молба за помощ.....продължение
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
///M Power първо от там ще мина 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
LeX написа:ами по думи на нейни приятелки се била ядосала и незнам си какво нещо разправяла "защо сега трябва да занимава другите с проблемите си" и такива ми ти ралти...и при мен нямаше успех ма кво да се прави такъв е живота
Имаше го този момент и при мен. Именно за това не пуснах тема в основния форум, а поисках помощ само от някои потребители. С почти всички говорих лично. А и при мен тогава нямаше проблем де, та да занимавам, който и да било

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ми явно само на теб могат да простят такива магарий
Аз като гледам можем тук да направим клуб на некъдърните в любовта, аз като единствен собственик на шестцилиндров сутиен ще съм председател.
а от късметите ми се падна за таз година - здраве, годеж, пари и дете....... Е къде го второто, за 4-тото да не говорим

Аз като гледам можем тук да направим клуб на некъдърните в любовта, аз като единствен собственик на шестцилиндров сутиен ще съм председател.
а от късметите ми се падна за таз година - здраве, годеж, пари и дете....... Е къде го второто, за 4-тото да не говорим

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Абе и аз така мислех преди, ма от казармата ли, от некой и друг удар ли и страшно много ми се прииска да си имам, тоест създам някой ден семейство. Което досега не ми се беше случвало, явно започвам да пораствам, ща не ща
Ма като гледам колко трагични са опитите ми в любовта.......Отчайващо положение. Може би малко със закъснение ли, ама ме е хванала такава апатия, че няма накъде. Уж все намирам в някого човека на живота си и когато му го кажа или покажа и той хваща гората. И човек стига до един такива, обнадеждаващи мисли, че в това отношение явно за нищо не става, че не е пълноценен. Не съм казал, че искам да се женя, ма съм почти на 23 и като всеки нормален човек искам и аз да имам някого до себе си. Ама защо хората на моята възраст като чуят за дълга връзка и им се обръщат очните ябълки? Толкова ли е страшно да си само с един човек? Само аз ли мога на 23 да съм и да мисля само за един човек? Или проблема е в нещо в мен? Аз ли искам много? Но то да имах някого, да кажеш, че искам повече. Или все си харесвам неподходящия човек?
Все въпроси, на които не мога да си отговоря. Всички ми казват, че единствената ми приятелка била БМВ и направо да се женя за нея. Понеже с момиче или заради момиче досега никой не ме е виждал щастлив, а с БМВ винаги се хиля като идиот ми казаха по-добре да зарежа нещата с жените и да се отдам на колите - нали всички майстори в областите си посвещават живота на творенията си. И ако наистина искам да правя това, което искам да правя, а то не включва само БМВ, а много други неща и може би жените се притесняват, че няма да им обръщам внимание?
А може би бръщолевя само глупости, продиктувани от това, което изпитвам в момента.
Дано да е това....

Ма като гледам колко трагични са опитите ми в любовта.......Отчайващо положение. Може би малко със закъснение ли, ама ме е хванала такава апатия, че няма накъде. Уж все намирам в някого човека на живота си и когато му го кажа или покажа и той хваща гората. И човек стига до един такива, обнадеждаващи мисли, че в това отношение явно за нищо не става, че не е пълноценен. Не съм казал, че искам да се женя, ма съм почти на 23 и като всеки нормален човек искам и аз да имам някого до себе си. Ама защо хората на моята възраст като чуят за дълга връзка и им се обръщат очните ябълки? Толкова ли е страшно да си само с един човек? Само аз ли мога на 23 да съм и да мисля само за един човек? Или проблема е в нещо в мен? Аз ли искам много? Но то да имах някого, да кажеш, че искам повече. Или все си харесвам неподходящия човек?
Все въпроси, на които не мога да си отговоря. Всички ми казват, че единствената ми приятелка била БМВ и направо да се женя за нея. Понеже с момиче или заради момиче досега никой не ме е виждал щастлив, а с БМВ винаги се хиля като идиот ми казаха по-добре да зарежа нещата с жените и да се отдам на колите - нали всички майстори в областите си посвещават живота на творенията си. И ако наистина искам да правя това, което искам да правя, а то не включва само БМВ, а много други неща и може би жените се притесняват, че няма да им обръщам внимание?
А може би бръщолевя само глупости, продиктувани от това, което изпитвам в момента.
Дано да е това....

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ати няма се притесняваш и мен никой не ме ще ,дай да се вземем пък и БМВ-це ще си гледаме
...шегувам се ,ама няма се притесняваш,се някой ден и на нас ще ни върже някоя кака(няма само на Асен я
).....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе те обожателки са намират ама тия мацки който ние харесваме защо не ни искат нас 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Е LeX казвай какво стана. Ходили на рождения ден? Какво се получи? Казвай бре човек, тука цялата тема изчетох, разчувствах се, не се трай това чакане. КАЗВАЙ

Колкото повече, толкова повече.
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4