Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София

Мнение от titto » 16 Фев 2011, 20:25

Сега казаха по новините, че даже се обмисляло да наградят шофера на НСО, затова, че бил избегнал 100% челен сблъсък с Пасат-а! :mhihi:
Ми направете му и едно минО на тоя мъркуч, че Ви е спасил лоените гъ.ове, бре!
А и наистина, ако не е виновен, що е спрял като можеше да е исценировка от страна на Пасат-а и да им напомпат китарите!?Щом се вживяват толкова, би трябвало да са предвидили и това!
ББ пък казал на НСО-"Спирайте на пешеходни пътеки!"(гавра с нас заради примера с японските шофери на службите)Какво общо с катастрофата....!??? :banghead: Цветан Цветанов пък предупредил, че този участък от пътя бил опасен.... :mhihi:
Лошото е, че щом не се взимат мерки ще има още случаи, а може и по-фатални...Дано тогава да има НЕУСПОРИМИ доказателства срещу НСО и наказани!!!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 16 Фев 2011, 20:52

titto написа:Лошото е, че щом не се взимат мерки ще има още случаи, а може и по-фатални...Дано тогава да има НЕУСПОРИМИ доказателства срещу НСО и наказани!!!

Дано,дано! :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 16 Фев 2011, 21:01

pkaramitev написа:
titto написа:Лошото е, че щом не се взимат мерки ще има още случаи, а може и по-фатални...Дано тогава да има НЕУСПОРИМИ доказателства срещу НСО и наказани!!!

Дано,дано! :mhihi:
Иронията ти не е уместна!Ако и ти си от тях, бъди сигурен, че с това мислене и предишните ти коментари и тебе ще те ши.ат, а и както казват "някой гледа", не знам дали вярваш...!!!
Много си отворен, ама без имунитет искам да те видя!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 16 Фев 2011, 21:04

titto написа:Много си отворен, ама без имунитет искам да те видя!

Къф имунитет бре чадо!? :dunno:
АЗ работя на летище,тук се пазиме от самолети ,не от НСО :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Фев 2011, 21:06

Тези от НСО ли са най голямата заплаха на пътя? Не са ли пияните, лудо каращите, отнемащите предимство. Аз имам две катастрофи при които ми отнемат предимство, без моя вина. Единия път едно 19 годишно пишлеме, другия път една кифла която не знае правилника.
Нека пишат тези които са пострадали от НСО и тези които са пострадали от други шофьори! Сигурен съм че надали ще има 1 или 2 пострадали от охранителите. Ами за какво говорим тогава? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 16 Фев 2011, 21:07

pkaramitev написа:
titto написа:Много си отворен, ама без имунитет искам да те видя!

Къф имунитет бре чадо!? :dunno:
АЗ работя на летище,тук се пазиме от самолети ,не от НСО :mhihi:

:OT:
Ами с такова впечатление останах от предишните ти коментари, защитаваш ги без покритие!?А за летището..... то ще се окаже, че може да се познаваме.... :mhihi:
Айде със здраве, че стана много спам по темата :oops:
П.П. Е, как "чадо" като хем съм по-голям на години, па и на килограми..!? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Фев 2011, 21:20

flame написа:...

Пожелавам ти някой път да си на мястото на тия с пасатора да те видим тогава дали ще си толкова премерен и смирен или ще ревеш из форума,че държавата която толкова много хвалиш и заставаш на нейна страна ти го е сложила на сухо и на 2 ката ;)
Явно само ти от всички нямаш проблем с кражби,бездействие на полицията,заяждане и превишаване на права от длъжностни лица,прилагане на двоен стандарт и т.н....хубаво е човек да се абстрахира така от реалността и да не натоварва психиката си ама понякога това замъглява трезвия поглед над ситуацията.
Не ми отговаряй повече.Разбрахме,че явно одобряваш стила на работа на шофьорите от НСО и явно все попадат на схванати шофьори отсреща.Може и така е :yes:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 16 Фев 2011, 21:27

Хора! Всичко идва от медиите!
Журналята раздухват темите с инцидентите на НСО,все едно други инциденти няма!Когато е замесено НСО,то е виновно!А когато има друга катострофа-на всеки може да се случи!
ааааааааа,не така! :nono:
Ivo_Borisov написа:Тези от НСО ли са най голямата заплаха на пътя? Не са ли пияните, лудо каращите, отнемащите предимство. Аз имам две катастрофи при които ми отнемат предимство, без моя вина. Единия път едно 19 годишно пишлеме, другия път една кифла която не знае правилника.
Нека пишат тези които са пострадали от НСО и тези които са пострадали от други шофьори! Сигурен съм че надали ще има 1 или 2 пострадали от охранителите. Ами за какво говорим тогава? :dunno:

Колегата много добре се е сетил,и е прозрял същността на проблема с трафика,шофьорските книжки на подрастващите,жените шофьорки,и т.н......
А като добавиме и омразата ни към управляващите,и тогава инцидентите с НСО са тема №1 по всички медии! АМАН! :evil:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 16 Фев 2011, 21:32

Не ме отрази в оная тема, гледам пишеш в тая, та...

http://www.btv.bg/video/1946319056-bTV_ ... a_NSO.html

Ето ти го клипчето, я сега си го пусни от 11:28 и гледай и после ми разправяй дали не карат изнесени по средата. Бил си там, а не знаеш как карат ... Явно ти си недоразбрал.

И НЕ, не е така, дай като има повече катастрофи с нормални коли и на тия да не им обръщаме внимание.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 16 Фев 2011, 21:40

pkaramitev написа:Хора! Всичко идва от медиите!
Журналята раздухват темите с инцидентите на НСО,все едно други инциденти няма!Когато е замесено НСО,то е виновно!А когато има друга катострофа-на всеки може да се случи!
ааааааааа,не така! :nono:

Виж сега - раздухва се, защото 1) там се предполага, че карат най-добрите, а и аз вярвам, че там повечето са наистина много добри водачи и 2) имат специален режим - светлини, лампи, сирени и други глупости. Хайде събери 1) и 2) - е как при тези условия ще има инциденти при извънградско каране (в града всичко е възможно) - нали не вярваш, че някой обикновен човечец ще се "дърви" точно с тези автомобили. Иначе има ситуации някой заблеян да не ги види примерно, ама нали затова са професионалисти - то, ако очакваш всички да скачат в канавката като видя лампите...И какво остава като резултат накрая :roll:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 16 Фев 2011, 21:40

spacepl написа:...Ето ти го клипчето....

Клипчето го има още на втората страница на темата :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 16 Фев 2011, 21:42

spacepl написа:Не ме отрази в оная тема, гледам пишеш в тая, та...

http://www.btv.bg/video/1946319056-bTV_ ... a_NSO.html

Ето ти го клипчето, я сега си го пусни от 11:28 и гледай и после ми разправяй дали не карат изнесени по средата. Бил си там, а не знаеш как карат ... Явно ти си недоразбрал.

И НЕ, не е така, дай като има повече катастрофи с нормални коли и на тия да не им обръщаме внимание.

Добре де!
И кво разбра ти от това което каза полковника!?
Какво е станало според теб на завоя към Годеч?
Джипът коя кола е бил-първа или втора?Къде е карал според теб на платното,и защо?

П.С Явно ме преследваш из темите...... :mhihi:
Без лоши чуства! :yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 17 Фев 2011, 18:09

Срещнали се двама приятели.
-Чу ли, премиерският кортеж пак ударил кола?
-Да, ама Борисовите шофьори карали с 50 км в час!
-Къде, в гаража ли?
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 17 Фев 2011, 18:23

Аве пичове стига сте спорили, не е станало кой знае какво. :mhihi: Следващия път като срещнат бай Пешо с Краза ще е наистина интересно, сега като блъскат някви изгнили пасати или фордове не е интересно, то всеки може да се прави така на мъж :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 17 Фев 2011, 20:51

Такива професионалисти и возят толкова обичани хора :bowdown: :bowdown: :bowdown: Учудвам се че не ги обичате. Поклон пред шофьорите на НСО, дето правят зиг заг на заден, което беше задължително за да се вземе книжка по времето, когато карах курсовете. И после правят полицейското, дето в наше село половината келеши с Лади го правят. Не виждам и проблем да навия там колко пъти волана в двете посоки. При мека хидравлика. Що не дойде да навие волана на някоя Лада така. Айде нема нужда. Ами бедни момченца, живяли в нищета, видели после малко власт и им гледай сеира сега. Както и товара който карат. Какво да ги коментирам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата