Съвети за грижа по БМВ -то навън при минусовите температури!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Съвети за грижа по БМВ -то навън при минусовите температури!
Може ли някой, който има повече опит и знания да каже какво може да се направи за колата при тези минусови температури ако я държим навън? Може ли например да завием с нещо радиатора, чистачките и други неща по колата? Имам още един въпрос - защо при тоя кучия студ колата яко гасне преди да загрее след като по принцип центровката е перфектна обаче специално днеска я запалих ходих до безниностанция и после като заредих и запалих почна якото гаснене. По едно време пък дигна сама 1500об/мин. и така докато загрее.
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Не ми се вярна, защото досега не е правела така а все от ЛУКойл съм зареждал досега, един два пъти от ШЕЛ и това е. Малко вероятно е да е от бенза, но както и да е това не е чак толкова важно. За друго питах аз първо, което повече ме инересува.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ako я държиш вън: намажи уплътненията с препарат против замръзване, около акулолатора може да сложиш вълнена вата да му е "топло" през нощта, слагай спрей против замръзване в ключалките още като оставиш колата...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Ако питаш мен тия мазила на -15 не помагат, две нощи сам си дебнал колата защото не бацаха бравите на вратите изгорих сигурно 3 л. бензин в колата стана +40 ма няма размразване, а вярваими от студен краи сам та саветами е не отваряй задните врати(Щот от снимките не се вийда дали имаш такива), та да не си дежурен до колата цяла нощ!!!
П.С. а и течноста за чистачи дет продават не е концентрат или поне не е за -15 или -20 можеби е по скоро концетрат за около 0 градуса, е тва е от сибир и приятни мигове с колата на готиния схяг

П.С. а и течноста за чистачи дет продават не е концентрат или поне не е за -15 или -20 можеби е по скоро концетрат за около 0 градуса, е тва е от сибир и приятни мигове с колата на готиния схяг

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Ами и аз това се чудя!
Да ви кажа за вратите тук във Варна е сухо и няма проблеми ама ако падне сняг или дъжд и после е мазало минусови температури става АД. Днеска ще излизам към 6.30ч да проверявам анти -то и да отвивам акумулатора, защото го загърнах да не му е студено тая вечер 

10 мнения
• Страница 1 от 1