Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София
Модератор: Общи модератори
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Re: Кортежът на премиера удари кола по пътя Годеч-София
те може да не са стока ,но все пак тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим и за тази цел са ги обучили при всеки отделен случай да действат мигновенно - блъскане ,стрелба и прочие и това е във всяка една държава това им е работата. държавата е предвидила предполагам средства за такива инциденти --- и в НАЙ ЛОШИЯ случай смърт НЕ ДАЙ БОЖЕ НИКОМУ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
отделен е въпроса колко от нас и мн.други са прасета и като видят лампи дори и на линейка не правят път.
П.П. и все пак не пожелавам подобна случка на никого --- ПТП с каквото и да е и в каквото и да е.
отделен е въпроса колко от нас и мн.други са прасета и като видят лампи дори и на линейка не правят път.
П.П. и все пак не пожелавам подобна случка на никого --- ПТП с каквото и да е и в каквото и да е.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
daka1972 написа:тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим
Това никак не се връзва с предпоставките за катастрофи, които създават непрекъснато с безразсъдното си и агресивно шофиране.
Никой не мое ма връне на селу!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
saleen написа:daka1972 написа:тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим
Това никак не се връзва с предпоставките за катастрофи, които създават непрекъснато с безразсъдното си и агресивно шофиране.
може и да не ти харесва НО ТОВА ИМ Е ЗАДАЧАТА , а инъче в темата си съм го пояснил защо е така
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
daka1972 написа:те може да не са стока ,но все пак тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим и за тази цел са ги обучили при всеки отделен случай да действат мигновенно - блъскане ,стрелба и прочие и това е във всяка една държава това им е работата. ....
Частта в червено ИЗКЛЮЧВА всякакъв вид рисковано и арогантно шофиране ОСВЕН при заплаха за сигурността на олигофрена Х дето возят... А за блъскане, стрелба и прочие аз не виждам основание в тая държава- това се прилага при заплаха за олигофрен Х в лимузината, а тук такива не се сещам да има...
Накратко казано- да си карат кротко, да пазят който е в колата, но да НЕ застрашават цивилните граждани без причина...
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
ms написа:
това се прилага при заплаха за олигофрен Х в лимузината, а тук такива не се сещам да има...
КоРега,за съжаление ти едва ли си компетентен,за да знаеш дали олигофрена Х е под заплаха!
Има си специализирани служби които се занимават с това,и ти не би следвало да им изземваш функциите...
Колкото до ББ,той се води "рисков",колкото и да не ни се вярва....дори още когато беше кмет.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
PIONEER написа::repost:![]()
![]()
И аз съм съгласен с нещата от тебе само дето на практика нещата са други.С тия едни и същи изказвания почваш да ми приличаш на онези 240 човека в една бяла сграда,които приказват много хубави неща от сферата на закона,теорията и пожеланията,но в действителността тия работи не седят така.Жалко,че гледаш само от твоя си балкон.Ако на теб ти е добре на милиони хора и хиляди семейства не им е хич лесно ама как ще го разбереш това като си отнесен от вихъра на някъде и не гори твоята къща ами на съседа...Това е разликата между теб и мен.Ти си се изолирал там и си живееш с илюзиите,докато аз съм всеки ден сред обикновените хора и им знам проблемите,страховете и безпаричието.Явно без теб и да речем някаква група "интелигентни" хора всички останали българи са прости,мързеливи,лъжливи и некадърни и затова не им вървят нещата,защото само псуват държавата,а нищо не правят.Не подлагам интелигентността ти на съмнение и ще се съглася с теб,че сигурно е така
Мммм и аз живея между обикновените хора и ако не 100 процента то поне 80 са прости ,лъжливи и некадърни/в някакви нормални рамки ако може така да се каже / и наистина само псуват държавата ... Жалко е но е факт ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- daka1972
- младши ентусиаст
-
ms написа:daka1972 написа:те може да не са стока ,но все пак тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим и за тази цел са ги обучили при всеки отделен случай да действат мигновенно - блъскане ,стрелба и прочие и това е във всяка една държава това им е работата. ....
какво означава причина

Последна промяна daka1972 на 20 Фев 2011, 21:26, променена общо 1 път
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
klintan66 написа:
Мммм и аз живея между обикновените хора и ако не 100 процента то поне 80 са прости ,лъжливи и некадърни/в някакви нормални рамки ако може така да се каже / и наистина само псуват държавата ... Жалко е но е факт ...
Ми има и такива хора ама какво да се прави.И все повече стават...дали пък точно държавата не е виновна.На това всеки ще си отговори сам за себе си

Според мен в последно време държавата си е за псуване,защото умъртвява умишлено малкия и средния бизнес.На мен това ми тежи,защото съм и пряко засегнат.Фалират масово фирми,хората губят работните си места и т.н.Докато се занимават с вкарването на всякакви новоизмислени ограничения,правила и изисквания към дребните хора,които едва вадят за да си плащат такси,заплати и данъци на фирмичките големите играчи си правят споразуменията и си умножават печалбите на гърба на останалите прости,лъжливи и некадърни хора.На тях им е добре да са прости,за ги манипулират леко.Който прави разни игрички и злоупотреби си е рахат и не лае много много ами гледа да е максимално тих и незабележим.И като не отнасят тия мръсници никакви наказния е нормално и обикновения човек да поиска да скатае нещо,да мине метър дето се вика,защото не е честно за едни да може за други не...Просто нещата са навързани като свински черва.
Същото е и с НСО.Те бръмчат за щяло и нещяло,че дори и празни постоянно на светлини и със 150-160км/ч,а нормалните хора за доста по-дребни нарушения им тряскат еба*и глобите,че и им се подиграват,държат се нагло,правят ги на глупаци и така нататъка...на всички ви е ясно отношението на някои органи на реда.И затова хората негодуват.Постоянно правят бели тия шофьори и постоянно са оправдани.Според мен не е нормално и намирисва цялата работа.

8.32
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
pkaramitev написа:КоРега,за съжаление ти едва ли си компетентен,за да знаеш дали олигофрена Х е под заплаха!
Има си специализирани служби които се занимават с това,и ти не би следвало да им изземваш функциите...
Предполагам в службите е включена астроложката Алена, мургав гледач на карти и врачка дето върля боб, които подават достоверна информация, че някой е урочасал дупетатина, при което му връзват на тройната гушка червен конец против уроки и се действа при екстрени условия и дупе да им е яко на другите шофери, имали наглостта да карат по същото време, по което НСО разкарват народния любимец като панаирджийска мечка

Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
PIONEER написа:klintan66 написа:
Ми има и такива хора ама какво да се прави.И все повече стават...дали пък точно държавата не е виновна.На това всеки ще си отговори сам за себе си
Според мен в последно време държавата си е за псуване,защото умъртвява умишлено малкия и средния бизнес.На мен това ми тежи,защото съм и пряко засегнат.Фалират масово фирми,хората губят работните си места и т.н.Докато се занимават с вкарването на всякакви новоизмислени ограничения,правила и изисквания към дребните хора,които едва вадят за да си плащат такси,заплати и данъци на фирмичките големите играчи си правят споразуменията и си умножават печалбите на гърба на останалите прости,лъжливи и некадърни хора.На тях им е добре да са прости,за ги манипулират леко.Който прави разни игрички и злоупотреби си е рахат и не лае много много ами гледа да е максимално тих и незабележим.И като не отнасят тия мръсници никакви наказния е нормално и обикновения човек да поиска да скатае нещо,да мине метър дето се вика,защото не е честно за едни да може за други не...Просто нещата са навързани като свински черва.
Същото е и с НСО.Те бръмчат за щяло и нещяло,че дори и празни постоянно на светлини и със 150-160км/ч,а нормалните хора за доста по-дребни нарушения им тряскат еба*и глобите,че и им се подиграват,държат се нагло,правят ги на глупаци и така нататъка...на всички ви е ясно отношението на някои органи на реда.И затова хората негодуват.Постоянно правят бели тия шофьори и постоянно са оправдани.Според мен не е нормално и намирисва цялата работа.
Държавата в лицето на управляващите ако има план за принизяване манталитета на обществото все щеше да се разбере.
По-скоро е обратното ...народа е почвата в, която тези бурени виреят...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
daka1972 написа:те може да не са стока ,но все пак тяхната задача е да закарат лицето Х от т.А до т.Б невредим и за тази цел са ги обучили при всеки отделен случай да действат мигновенно - блъскане ,стрелба и прочие и това е във всяка една държава това им е работата. държавата е предвидила предполагам средства за такива инциденти --- и в НАЙ ЛОШИЯ случай смърт НЕ ДАЙ БОЖЕ НИКОМУ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
Надали,НСО са толкова глупави,че да вземат сульо и пульо да шофират бронирания автомобил,понеже за да изпълняваш добре задачата си,трябва да си малко над нивото на сульо нали така?
А за смърта...не съм сигурен дали разумния човек ще застане пред куршум,за да осигури безопасноста на охраняваното лице...въпреки,че до колкото съм запознат при персоналната охрана се притъпява чувството за собствено самосъхранение(което разбира се не може да се изключи напълно) и добрите охранители мислят по малко по-различен начин от болшинството хора.
В охранителните тактики на НСО или на което и да било друго охранително сдружение,не смятам,че можем да се месим,тъй като опита си казва тежката дума.
Лошото в случая с НСО,е че по прочетените стотици постове по техен адрес,съм останал с впечатлението,че голям процент от охранителите злоупотребяват с възложените им задачи и осигурените привилегии което е доста жалко за НСО.
Аз се надявам,това да е последния подобен случай с инцидент на пътя .... но не забравяйте,че сме хора и всеки от нас греши.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
mnh написа: .... но не забравяйте,че сме хора и всеки от нас греши.
има една основна разлика ,която разграничава нормалната грешка от тяхната! както и от "грешката" на мутрата ,която те настъпва с неговият си кортеж от 2 Г-класи...! и тя е ,че ние като сгрешиме е станало неволно,непредумишлено ,поради обстоятелствата и без умисъл . докато те грешат ,щото са изнагляли, щото са се помислили за безсмъртни ,царе на пътя ,над правилата и над всякаква логика за управление на кола и пазене на някаква личност. правят безсмислени действия, застрашават умишлено и своя ,и на охранявания и на останалите участници в движението живота и здравето!
отделно ,че не може да се направи разлика много между кортеж на НСО и кортеж на Черепа или на Митьо Очите...! дори напоследък в повечето случаи мутрите се държат по-номутренски от НСО...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SKISA написа:mnh написа: .... но не забравяйте,че сме хора и всеки от нас греши.
има една основна разлика ,която разграничава нормалната грешка от тяхната! както и от "грешката" на мутрата ,която те настъпва с неговият си кортеж от 2 Г-класи...! и тя е ,че ние като сгрешиме е станало неволно,непредумишлено ,поради обстоятелствата и без умисъл . докато те грешат ,щото са изнагляли, щото са се помислили за безсмъртни ,царе на пътя ,над правилата и над всякаква логика за управление на кола и пазене на някаква личност. правят безсмислени действия, застрашават умишлено и своя ,и на охранявания и на останалите участници в движението живота и здравето!
отделно ,че не може да се направи разлика много между кортеж на НСО и кортеж на Черепа или на Митьо Очите...! дори напоследък в повечето случаи мутрите се държат по-номутренски от НСО...

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SKISA написа:mnh написа: .... но не забравяйте,че сме хора и всеки от нас греши.
има една основна разлика ,която разграничава нормалната грешка от тяхната! както и от "грешката" на мутрата ,която те настъпва с неговият си кортеж от 2 Г-класи...! и тя е ,че ние като сгрешиме е станало неволно,непредумишлено ,поради обстоятелствата и без умисъл . докато те грешат ,щото са изнагляли...
Тука нещо ти куца логиката - как ще нарушиш правилника/закона несъзнателно...да не изпадаш в няк'ви транс състояния

Грешката ни ще е неволна ако засечем някого или нещо от сорта. Тва е грешка от невнимание, а ако кортежа на мутрата те засече, то не е от невнимание, а от демонстрация на сила.
Последна промяна driver69 на 16 Мар 2011, 16:19, променена общо 1 път