Имате ли шантави съседи?
Модератор: Общи модератори
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Имате ли шантави съседи?
Kroki написа:A и ние така живеееем в едно блокче, баш в центъра, на затворена улица, дето има 2 училища. 1-4 клас и 6-8.........

Колега ,а за 5 клас няма ли трето отделно училище

п.п. Сори ама не се сдържах.... мнооо смях ме напуши

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Опаааааааааааааа
Благодаря

Благодаря
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Идва ред на моите комшии.. като цяло е скука. Съседа отсреща през вечер бие жена си, ама и тя мноого товари. Комшията над мен гледа зайци и кучета и в 4ри сутринта като почне едно лаене и едно "ринене" имам чувството че песа в нас ще слезе
. Тоя отдоло тропа бая , ама стане ли 10 часа всичко е мирно и кротко.
И не на последно място, комшийката под нас си държи във корсата 2 ръждиви тенекии, дето ги оставя на мястото на колата, като тръгне на някъде. Тежко му на този, който ги е отместил и се е паркирал

И не на последно място, комшийката под нас си държи във корсата 2 ръждиви тенекии, дето ги оставя на мястото на колата, като тръгне на някъде. Тежко му на този, който ги е отместил и се е паркирал

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
При нас е общо взето пенсионерска работа, ама кротка
има само един пич ... 45-50 годишен девственик дето си гледа 3-4 песа, казва се ЛЮБЕН. Обича да си пийва ... живее с майка си все още
и ... незная колко пие ама много често като се прибирам майка му го е заключила на терасата, а той я нарежда "К*рвооо ... ща и*а в чарвата маааа", а сутрин като ходя за даскало той все още си е на терасата и си псува..
няма да забравя веднъж ... беше се отрязал посред бял ден и си прегърнал женското куче на пътя ... и той му говори там " даааа ... ти си мойто момиче, аз много си та обичам..." и през това време един мъжки пес му обикаля женската и й души гъза ... и оня полудя
"ШАРООООО ... бягай са от тука веееее ..... и на мен ми са е*е ама нямааааааа !!!! "

няма да забравя веднъж ... беше се отрязал посред бял ден и си прегърнал женското куче на пътя ... и той му говори там " даааа ... ти си мойто момиче, аз много си та обичам..." и през това време един мъжки пес му обикаля женската и й души гъза ... и оня полудя

M - The most powerful letter in the world
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
пенсионера (към 80 годишна мумия) под мен слуша "хоризонт" в 02:00 през ноща гадината и го надува до такава степен че ме буди понякога
просто незнам в кой момент ще ме събуди когато не съм спал 24-30 часа и ще го запътя към малашевци....или поляната между обеля и надежда
ама може после да имам проблеми щото е бивш доносник и слушалка на дс (някаф директор е бил на предприятие тука около илиенци) а може и агент на дс да е бил нищо чудно.... 

просто незнам в кой момент ще ме събуди когато не съм спал 24-30 часа и ще го запътя към малашевци....или поляната между обеля и надежда

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Съседа отпред е Jesus
На мен не ми прави проблеми, ама аз на него не знам
Иначе в съседния вход има някакъв с барабани и ги дрънка, когато му скимне
Иначе в София, съседите са спокойни. Над нас и отсреща никой не живее, под нас е едно семейство с дете, но най-лудите сме ние
А в съседния вход има едно семейство, възрастни, и откакто се помня тия постоянно си викат
ама с обидни думи и така крещят, че целия квартал може да ги чуе.
Но има доста завистливи "съседи", които много обичат да режат задна дясна гума - вече 3та наред
Веднъж ще се случи колата да се остави пред блока за 10-15мин. и издебват момента да режат гумата и това е все на наши коли, 3 пъти подред и все задна дясна. А да не казвам как съм ги проклела.....
ПС. Историите до сега са уникални, много съм се смяла

Иначе в София, съседите са спокойни. Над нас и отсреща никой не живее, под нас е едно семейство с дете, но най-лудите сме ние

Но има доста завистливи "съседи", които много обичат да режат задна дясна гума - вече 3та наред

ПС. Историите до сега са уникални, много съм се смяла

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
няма такъв смях
да живееш в блок - безценно
почвам ги по домова книга.
на първия етаж до преди години ставаха батални сцени под въздействието на алкохол. мъж бие жена си, замерва е с ножове, деца пищят. входната врата им беше цялата в дупки от забити ножове. как не се изколиха не знам. мъжа почина. сега е тихо.
втория етаж имаше един луд неосвидетелстван, който си размени апартаметна от 100 квадрата за 40 квадрата, ама с по голяма изба
та тоя събираше циганки за оргий, не се къпеше, една забременя, роди в апартамента, тоалетната беше в стаята, топлиха се с огън в същата стая. 20 години не можехме да го изселим. човека почина.
третия етаж са някакви супер хуманни и постоянно гледат бездомни кучета във входа. вонята между 2-рия и третия етаж е отвратителна.
нагоре до 6-тия всичко е нормално... вече. изтърпяхме младежките години на пичагата от 5-тия етаж, който беше втори Кърт Кобейн (смятай, коса, визия, наркотици.. абе както си трябва). купоните му бяха умопомрачителни. по няколко дни. мацки, е*ан, треви... смятайте в тия панелки кво чудо беше
по едно време знаех дискографията на Нирвана от - до! брат му пък целеше контейнера с торбите, с боклука от терасата... някой път оцелваше
сега най-дразнещо е сбирката пред входа на възрастните. като часови са. знаят на всеки графика и е малко смущаващо... лятото седят по цял ден.
за паркоместата няма никакви проблеми, щото си направих гараж на 30 метра от входа. чиста работа
от съседните блокове най-весело е като напича слънце и мацката от 5-тия етаж си препича по бански на балкона, централно срещу нас
летящи телевизори и изсипани манджи през терасите са често срещано явление. навремето ни замерваха с компоти, тесли и картофи като играехме до късно и вдигахме шум, сега такива опасности няма, щото децата са модерни и играят пред компютрите.

почвам ги по домова книга.
на първия етаж до преди години ставаха батални сцени под въздействието на алкохол. мъж бие жена си, замерва е с ножове, деца пищят. входната врата им беше цялата в дупки от забити ножове. как не се изколиха не знам. мъжа почина. сега е тихо.
втория етаж имаше един луд неосвидетелстван, който си размени апартаметна от 100 квадрата за 40 квадрата, ама с по голяма изба

третия етаж са някакви супер хуманни и постоянно гледат бездомни кучета във входа. вонята между 2-рия и третия етаж е отвратителна.
нагоре до 6-тия всичко е нормално... вече. изтърпяхме младежките години на пичагата от 5-тия етаж, който беше втори Кърт Кобейн (смятай, коса, визия, наркотици.. абе както си трябва). купоните му бяха умопомрачителни. по няколко дни. мацки, е*ан, треви... смятайте в тия панелки кво чудо беше

сега най-дразнещо е сбирката пред входа на възрастните. като часови са. знаят на всеки графика и е малко смущаващо... лятото седят по цял ден.
за паркоместата няма никакви проблеми, щото си направих гараж на 30 метра от входа. чиста работа

от съседните блокове най-весело е като напича слънце и мацката от 5-тия етаж си препича по бански на балкона, централно срещу нас

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ето и нестандартната изолация
Стиропор с двойнолепещо тиксо

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Аз имам толкова много случки, че направо незнам коя да напиша
баба ми и дядо ми живят в 18 етаж блок пълен с пенсионери и за най-малкото нещо още малко наказателна бригада ще извикат
Веднъж ме бяха набедили, че целия 11 етаж сам го полял с бензин
Последната случка беше преди 4-5 месеца когато бившата домоуправителка ми каза цитирам: Ти няма ли вече да си ходиш при вашите в славейков
това преля чашата и доста наредби и сипах и след няколко дена дойде сина и, и много грубо се изгаврих с него (по принцип уважавам възрастните хора ама да идва да ми сипе закани и да ме заплашва няма да стане след като в случая аз не бях виновен, принципно съм кротко момче
) имаме един орех до блока и много почва да ме съмнява да не е частна собственост, защото още малко с пушка може да се опитат да ме свалят от него 

Последна промяна b0bituy на 20 Фев 2011, 21:22, променена общо 1 път
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
не се занимавай с пенсионерите,че са цяла мафия

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Прясно, прясно от вчера. Баща ми рине сняг пред гаража ни и почиства пътеките, за да могат да минават спокойно хората, единствен от целия блок. Вратата на блока е вътрешна към двора и си е отавил един камък да подпира, че си влиза в мазата за вода или нещо такова. При което минава един съсед(военен) и му изритал камъка в снега. Шот разбираш ли, чистил.........

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
Нямам съседи
Но преди имаше една бабичка на две къщи от нас. Двора й беше пълен с боклуци
Идея си нямам за какво и бяха, просто ги влачеше всеки ден, доколкото знам взима голяма пенсия (над 250 лв.), но явно нещо й е мръднало за да получи мания към нещата, които нормалните хора изхвърлат

Но преди имаше една бабичка на две къщи от нас. Двора й беше пълен с боклуци

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Нямам шантави съседи изключая един комунист който не спира да си ходи с една и съща риза, вратовръзка и сако, и от у тях и от него се носи адската смрад на запръжка ...
В тоя ред на мисли търся някой колега да ослужи с 3-4kW озвучаване
Искам да рутя мазилка

В тоя ред на мисли търся някой колега да ослужи с 3-4kW озвучаване

Искам да рутя мазилка

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
преди години си седим вкъщи,топло е и прозорците отворени.зяпаме си тв-то и се чува:к**ва,мамка ви да еба и т.н.почват едни тенджери и тави да летят през терасата,абе голям джангър.излизам и гледам как покъщнина лети към земята и се вика яко.след дни разбирам,че това е превъртял полковник,върнал се от друг град,след раздяла с жена си.е бая години ни забавляваше с неговите действия.живееше с един тип,къде заедно събираха хартии,за да има за пиене.през деня се трудят и като се опаричат,се разбиват с пиене.патрончетата им стояха пред входа.редовно и двамата целите подути,тренираха един на друг.полковника съм го гледал как пресича улицата като се търкаля,просто силите не му стигат да се надигне и като наближат коли им маха,ама не ги вижда.стига до входа и с шут в легнало положение отваря вратата и нагоре вече не съм ходил да го гледам.то много смях..също така един път паднал пред задният блок и не става.пее си някви песни,идват полицаите и го надигат,те си го знаят къде живее и го носят,оня си нарежда там неговите неща.иначе биеше много на морал откъм приказки.
над нас има една пенсия,къде откак я помня все тупа.сутрин,обед,вечер,посред нощ тупа и пере.ние прострем и оная отгоре си изтупа одеялата,покривката и т.н.една сутрин майка си шета и оная пак се изтупа и се скараха.аз се бях прибрал на сутринта и баш ми трябваше тая да й слушам глупостите и се качих горе-шутове на вратата,шамари на мъжа й.оная врещи не спира,нейният не може я спре,той си я знае човека,че не е добре,ама какво да я прави.голямо каране беше,шантавата вкарва едни обиди,откъде ги вади да се чудиш.имаше за известно време спокойствие,но пак си продължава с това тупане.внучетата й като бяха малки като диви коне скачаха горе.а тая в почивните дни като почне нещо да тропа-баница ли прави,пържоли ли начуква,ама абажура почва се клати и имам чувството,че тавана ще ме затисне.все още не мога да разбера какво прави...то и мъжа й имаше коронен номер събота сутрин да чука ядки на терасата,добре че си ставам рано и търпя,че инак трябваше през терасата да го хвърлям.като бяхме деца постояннно им правихме мизерии,че не се търпяха тея двамата и терасата им все пълна беше с боклуци.
имаше преди години и един пак не добре,като се качваше нагоре минаваше през нашето плаче да се избърше краката и продължава
,като го видя през терасата и го чакам да наближи вратата и като отворя и като се стресне,направо пали чехлите нагоре.
под нас точно живееше един мн начетен,през 04г го убиха някви келеши- http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=529970 .вечер сядаше на пишещата машина и като почне да трака,цялата градинка пред нас ехтеше.като играехме с топката и все ни се караше,че вдигаме шум,а той трака до посред нощ.добър човек беше иначе,майка ми му помагаше като има нужда,лошо завърши живота си...
пред блока е голяма градинка и от тука минават циганите за квартала си.та често като е топло има изпълнения.то и не само циганите ги правят,затопли ли се и се почва с песните,танците и разправиите нощно време.кой се смее,кой вика,кой пада и не може се движи..
над нас има една пенсия,къде откак я помня все тупа.сутрин,обед,вечер,посред нощ тупа и пере.ние прострем и оная отгоре си изтупа одеялата,покривката и т.н.една сутрин майка си шета и оная пак се изтупа и се скараха.аз се бях прибрал на сутринта и баш ми трябваше тая да й слушам глупостите и се качих горе-шутове на вратата,шамари на мъжа й.оная врещи не спира,нейният не може я спре,той си я знае човека,че не е добре,ама какво да я прави.голямо каране беше,шантавата вкарва едни обиди,откъде ги вади да се чудиш.имаше за известно време спокойствие,но пак си продължава с това тупане.внучетата й като бяха малки като диви коне скачаха горе.а тая в почивните дни като почне нещо да тропа-баница ли прави,пържоли ли начуква,ама абажура почва се клати и имам чувството,че тавана ще ме затисне.все още не мога да разбера какво прави...то и мъжа й имаше коронен номер събота сутрин да чука ядки на терасата,добре че си ставам рано и търпя,че инак трябваше през терасата да го хвърлям.като бяхме деца постояннно им правихме мизерии,че не се търпяха тея двамата и терасата им все пълна беше с боклуци.
имаше преди години и един пак не добре,като се качваше нагоре минаваше през нашето плаче да се избърше краката и продължава

под нас точно живееше един мн начетен,през 04г го убиха някви келеши- http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=529970 .вечер сядаше на пишещата машина и като почне да трака,цялата градинка пред нас ехтеше.като играехме с топката и все ни се караше,че вдигаме шум,а той трака до посред нощ.добър човек беше иначе,майка ми му помагаше като има нужда,лошо завърши живота си...
пред блока е голяма градинка и от тука минават циганите за квартала си.та често като е топло има изпълнения.то и не само циганите ги правят,затопли ли се и се почва с песните,танците и разправиите нощно време.кой се смее,кой вика,кой пада и не може се движи..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Сега комшията под мене разиграва турнир по дарц и звука е все едно през 2 сек. да чукаш с чук по танур. Това е всеки ден по 4-5 часа