Костюми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: мукава на 4 колела
Мечтае да кара: e34 М5

Re: Костюми

Мнение от naskoto003 » 20 Фев 2011, 17:36

Първоначалната идея за шит в България костюм на Gucci или Boss не си струва и според мен. Етикета не прави стоката.. Освен Андрюс, Денил и Капаска обаче, струва си да провериш какво се случва в 'Драго и Радо'... Аз съм много доволен от тях - кройка, плат, детайли и най - вече индивидуално отношение :lalala:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Фев 2011, 18:48

naskoto003 написа:Първоначалната идея за шит в България костюм на Gucci или Boss не си струва и според мен

Не си прав, колега. Ако са истиснки Гучи или Бос няма да има никаква разлика в качеството, всеки костюм минава през контрол на качеството. Вече ако Цар Киро е решил да ги шие в гаража, тогава съм съгласен. В България има фабрика на Лакоста и всяка дреха минава през много строг контрол.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Фев 2011, 18:51

Я кажи нещо повече за тази фабрика, кви неща прави, от там могат ли да се купят?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Фев 2011, 20:27

Kroki написа:Я кажи нещо повече за тази фабрика, кви неща прави, от там могат ли да се купят?

До колкото съм запознат не шият за българския пазар. Ще разуча и ще пиша. Най-добре ме подсети след няколко дни, че често забравям... :oops:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 21 Фев 2011, 11:58

И аз завършвам тая година ...

обикалях и гледах, бях взел и наш'те с мен да изкажат мнение и те. Смейте се ако искате ама се облякох за 50 лв и изглеждам точно както исках да изглеждам и майка ми и баща ми ме харесаха.Не съм облечен в маркови дрехи, но при мен тва не е от значение.Просто хванах намалението в Кенвело 80% ... Стига да има стил и да ми стои добре... другото не ме интересува. Ако ще и 2 лв да струва.

В тая сума влизат панталона и ризата. Сако не зная дали ще вземам. Остаха ми обувки и мисля някъв ланец около стотина грама да взема, мисля че ще ми отива.
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 21 Фев 2011, 15:47

И аз обичам намаленията в кенвело, накрая на сезоните. Гащи + тениска 20лв :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Фев 2011, 17:08

h4ckED написа: мисля някъв ланец около стотина грама да взема, мисля че ще ми отива.

Земи си направо 2 вериги, 1 от казанчето на некой кенеф, и 1 от колелото си и ще си номер 1.
Браво за идеята за облеклото ама с тия вериги по врата освен да се бесите за друг чеп не ставате :kuku: :kuku:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 21 Фев 2011, 21:12

Doberman_vas написа:
h4ckED написа: мисля някъв ланец около стотина грама да взема, мисля че ще ми отива.

Земи си направо 2 вериги, 1 от казанчето на некой кенеф, и 1 от колелото си и ще си номер 1.
Браво за идеята за облеклото ама с тия вериги по врата освен да се бесите за друг чеп не ставате :kuku: :kuku:

Е ти па, облеклото не е важно какво е, ланеца обаче тряя да е около стотина грама :mhihi: :mhihi:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 21 Фев 2011, 21:31

Бе що си играеш на дребно със 100 грама :mhihi:

Изображение

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 328ci,Rover75,

Мнение от petar_yankov » 14 Мар 2011, 17:55

Изображение[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ОООо Боже...

Давам глас за ДЕНИЛ.Нося техни обувки(вече 3ти чифт) ,имам няколко техни ризи и един костюм. Качеството е супер.Сега са в промоция,една риза струва 50-60лв,което е супер.Обувки за по 100-тина лв.Костюми 300лв. :smoke:
Качество -цена ..супер :winky:

Едно съветче...като се накиприш на бала...не си вади ризата върху ревера на сакото,чеееееееее.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: мукава на 4 колела
Мечтае да кара: e34 М5

Мнение от naskoto003 » 20 Апр 2011, 23:13

BMWALPINA написа:
naskoto003 написа:Първоначалната идея за шит в България костюм на Gucci или Boss не си струва и според мен

Не си прав, колега. Ако са истиснки Гучи или Бос няма да има никаква разлика в качеството, всеки костюм минава през контрол на качеството. Вече ако Цар Киро е решил да ги шие в гаража, тогава съм съгласен. В България има фабрика на Лакоста и всяка дреха минава през много строг контрол.

Нека допълня. Идеята за 'марков' костюм не си струва, щото си купуваш марката, не плата, не кройката, не изработката :kuku: Не търси сравнение от типа БМВ и Фиат :mhihi: За строгия контрол - :clap:
Горе споменах Drago&Rado, тъй като всичките ми костюми са от там, всички са по моите мерки, не конфекционните, и то не срещу доплащане някакво. Конкретно - костюм 100% вълна с актуална кройка, здрав и читав след не знам колко време носене = 480лв. Който носи в ежедневието си костюм разбира какво имам предвид.
Вчера бях отново в магазина - памучни вталени костюми като за абитуриенти( разбирай такива, дето стават и с тишърт и готини прибрани спортни обувки - нещо, което по - отива на 19 годишни момчета) - 450лв.
Горе някой беше писал за Capasca... масово костюми от промазан полиестер. Аз лично не съм видял никого да изглежда добре, или да се чувства удобно в полиестер, но всичко е до индивидуален вкус и възможност. :yes:

Иначе на колегата абитуриент желая да прекара незабравим бал и по - малко да си мисли за марката костюм, по - важно е да се чувства удобно, та да има само хубави спомени от бала :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 20 Апр 2011, 23:35

Ако не е оригинален костюма няма смисъл. Вярно, че в другите страни за колекции на по 1-2 години имат бая големи промоции, но все пак.
От български в DENYL нямат лоши костюми, но поне знаеш, че не е реплика правене в Турция. :mhihi:
А това да парадирате с реплики е толкова смешно... :kuku:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 21 Апр 2011, 11:26

И на мен ми предстои бал тази година. Естествено вече съм готов с всичко необходимо за него. Зимата бях за 1 месец в Ирландия и бях решил , че ще пазарувам оттам. Не залагам на оригинален костюм от 2000 лева и прочие. Хората , които търсят нещо подобно или трябва да имат пълната възможност да си го позволят или просто смисъла да бъдеш "Господин за един ден" напълно липсва , на другата сутрин пак си мухльо. В моя случай напазарувах всичко за около 160 паунда. Риза+вратовръзка (комплект) и сакото са марка Next нищо особено , но пък ми харесва. Панталона го взех от Marks&Spencer , а обувките незнайната марка Аutograph или поне аз не съм я срещал. Не смятам , че ще съм нещо по-малко пред човека с костюм от 2,3 5 хиляди лева. Най - тъпото , е че етикетите са отвътре и само ти си знаеш какво всъщност носиш :mhihi:

Изображение

На всички набори искам да пожелая успешно завършване , матури , университети. Дано всичко мине така както го искате и да направите една наистина успешна стъпка напред в живота Ви. Изкарайте си една незабравима вечер като за последно с хората , с които сте прекали толкова голяма част от живота си , но нека всичко бъде с мярка. Успех отново :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 21 Апр 2011, 12:41

bivola написа:..

Ризата не ти ли е голяма ? :dunno:

Вратовръзката не е правилнят цвят, възел и дължина :roll:

Купи си един "хубав" колан :mhihi:

Успех! :yes:

п.с.Не съм предполагал, че K800i снима толкова зле :conf:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 21 Апр 2011, 12:52

Вратовръзката върви комплект с ризата има кант същия цвят просто не се вижда на снимката. Ризата не ми е голяма , не знам как го реши , а относно възела и дължината наистина не разбирам кое , как , защо в деня на бала ще се оправи. Колан имам чудесен при това , просто не съм го сложил. :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата