Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от Maxmadness » 13 Фев 2011, 15:13

И аз съм го гледал това предаване на mythbusters...никакъв ефект от секви такива уж измислени за номера...обаче има 1 спрей който наистина работи,и съм го пробвал аз..и нищо не се вижда ..обаче съм 1000% сигурен,че дори камерата на нокията ми да е 12MP,тази спеед камера е къде къде по качествена..но иначе и нокията не снима лошо...дори прави ебати снимките..и абсолютно нищо не се вижда като снимам номера си с нея. :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 15 Фев 2011, 16:14

Интересни идеи,ама доколко са приложими за всички(и дали наистина действат)...?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 17 Фев 2011, 11:58

ТАзи до Джъмбото е с изтрели от ловна пушка! Абсурд да работи! В неделя минах оттам и се возих и успях да фокосирм добре!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Фев 2011, 1:34

TPAKTOP написа:4. бул. Брюксел - има поставени табели но все още не съм видял камери.

Аз съм ги видял, но са куполни и според мен по скоро са за наблюдение отколкото speed камери
www.bmwпрофесори-bg.net

Потребител
Аватар
Кара: E60 545i

Мнение от krisko_thc » 20 Фев 2011, 23:55

лоша работа чух че от 1 март са почнали да се занимават оште по активно с тия камери мн. лошо :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Фев 2011, 13:24

Къфф първи март? Казаха че от днес вече пътуват първите 300 електронни фиша. А и глобите са скочили прилично. Поне за по-ниските превишения не вземат точки и може да си спестиш всякакви разходки до кат, ако си съгласен с глобата и си платиш онлайн или през банка
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 21 Фев 2011, 13:53

очаквам скоро да ми прелее пощенската кутия :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 22 Фев 2011, 22:25

Отиваш на море и докато се върнеш - 4 броя за героя! :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36 330d
Детайли за колата: E36 330d/6ск/LSD

Мнение от batence83 » 23 Фев 2011, 15:06

И най-лошото е че ако не платиш глобата, могат да дойдат със съдия изпълнител и да почнат да си харесват от вас, я телевизор,я компютър или нещо друго

Потребител
Аватар

Мнение от Marmotinio » 23 Фев 2011, 15:23

Моля да бъда извинен за твърдението, че има камери на околовръсното, грешно ми е била предадена информацията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Re: Камери на кат - Пловдив

Мнение от mpp82 » 26 Фев 2011, 18:36

За момента стационарни камери няма за 6г.кръстосване по улиците ежедневно все някъде щях да оплета конците и да ме сюрпризират.

Потребител
Аватар

Мнение от kiki-t » 05 Мар 2011, 11:23

Сложиха камери и на прелеза на "Щросмайер".
Там много често преминаваха коли при спуснати бариери.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 05 Мар 2011, 19:41

Камерите, които са в Пловдив са само за следене на трафика (в града говоря). Обаче, патрулка много много често има и тя е без надписи, бяла астра, виждам я на много места, или са няколко.

1. моста на марица - Васил Априлов на пешеходната пътека ВХВП 2009 на 30 декември ми писаха акт и 150лв глоба за превишена скорост със 86 км в час. Снимката беше абсолютно чиста, кристална, даже се виждаше че се чеша по ухото. Бях изумен от високото качество на снимката. Март месец наказателното постановление беше готово и си дадох книжката за 1 месец. От тогава си карам с не повече от 55-60.

2. Никола Вапцаров - когато карате по Никола Вапцаров посока Коматево от пресечката на слънчеви лъчи до Т образното кръстовище за коматево. Там киснат много често.

3. Не знам как се казва улицата, но когато отивате от факултета по стоматология Христо Ботев на дясто по паветата към пещерско шосе, точно на пресечката на Младежкия хълм. Много често пак висят

4. ВСИ посока МЕТРО след ескалибур.

Това са местата, дета на 90% от пътите дето минавам има полицаи с патрулка.

За тези на тунела съм 99% сигурен, че са само за трафика, щото преди 3-4 месеца се возих при един приятел с неговата баварка, мина с към 90 км в час, още не е получил честитка.

ВАЖНО: КОМШИЯТА ПЪК, МИНАЛАТА ГОДИНА МИНАЛ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ И ЧАК СЕГА ДОЙДОХА ПОЛИЦАИТЕ ДА МУ ВРЪЧАТ АКТ-А. ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ. Той си мислеше, че му се е разминало, но след 1 година, пак я получи.

До колкото знам, вече се обработват много по-бързо и още нещо, което знам със сигурност

ПОНЕЖЕ ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС ВСИЧКИ АКТОВЕ НА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ОТ КАМЕРИТЕ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ, ТЕ СА НАСТРОЕНИ ЗА ПРЕВИШЕНИЕ С ПОВЕЧЕ ОТ 30 КМ В ЧАС, поне тези извън градовете.

5. ОМВ бензиностанцията на новия надлез към митницата, точно преди светофара, почти винаги има полиция
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 06 Мар 2011, 3:17

kiki-t написа:Сложиха камери и на прелеза на "Щросмайер".
Там много често преминаваха коли при спуснати бариери.

Крайно време беше....
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 06 Мар 2011, 11:35

Да допълня още 2 места:

На входа за Пловдив м/у Прослав и Смирненски - бялата "Астра" често е качена на бордюра - след автоморгата.

На Родопския надлез : в посока от гарата към коматево - точно под ж.п. линията , или ако идвате от новия "Лидъл" в посока към Коматево - крият се под платното, което води към Смирненски.

Дано да съм полезен!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум