Въпрос за Предна М броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Въпрос за Предна М броня
Здравейте колеги , става въпрос за предната М броня без , която наште коли немогат и рано или късно се стига до нея : )))) Искам да попитам сега понеже не искам да права циганий по колата си , но намерих сравнително не много скъпа в сайтът ефтини , но незнам какво качество е и искам , ако може да ме посъветвате и ако някои си е зимал от там дали си заслужава тоя плексиглас ли е кво е не го знам и аз. Защото не искам да дам 225лв и да се окаже , че не си е заслужавало.
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за Предна М броня
2 вида са, с лип излят към бронята и с отделен. Втората по-мяза на оригиналната, а на първата пластмасата е по-здрава. Трябва да я пазиш зимата, че като се одърви пластмасата е значително по-чуплива от оригиналната. Това и е в общи линии проблема.
Не си вземай такъв боклук от стъклопласт
Иначе го написали 'полиестерна смола' за по интелигентно да се чудят хората. А иначе си е чист натурален боклук, маде ин бг.
Купи си пластмасова, има ги по 250-270лв. за тях по-горе ти каза и бум-бум

Иначе го написали 'полиестерна смола' за по интелигентно да се чудят хората. А иначе си е чист натурален боклук, маде ин бг.
Купи си пластмасова, има ги по 250-270лв. за тях по-горе ти каза и бум-бум
- Monoid
- младши ентусиаст
-
http://eftini.com/predna-mbronia-bmw-e3 ... 12_50_1058
ето за тази броня става въпрос. Благодаря за отговора бум бум , значи все пак да разбирам , че няма да е фрапиращо , ако не си зема оригиналдъ и тази става? А другият ми въпрос е тази броня , като се купува някои знае ли относно това , което е под номера въздуховода на бронята , може ли да бъде с черните лайстни а не с мрежа ?!?!
ето за тази броня става въпрос. Благодаря за отговора бум бум , значи все пак да разбирам , че няма да е фрапиращо , ако не си зема оригиналдъ и тази става? А другият ми въпрос е тази броня , като се купува някои знае ли относно това , което е под номера въздуховода на бронята , може ли да бъде с черните лайстни а не с мрежа ?!?!
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Monoid написа:http://eftini.com/predna-mbronia-bmw-e36-p-8322.html?cPath=12_50_1058
С таз решетка дето искаш има само оригинални май.
И аз за нея говорех, че е стъклопластов боклук
Можеш да си я купиш от форума за 150 същата, ако толкоз държиш 

- Monoid
- младши ентусиаст
-
Такава искам със черните лайстни които са вътре на мястото на грозната мрежа за мухи :Д
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Тая дето искаш я има оригинална, както каза Ники по-горе, ама се намира по-рядко. А тези дето си показал са стъклопластови с мрежа, ама даже кат си я купуваш не ти дават
. Може да са почнали да правят и такива с ребра без мрежа, трябва да ги попиташ. Ама качеството им ще е същия боклук. Криви, вълнообразни с шупли и трошливи. Вече съм тествал подобни боклуци.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Момчета аз съм пред следната дилема, моята е оригинална, но е претърпяла леко инцидентче и е увиснала отдолу и едната щипка за въздуховода е счупена също и захващането на единия халоген и няма лип/като всички М-техник/! И си мислех вместо да я свалем да се нагрява с топъл въздух отдолу да я боядисвам после да пригаждам някакви скоби за халогена и въздуховода и да и копувам лип отделно, да взема една от тези на Бабуна и да я слагам, обаче ме притеснява какво е качеството и също отдолу има две такива неща:

Как стой въпроса с тях има ли ги как се закрепват, имам предвид има ли там място, дупки и т.н!
Как стой въпроса с тях има ли ги как се закрепват, имам предвид има ли там място, дупки и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Monoid
- младши ентусиаст
-
А ако си купа от колега във форума М броня , но има мрежа ще мога ли да смена мрежата за мухи със черните лаисни и ако мога от къде мога да си ги закупя , някои продава ли такива ?
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
М броня от бабуна съм слагал на колата на колега от форума и като форма на бронята,повърхност,гладкост,луфтове ,напасване и технологични отвори за монтаж е перфектна

Колкото до двете сранични малки кори ,които си оградил в червено,тях би трябвало да ги имаш и под настоящата си броня и просто трябва да прехвърлиш крепежните скоби от старата на новата броня (има отвори за тях) и да си навиеш рапидките.Общо взето нещата там са плъг енд плей без импровизации

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Monoid написа:А ако си купа от колега във форума М броня , но има мрежа ще мога ли да смена мрежата за мухи със черните лаисни и ако мога от къде мога да си ги закупя , някои продава ли такива ?
За това което искаш според мен, най-добре сложи още някой лев и си купи втора ръка оригинална М броня направо с решетката която искаш. Имаше един колега(а най-вероятно има доста други) дето продават М 3-ки на части. Пусни обява в купува и предполагам че за около 350лв. или малко отгоре ще намериш каквото търсиш.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Nukem написа:Момчета аз съм пред следната дилема, моята е оригинална, но е претърпяла леко инцидентче и е увиснала отдолу и едната щипка за въздуховода е счупена също и захващането на единия халоген и няма лип/като всички М-техник/! И си мислех вместо да я свалем да се нагрява с топъл въздух отдолу да я боядисвам после да пригаждам някакви скоби за халогена и въздуховода и да и копувам лип отделно, да взема една от тези на Бабуна и да я слагам, обаче ме притеснява какво е качеството и също отдолу има две такива неща:
Всичко си пасва и става, бронята е добра! Обаче праговете..... вече оригинални ще взимам ако се наложи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Monoid написа:Такава искам със черните лайстни които са вътре на мястото на грозната мрежа за мухи :Д
"Черните лайстни" са само на оригиналните брони, ако толкова държиш мисля около 100лв беше в Дару

- Monoid
- младши ентусиаст
-
Благодаря за бързите отговори колеги , няма да се циганя ще си купя Оригиналдъ от някои колега в форума
. А относно подкланиците , иамт ли няква разлика , смисъл ако сложа М бронята ще си паснат ли точно или и подкалници трябва да купувам ?

Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2