E30 vs кола на НС
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
E30 vs кола на НС
Тази темичка не е за зверски дръпки по магистралата с 250 или бързи и яростни 18.А е за това,което ми се случи днес и ме накара да се замисля за човешката тъпотия(може би наглост).
Та днес следобед си се прибирам спокойно от Студентски по жълтите павета,птичките пеят,люляка е замирисал....пълната идилия на движението в центъра в делничен следобед.Стигам кръстовището при народното събрание,няма кой знае какви задръстване,всички са щастливи.Знам,че съм с предимство,но и знам,че съм в София,където това нищо не значи и понамалявам лекичко,ослушвайки се-чисто,аз съм.Е да ама не.Отляво доприпква черен форд с изключен буркан на таблото,спирачки,хлъзгави жълти павета и....преден капак,броня и калник(не сериозно,но колкото да трябва да се правят).Стоящите там полицаи веднага дойдоха,питаха ОК ли е всичко,показаха къде да се преместим.Ама пича с форда нещо кисело гледа,та почва и да храни що не съм го пуснал.И въобще го раздава все едно съм някаква мизерна хлебарка,размазала се нагло по обувката му.Аз въпреки всичко любезно предлагам да пишеме двустранен протокол за да не го чу*ат с акт.Той-Неее,служебна е колата,искам КАТ.Добре,викаме КАТ,чакаме.След 10 минути пича пали и си заминава.Аз
.Добре,че се усетих да му запиша номера.Отивам при полицаите,които стоят там:
-Еми колегата си тръгна.
-Ама как си е тръгнал....?Изчакай 10 минути и ако го няма звънкай в КАТ да пращат някой.
Съответно индивида въобще не се появява втори път,дойде патрулката и това което най-много ме изненада и заради което може би пиша темата-отношението на полицаите към мен.Любезни,културни,добронамерени.Единия вика"Кво като е НС,да не е бог,че ще те засича".Изписахме 100 кила документи и би трябвало всичко да е наред (за мен).
И си седя сега и се чудя-вместо да извади там някакви пари да ми запуши устата или да се навие на протокол и всичко да приключи или даже да изчака КАТ...за какво му беше на тоя индивид да пали джапанките и да си го слага сам толкова грубо?!
Та днес следобед си се прибирам спокойно от Студентски по жълтите павета,птичките пеят,люляка е замирисал....пълната идилия на движението в центъра в делничен следобед.Стигам кръстовището при народното събрание,няма кой знае какви задръстване,всички са щастливи.Знам,че съм с предимство,но и знам,че съм в София,където това нищо не значи и понамалявам лекичко,ослушвайки се-чисто,аз съм.Е да ама не.Отляво доприпква черен форд с изключен буркан на таблото,спирачки,хлъзгави жълти павета и....преден капак,броня и калник(не сериозно,но колкото да трябва да се правят).Стоящите там полицаи веднага дойдоха,питаха ОК ли е всичко,показаха къде да се преместим.Ама пича с форда нещо кисело гледа,та почва и да храни що не съм го пуснал.И въобще го раздава все едно съм някаква мизерна хлебарка,размазала се нагло по обувката му.Аз въпреки всичко любезно предлагам да пишеме двустранен протокол за да не го чу*ат с акт.Той-Неее,служебна е колата,искам КАТ.Добре,викаме КАТ,чакаме.След 10 минути пича пали и си заминава.Аз

-Еми колегата си тръгна.
-Ама как си е тръгнал....?Изчакай 10 минути и ако го няма звънкай в КАТ да пращат някой.
Съответно индивида въобще не се появява втори път,дойде патрулката и това което най-много ме изненада и заради което може би пиша темата-отношението на полицаите към мен.Любезни,културни,добронамерени.Единия вика"Кво като е НС,да не е бог,че ще те засича".Изписахме 100 кила документи и би трябвало всичко да е наред (за мен).
И си седя сега и се чудя-вместо да извади там някакви пари да ми запуши устата или да се навие на протокол и всичко да приключи или даже да изчака КАТ...за какво му беше на тоя индивид да пали джапанките и да си го слага сам толкова грубо?!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: E30 vs кола на НС
Интересно какво ще му се случи на кретена като е избягал от местопроизшествието... колега - да допълваш темата с развитие.
Si non confectus, non reficiat.
Щото си мисли, че е връзкар и като работи в НС(народно събрание ли ще рече) всичко му е простено. Надяваме се, ще си получи реципрочно на действията наказние.
тва е щото е изключително възпитан и толерантен към останалите участници в движението...
сега предполагам ще наскачат защитниците на шофьорите от НСО да ти обяснят, че не си прав...и че дори не е трябвало да си изкарваш колата тоя ден, за да не попречиш на някой от службата да си изпълни служебните задължения...

сега предполагам ще наскачат защитниците на шофьорите от НСО да ти обяснят, че не си прав...и че дори не е трябвало да си изкарваш колата тоя ден, за да не попречиш на някой от службата да си изпълни служебните задължения...

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
vicho написа:защото е ТЪП!

Ей за подобни случаи са зелените картончета на гражданската! Сега отиваш в гаранционен фонд подаваш си молбичката вземаш си паричките и държавата да си ги търси! Радвам се че сте добре ламарини се изправят!

Ааа, на НСО кола.
Ми като е бил без сигнализация може да си хване доводите за служебните задължения, да си ги напише на лист и да ги ползва за тоал. хартия.
Даже и да е на лампи можеш да не го видиш. Не знам защо някои си мислят, че като си със спец. режим на движение, си нещо повече. Пред винкели всички са равни или перефразирано, като не те видя и с папомобил да си - пак нема да те видя.
Ми като е бил без сигнализация може да си хване доводите за служебните задължения, да си ги напише на лист и да ги ползва за тоал. хартия.
Даже и да е на лампи можеш да не го видиш. Не знам защо някои си мислят, че като си със спец. режим на движение, си нещо повече. Пред винкели всички са равни или перефразирано, като не те видя и с папомобил да си - пак нема да те видя.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За шофьорите от НСО или добро или нищо... преди години по един повод познавах едно 10-15 човека от тези "шофьори" - половината бяха тоталните връзкарчета и хал-хабер си нямаха как се кара кола и за елементарни правила на движение. А пък може и да съм познавал точно скапаната част от тия
, но е факт, че там има много мърша.

Si non confectus, non reficiat.
НС=Народно Събрание,да.Пича даже возеше някаква костюмирана мома,която 1 минута след удара слезе и запали подметките на някъде с кисела физиономия.Полицаите,които писаха казаха,че ще го призоват в КАТ и заради бягство от ПТП ще му вземат книжката за 1 до 6 месеца и глоба 100 до 300лв.За отнемане на предимство отделно.На мен ми издадоха протокол за ПТП и трябва да отида до КАТ откъдето ще ми дадат данните на неговата ГО и с протокола би трябвало да ми изплатят щетите.

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
zzuzi написа:НС=Народно Събрание,да.Пича даже возеше някаква костюмирана мома,която 1 минута след удара слезе и запали подметките на някъде с кисела физиономия.Полицаите,които писаха казаха,че ще го призоват в КАТ и заради бягство от ПТП ще му вземат книжката за 1 до 6 месеца и глоба 100 до 300лв.За отнемане на предимство отделно.На мен ми издадоха протокол за ПТП и трябва да отида до КАТ откъдето ще ми дадат данните на неговата ГО и с протокола би трябвало да ми изплатят щетите.
В гаранционен фонд ще трябва да ходиш колега! http://guaranteefund.org/bg/

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
zzuzi написа:НС=Народно Събрание,да.Пича даже возеше някаква костюмирана мома,която 1 минута след удара слезе и запали подметките на някъде с кисела физиономия.Полицаите,които писаха казаха,че ще го призоват в КАТ и заради бягство от ПТП ще му вземат книжката за 1 до 6 месеца и глоба 100 до 300лв.За отнемане на предимство отделно.На мен ми издадоха протокол за ПТП и трябва да отида до КАТ откъдето ще ми дадат данните на неговата ГО и с протокола би трябвало да ми изплатят щетите.
+1 Наистина ще му вземат книжката за 6 месеца и глобата ще е там някъде, не питайте откъде знам

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а да се фанеме на бас, че нема да му земат книжката!?!?
отделно киселата кака сигурно ще свидетелства ,че е бил с пусната ламба ,а ти си едноок и еднокрак и не си видел.....!!!
отделно може да се окаже ,че не си предал ситуацията правилно на кат-аджиите и не са описали правилно местопроизшествието....!
и що да дава кинти като ще изреве на некой шебек у НС и ще си оправи батака....
напиши като свърши сичко да прочетеме....
дано не съм прав.
отделно киселата кака сигурно ще свидетелства ,че е бил с пусната ламба ,а ти си едноок и еднокрак и не си видел.....!!!
отделно може да се окаже ,че не си предал ситуацията правилно на кат-аджиите и не са описали правилно местопроизшествието....!
и що да дава кинти като ще изреве на некой шебек у НС и ще си оправи батака....
напиши като свърши сичко да прочетеме....
дано не съм прав.
Мене ме интересува да си взема парите за щетата,пък оня каквото иска да прави и гласи.За свидетели-и с мене имаше човек,който питаха и си даде данни и т.н., и стоящите при народното катаджии видяха какво и как стана.Полицаите ми казваха къде какво и как да пиша.Та силно се надявам аз да нямам проблеми.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Само да ви кажа че шофер в НС не е = на шофер в НСО 
ПС Дано да го изяде тоя

ПС Дано да го изяде тоя

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
zzuzi написа:Мене ме интересува да си взема парите за щетата,пък оня каквото иска да прави и гласи.За свидетели-и с мене имаше човек,който питаха и си даде данни и т.н., и стоящите при народното катаджии видяха какво и как стана.Полицаите ми казваха къде какво и как да пиша.Та силно се надявам аз да нямам проблеми.
+1 дано всичко стане така както го искаш
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5