E30 vs кола на НС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: E30 vs кола на НС

Мнение от benzin » 23 Фев 2011, 0:10

според мен с тия дето бягат от ПТП нищо не се случва, ако не ги хванат на момента на бягството, аз е сега примерно колата ми е ударена долу на паркинга от неизвестен извършител, викам куките казвам им номера на SKISA примерно и им казвам удари ме и избяга...Е как ше го санкционират? Първо не се знае след колко време ще го намерят, второ при добър бояджия колата ще му е готова още същия ден, а и понякой път е въпрос само на пастиране ако е по лек удара, та с какво ще се докаже че е той а не друг ако няма камери които да са записали ситуацията?
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Фев 2011, 0:11

Свидетели. Да не са в твоята кола и да не са роднини, мисля, че само това е ограничението.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 23 Фев 2011, 0:14

Ryapoff написа:Свидетели. Да не са в твоята кола и да не са роднини, мисля, че само това е ограничението.

е то и другия може да си хване свидетели че по това време са яли и пили примерно
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Фев 2011, 0:17

Кофти случка,надявам се с щастлив край.
Колега benzin,как се изправя крива ламарина с пастиране ? :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 23 Фев 2011, 0:21

DanielzZz написа:Кофти случка,надявам се с щастлив край.

С по дебела паста. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 23 Фев 2011, 0:26

DanielzZz написа:Кофти случка,надявам се с щастлив край.

а прочете ли "ако е по лек удара" ? мен са ме удряли и мойта кола беше огъната, а по чуждата броня имаше следи само от мойта боя, малко кореселин парцалче и оп - бронята като нова
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 23 Фев 2011, 10:41

там нали има камери би трябвало всичко да се види както е било :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Фев 2011, 12:20

Точно реших, че това е тема, в която бива да похвалим полицаите, че са си свършили съвестно работата...
Обаче се оказа, че това всъщност е тема за оплюване на шофьора Форд-а...
Някои хора ако не плюят, май не могат да живеят :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 23 Фев 2011, 12:38

flame написа:Точно реших, че това е тема, в която бива да похвалим полицаите, че са си свършили съвестно работата...
Обаче се оказа, че това всъщност е тема за оплюване на шофьора Форд-а...

КОлега явно не сме те разбрали! :yes: Интересното е че не знам как си преценил че са си свършили добре работата като все още не се знае крайния резултат?! Това че са били любезни не означава нищо! И аз съм срещал любезност от полицай и то без да давам пари! тоя щом го раздава като шофьорче да не мислиш че ще си даде книжката ей така? Баба му или тъща му ще кажат че те са карали и те ще седят 6 месеца без книжка! Лично мнение! Полицаите и те са хора така че е нормално да ти влязат в положението! Оставаше да дойдат и да почнат да ти се карат защо не си му скочил под гумите за да го спреш! Резултата е важен накрая - дали тоя идиот който скривайки се зад синята си лампа няма да бъде по БГ пътищата?! Дано веднъж поне да има справедливост!
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 23 Фев 2011, 12:44

flame написа:.....

То по-голямата част от народа ни е такъв, де да бяха някои хора, флеймче...

Тва че колата е била на НС автоматично ли прави тая мърша етикет на целото НС или на шоферите там... И сега държа да кажа, че не защитавам която и да била служба, просто тва че катила работи в таа служба, не значи че таа служба така ги възпитава... Означава просто поредния дебилен, дебелокож и тъп малоумник по родните ни пътища, както мнооооого други, които не са в коли на НС, НСО и прочее... Щото той ако е свестен, ако ще и в батмобила да се качи, пак ще кара като свестен! А като е дебил... Видяхме :winky:

Друг е въпроса, дали ще го оставят на работа след таа изцепка, щото ако го... е тогава вече НС ще си е виновно че хрантути дебили-камикадзета!
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Фев 2011, 12:53

TPAKTOP написа:Интересното е че не знам как си преценил че са си свършили добре работата като все още не се знае крайния резултат?! Това че са били любезни не означава нищо! И аз съм срещал любезност от полицай и то без да давам пари! тоя щом го раздава като шофьорче да не мислиш че ще си даде книжката ей така? Баба му или тъща му ще кажат че те са карали и те ще седят 6 месеца без книжка! Лично мнение! Полицаите и те са хора така че е нормално да ти влязат в положението! Оставаше да дойдат и да почнат да ти се карат защо не си му скочил под гумите за да го спреш! Резултата е важен накрая - дали тоя идиот който скривайки се зад синята си лампа няма да бъде по БГ пътищата?! Дано веднъж поне да има справедливост!

Колега, има разлика съществена между положени усилия и краен резултат ;)
Човек може да даде най-доброто от себе си, но поради други причини резултатът да не е такъв, какъвто всички очакват :wave:
Затова мисля, че е редно да похвалим полицаите, че са били любезни и че са направили всичко, което е вързможно :yes:

kOnPuBkA написа:Тва че колата е била на НС автоматично ли прави тая мърша етикет на целото НС или на шоферите там... И сега държа да кажа, че не защитавам която и да била служба, просто тва че катила работи в таа служба, не значи че таа служба така ги възпитава... Означава просто поредния дебилен, дебелокож и тъп малоумник по родните ни пътища, както мнооооого други, които не са в коли на НС, НСО и прочее... Щото той ако е свестен, ако ще и в батмобила да се качи, пак ще кара като свестен! А като е дебил... Видяхме :winky:

:yes: :clap: :ok:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Фев 2011, 12:55

benzin написа:според мен с тия дето бягат от ПТП нищо не се случва, ако не ги хванат на момента на бягството

Преди 6-7 години имах подобен случай...
един пиян засече кола пред мен... и съответно се блъснах в него щото тъкмо си сменях дисковете на сд-то :mhihi: ... пияния изобщо не си и помисли да спре за да види кво е направил... подпалих си ударената кола и го настигнах на следващото кръстовище... спрях го... записах му номера на колата... но той реши че ще си ходи... почти мина през мен за да избяга от мястото на което го бях заклещил... повиках полиция... казах им номера на автомобила който ни е засякал... след половин час го докараха в районното където пък ние с другия катастрофирал пишехме обяснения и т.н.
неможахме да докажем че е бил пиян понеже не са го заловили на място и не са му взели алкохолна проба... т.е. пияния каза че се е прибрал вкъщи и е изпил 2 ракии :mhihi:
след това държавата си го осъди за това че е придизвикал ПТП и е избягал, взеха му книжката за 3 месеца и си плати няква глоба съответно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Фев 2011, 13:57

Аз пък си мисля, че точно тия служби възпитават недосегаемост и арогантност у служителите си. Иначе откъде идват тия неща? Откъде тоя има смелост и наглост по-скоро, да бяга от ПТП, предизвикано от него? Защото има някакви мисли. А те са, че той сигурно е връзкар, човек на някого, има протекции и ще бъде защитен, ако и да е виновен. От къде това? От мястото, където работи. Ако работеше шофер на Камаз в строителна фирма, сигурно нямаше да е такъв. Но той работи в НС, а там не влизат шофери на Камаз-и, а май по-скоро шофери връзкари. Ако този човек беше професионлист, той нямаше да постъпи по този начин. Това само издава какви лекета се уреждат в тия служби, те никога не са виновни, не предизвикват виновно катастрофи, макар действителността да говори обратното. И това е защото съответната служба възпитава това: арогантност, наглост, невъзпитано държание и високомерие. Похвала за полицаите, но развитието по-нагоре не е сигурно в посока справедливост. От 9 кладенеца вода ще извадят да го оправдаят тоя. Но все пак да видим.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 23 Фев 2011, 15:14

flame написа:
TPAKTOP написа:Интересното е че не знам как си преценил че са си свършили добре работата като все още не се знае крайния резултат?! Това че са били любезни не означава нищо! И аз съм срещал любезност от полицай и то без да давам пари! тоя щом го раздава като шофьорче да не мислиш че ще си даде книжката ей така? Баба му или тъща му ще кажат че те са карали и те ще седят 6 месеца без книжка! Лично мнение! Полицаите и те са хора така че е нормално да ти влязат в положението! Оставаше да дойдат и да почнат да ти се карат защо не си му скочил под гумите за да го спреш! Резултата е важен накрая - дали тоя идиот който скривайки се зад синята си лампа няма да бъде по БГ пътищата?! Дано веднъж поне да има справедливост!

Човек може да даде най-доброто от себе си, но поради други причини резултатът да не е такъв, какъвто всички очакват :wave:
Затова мисля, че е редно да похвалим полицаите, че са били любезни и че са направили всичко, което е вързможно :yes:

Извинявай, но това май им влиза в задълженията на тия тумбаци... :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 23 Фев 2011, 15:22

Projektzwo написа:
flame написа:

Извинявай, но това май им влиза в задълженията на тия тумбаци... :dummy:

то в БГ любезен полицай се счита за някво чудо, аз така на един нелюбезен му се издървих и после имаше, аптечки, пожарогасители, справка (около 40 мин) :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата