Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от pampo » 03 Фев 2011, 23:01

^ Е къв кеф ще има, като всичко е асфалт горе, оня ден в неделя се беше размекнало и рекох да пробвам полвинка на Лайнето, но кабинката не работеше... Айде директно до горе и по средата на пътя нечовешкото задръстване. Напсувах ги, завъртях и се прибрах и те така, тоя сезон е много убита работата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 04 Фев 2011, 0:48

deyan-enchev написа:Някой може ли да сподели как е на Семково?

В събота отивам там и ще споделя как е. Като гледам времето и валежите, едва ли ще е добре :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 04 Фев 2011, 10:12

^ ще чакаме :yes:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 06 Фев 2011, 18:53

Докладвам от Семково:

Работят пистите Еделвайс, Север 1 и Север 2, както и транспортния влек.
На Южната писта има останали няколко преспи в по-сенчестите места, на Север 1 и 2 има доста трева и камъни, но все още може да се кара. Дано да падне сняг скоро, че положението е доста зле като цяло.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2011, 9:11

днешният сняг не е лош ,но времето е калпаво. а пък щом съм почнал да търся маана на времето ,начи нещо не съм читав скиор напоследък.
тия дни - по-точно на 24ти на лалето ще дойдат за промо-спускания едни от най-добрите в света. някой с инфо ,някой ще се качва ли да гледа да се организираме ,че съм голем мераклия!?!?
отделно другият уикенд на банско ще е чудо! световна купа - мъже! почти не мога да повярвам. ще направя опит да се ява и там, въпреки че не ми се бият 300км и кусур само за да ги видя. не знам дали ще може и да се кара ....! та нещо да организираме евентуално!?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 20 Фев 2011, 13:18

Утре заминавам за Банско и ще съм там до 7-ми, мога да подам прясно инфо за пистите. Ама като гледам прогнозата ще е яко сняг и минусови температури :yes: . Доколкото разбрах, за световното ще е затворена само една писта, останалите ще си бачкат. То няма и как да затворят всичко де:).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 22 Фев 2011, 15:19

Сняг има, цяла нощ валя. Пистите са ужас - не ги обработват от два дни, всичките им машини постоянно лазят по двете трасета за световното и пистата за тренировки. Всичко е в бабуни, ако караш борд може и да ти е кеф, аз със ските каталясах по обяд - никакво удоволствие ако търсиш нормално каране.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 23 Фев 2011, 16:47

Не карам, но ето какво намери един приятел тук http://www.skivitosha.com

Съгласно заповед на Столична община, качването с автомобили на Витоша, събота и неделя, както и в празнични дни през деня (от 8:00 до 17:00), ще бъде забранено и ще се контролира от КАТ!

:conf:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 23 Фев 2011, 17:21

^ Е тая забрана я има от доста време, ама никой не я спазва. Там след като се подмине отбивката за драгалевския лифт има знак "забранено влизането на превозни средства в 2те посоки" и никой не го спазва тоя знак. То и няма как да се спазва ако искаш да стигнеш до Лалето с кола...

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Фев 2011, 17:26

утре не е празничен и ще може да се качва спокойно. за съжаление съм болен и май няма да ида да видя големите батковци ,а и след като свиндал няма да идва заради контузия не разбрах кои други ще се появат на лалето....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 23 Фев 2011, 18:56

Двукратният световен шампион на слалом Марио Мат (Ав) е последната от големите звезди, които потвърдиха участие за паралелния слалом, който ще се проведе на писта „Витошко лале” на 24 февруари от 18 ч.

Освен Супер Марио в листата са още Тед Лигети (САЩ), световен шампион в гигантския слалом от Гармиш-Партенкирхен, Кристоф Инерхофер (Ит), световен шампион от Гармиш-Партенкирхен на Супер-Г, сребърен в суперкомбинацията и бронзов в спускането, Райнфрид Хербст (Ав), сребърен медалист от олимпиадата в Торино 2006 и носител на малката световна купа в слалома за 2010 г, Андре Мюрер (Шв), бронзов медалист в слалома от олимпиадата във Ванкувър 2010, Йенс Бигмарк (Шв), сребърен медалист в слалома от Световното в Гармиш-Партенкирхен, Килиан Албрехт, четвърти в слалома от олимпиадата в Солт Лейк Сити 2002 и Стефан Георгиев, най-добрия български скиор в последните 10 г.

Състезанието на Витоша е благотворително и е в подкрепа младите таланти в българските ски. Отборите за промоивента ще бъдат съставени от един известен скиор и един млад български талант. Шоуто на Витоша ще бъде предавано пряко от „Нова Спорт”.

Организатор на състезанието е Българска федерация ски. Алпийците ще пристигнат на Витоша директно от летище София, където около 15 ч ще кацне чартъра на скиорите за Световната купа в Банско. Автобусите за журналистите за Витоша ще тръгнат в 16,00 ч от паркинга пред сектор А на ст. „Васил Левски”

БФСки
23 февруари 2011 г.

Аз ще съм там по работа ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Фев 2011, 19:12

а защо на плаката у фейса ти има снимката и името на Боде ,а в тва ,което чета тук го няма!? ще кара ли Бате Боде на лалето или йок...!??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 23 Фев 2011, 19:15

Отказал се е. Щел да си гледа семейството и се прибрал в Калифорния. Не се знае дали ще кара до края на сезона.

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Фев 2011, 19:16

ми мож да им предадеш тогава на другите много поздрави и да са живи и здрави-....! аз пропускам.

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Фев 2011, 9:18

снощи лалето беше перфектно. страхотно каране ,много добър сняг и никакво изравяне или заледяване ,или набабунване.
малко не чувам днес, че ми заглъхнаха ушите ,че съм с хрема и гърло ,ма си струваше чистият въздух и карането....
почти никви хора!!!
в един момент долната част и изгасна осветлението ,ма голем праз....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата