Абе какво се подарява на 10 годишен за РД???!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Абе какво се подарява на 10 годишен за РД???!!!!

Мнение от alX3m » 24 Фев 2011, 2:19

Сглобяем модел(кола, самолет, кораб и тн), може и да го запомни, ако го сглобите заедно! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 24 Фев 2011, 2:46

като се има предвид,че до 2г. ще бърка под полите на съученичките си,нещо което ще му е от полза.книжка или нещо такова ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 m43 318i e39 528i
Мечтае да кара: m3 e36/e38 760

Мнение от stefkata1990 » 24 Фев 2011, 2:49

Дай му насока купи му лежанка/гладоатор да почва с тенировките :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Фев 2011, 11:28

щом казваш,че от към псп-та и тн. е задоволен,даи му истинска емоция не виртуална,нещо подобно с ламбото или ферарито макар не е толкова лестно но виж нещо картинг ама с истински картове а не обикновенните,пеинт бол си спретнете или има оффроуд разходки с някоя уазка да се лангъркате по баирите 100% тея неща са му чужди

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 24 Фев 2011, 11:34

Ако обича животните вземи му куче или някаква друга животинка :yes: Няма друг такъв подарък, който да го запомни с години, че е от тебе!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 24 Фев 2011, 15:22

Като имащ 9-годишен вкъщи и познати с толкова големи деца, предлагам:
1. Джаги - колкото по-големи, толкова по-добре. Нормален размер за малка стая или маса е около 50 кинта
2. Въздушен хокей - има в Джъмбо, струва около 40 лева и е супер зарибяващ. Размер около 30/50 см. Става да се играе върху маса или на земята.
3. Хеликоптер за закрити помещения - хубаво е да не е от съвсем евтините. Освен в детските магазини има и в специализирани такива. Цената пак е около 50 кинта, но нараства прилично, ако искаш нещо професионално. Практиката показва, че не е нужно. Размерите са съвсем малко - 6-7 санта висок и около 12 дължина. Лошото е, че детето зор се вреди да го ползва от големите :)

Тези са нормални деца, които приемаме, че имат ПСП и техните не си носят джобните в куфар, иначе:
1. Заведи го на картинг - около 1-2 лева на обиколка - на тия години се кефят яко. В събота сме на моторна шейна :)
2. Заведи го на моторна шейна/атв - Боровец за около 150 кинта, един час за двамата. За съжаление за сега не мога да дам мнение, но звучи добре.
3. Купи му АТВ, от ония малките, дето са по към 300 кинта май... ама трябва да има къде да го държи, а и да има някой с него като го кара. Освен ако не е твърде висок вече.

Ми, това е. Успех.

Yanko Petrov написа:Ако обича животните вземи му куче или някаква друга животинка :yes: Няма друг такъв подарък, който да го запомни с години, че е от тебе!

Както и техните, които ще трябва да го разхождат и гледат :)
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Фев 2011, 15:40

Плати на някой от форума с мощно БМВ да го повози по-така. Тъкмо ще стане почитател на марката или някъде на дрифт ала бала :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 24 Фев 2011, 21:06

Подкрепям идеята за куче.

П.п

Аз бях горе-долу 10 годишен когато тати ме вози с BMW-то с 245 км/ч. Това беше ограничението.

Щом още го помня в детайли правете си сметката :mrgreen: беше ненормално яко. Нямах сили да се изправя от седалката :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Фев 2011, 2:57

Много внимавай с куче защото после може да те хокат родителите . В апартамент си е гадна работа . Аз много обичам животни , но скоро мисля да нахраня с отрова един пумияр който нон-стоп ми лае под прозореца (става уникално ехо , чак си мисля да не би за симфония да са правили тези сгради) и заради него ходя като вампир :evil:
За возенето - по-скоро НЕ - ще му стане мания и започне да полудява да кара и той или да се вози още а на 10 години да го возиш с 250 :help: Чудесен пример ...
Също не мисля и че ПСП или каквато и да е игра , ще е подходящо - и без това малките са си потенциални NERDS . Нещо което малко да го раздвижи - както казаха колегите - радиоуправляема количка или самолетче . Само да не стана чичкото да си играе с подарък повече от детето :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Фев 2011, 4:30

Щом идеята с псп игрите е отпаднала, му вземи нещо нестандартно. Детските играчки ще му омръзнат и след 2-3 години ще са на някое сметище. Не знам дали в България има магазин на National Geographic, но имат страшно интересни неща. Може детото да не ги хареса в първия момент, но ще дойде време когато ще почне да се интересува от по-сериозни неща и тогава ще се сети за подаръка по случай 10годишния си РД. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 25 Фев 2011, 5:08

В София в подлеза на Ректората има много неща на National Geografic.Идеята е доста хубава.
Също така някъде около Неофит Рилски - коя пряка беше точно, не знам - ще се ориентирам ако се полутам по уличките, но не мога да се сетя така, но е участъкът между Славейков и НДК(Патриарха), Витошка и Раковска. Там също има магазин на National Geografic - гледах Детски метален детектор, "Как да си направиш вулкан" и някакъв пак детски комплект за ..електронни схеми?! (със диоди и жички... не помня какво беше точно). Бях доста впечатлена. Имаше и комплект за ловене на пеперуди и други подобни.

Иначе има доста дребни радиоуправляеми хеликоптерчета, които са за затворени помещения. Има и големи за навън, но по това време на годината няма да е особен кеф да се тича по полето с хеликоптера. Малките не са никак скъпи. Знам един магазин за такива играчки в кв. Изток. Иначе за радиоуправляеми колички има в Гео Милев до парка срещу стадион Академик, на ул. Едисон май беше. Обаче там са доста скъпи... може да си купиш и бензинова и да бръмчиш с нея.

Ако хлапето се кефи на животинки и природа като цяло и му е интересно може да му купиш и една книга за хербарии и записки като ходи по горите - кви гъби сте намерили, какви животни е видял... Може и Определител на птиците в България или нещо подобно - да ги дебне и да си записва кое какво и къде. Ако на детето му е интересна природата, нещо такова би трябвало да му хареса и да задържи интереса му евентуално. :)

Сещам се за едни детски оранжерии, които гледах да се продават за няма и 20 лева комплекта. Гледах ги в Бонжур по Коледа. Имаха и още няколко вида комплекта, вече какви бяха, не си спомням, обаче ми се сториха много интересни. Единият май беше нещо свързано с кръвта, кръвните групи и такива неща... имаше най-различни неща. Все за малки откриватели ;)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 25 Фев 2011, 11:22

Всяко хлапе ще се зарадва на мотор.Вземи му от ония мъничките кросарки или пистарки.
Може да се зариби и след години да се съзтезава и да стане професионалист.
Със сигурност ще го помни
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 25 Фев 2011, 11:28

Binev_OuT написа:Всяко хлапе ще се зарадва на мотор.Вземи му от ония мъничките кросарки или пистарки.
Може да се зариби и след години да се съзтезава и да стане професионалист.
Със сигурност ще го помни

http://www.youtube.com/watch?v=4-RBKNg3NJw :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Фев 2011, 11:45

sapio написа:Като имащ 9-годишен вкъщи и познати с толкова големи деца, предлагам:
1. Джаги - колкото по-големи, толкова по-добре. Нормален размер за малка стая или маса е около 50 кинта

Каде ги тия джаги за по 50 лв. :mhihi:
тва ще е няква страшна пародия на джага...
преди няколко месеца обърнах интернет от търсене на евтина джага... най евтината нова такава започваше от 650 лв.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Фев 2011, 12:08

Разходи го верно с някоя яка кола, а преди тва се разходи по магазините и купи същата кола на играчка...100 процента после ше му е на най-видното място в стаята
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата