Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2011, 9:02

А видяхте ли ония офицери, дето минали на страната на бунтовниците "дброволно", тия толко бой беха гушнали, че как няма да викат долу кадафи, бунтовниците имаха и табела "Oil for the West" :mhihi: ......и некой да не се обърка, там вече няма мирни протести и едните и другите са с АК.

А нали кадафито бил незнам си къв, що не ги срина, нещо и няма репортаж или ютръба филмчета за сринати сгради с самолети, къде са му танковете :roll: , нещо ни поднасят ебахти манипулираните новини.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Фев 2011, 11:19

а бе на нас се нещо ни е криво.
обаче няма как да ме изманипулират 30г и винаги да ме лъжат. се некъде ще излезе ,че не е баш така. а аз го гледам тоя пуек и съм си съставил мнение за него не от вчера и от днес и няма нужда ани салич да ми каже точно кво е направил ,за да знам какъв е и какво би могъл да направи. и в тая връзка ми е ясно ,че е капут ,че трябва да се махне и трябва да дойдат други на неговото място. щото с малоумник няма как да водиш политика и преговори. с враг ,но с акъла си по-може ,но с откаченяк не може.
а бойко е такъв смешник, че просто нема накъде.
и забелязвате ли ,че всеки - и той ,и мин. на външните работи ,и който и да се покаже от правителството казва: "правиме всичко възможно да евакуираме всички ,които желаят да напуснат джамахирията..."!!!! а познайте тия ,дето ще загинат дали не ма да са "неискали да напуснат джамахирията"!??!? честито на печелившите.
още един въпрос ме гложди! много хубаво ги спасяваме. пращаме самолети ,ще пратиме и кораби, ще платиме на турците ако трябва да ги изкарат, некви фирми се наемат....! тва всичко струва пари! и ще го платиме всички ние....! само малко ми е чудно след тия шитове ,дето станаха със сестрите съвсем скоро ,както и като почнаха офанзивите в либия сега защо ,аджеба тия хора не си взеха багажа и не се изнесоха ,защо изобщо са отишли там, като знаят какво е ,как им взимат паспортите ,как не им дават изходни визи и прочие!?!? за пари!?!? да! колко!? ми снощи един чичко-пенсионер каза-2500$ . много се радвам за него. ма са що аз и всички ние трябва да платиме ,щото те са се полакомили да идат в откачена държава при откачен малоумник да изкарат добри пари ,па са :" олеле майко-хелп!"!?!?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Фев 2011, 11:32

Скиса не дей така, от немотия ходят хората :!:
Не щото е много гот да те ухапе скорпион или е много яко да деяниш на 50 градуса жега :idea:
Пак всичко опира до това, че тук за едни има по много, други се оправят някакси и все се надяват за по добро, а трети просто нямат друг изход....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Фев 2011, 12:08

SKISA написа:а бе на нас се нещо ни е криво.
:lol: :lol: ако не беше това щеше да е сигурно, всички държави си изтеглиха хората, само ние не сме.

с либия българия има доста стари връзки, но кадафи се самозабрави. надявам се всички калашници, с които се трепят там поне да са български :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Фев 2011, 12:23

Малко по темата със самолетите, та понеже съм отсвирил отдавна наш'те медии и чета предимно испанските, и те са яко промити, но чат пат имат проблясъци, та там пишеше, че Репсол изпратила и тя самолет. Качили се 131 човека, от които 61 испанци, 25 от които хора от посолството им и 3 монахини. Сичкото друго аржентинци, колумбийци, еквадорци, американци, англичани, немци, мексиканци, италианци и нататък. Абе от всякъде. ПОсле и правителството пратило и взело още 50 испанци. И всичко това е отразено някак си по така между другото, нито Сапатеро се бие в гърдите като некоя Тиква (даже и не се споменава името му), нито е някаква турбо яка сензация нито пък некой каза, че Репсол са си правили ПР :evil:
Другото, което си пише е че Обамата подкрепя протестите (тва за мен е показателно, кой стои зад всичко това) и че Европата се притеснявала от бежанците, към милион и нещо "освободени" се очаквало - те пък къде са хукнали от "освободената" си държава горките да ги пита човек. ама това е друг въпрос.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Фев 2011, 12:40

vld написа:Скиса не дей така, от немотия ходят хората :!:
Не щото е много гот да те ухапе скорпион или е много яко да деяниш на 50 градуса жега :idea:
Пак всичко опира до това, че тук за едни има по много, други се оправят някакси и все се надяват за по добро, а трети просто нямат друг изход....

недея така ,ма те са си преценили риска и са отишли. а ние седиме тука и деяниме. след като са преценили ,че ше ги хапат скорпиони и ще ги гърчат на 50 градуса и ше им скачат по главите откаченяци за 2500 долара да бъдат така добри сега да си поемат и зоровете и разходите за тва ,че не са преценили правилно. аз не бих отишъл да рискувам за тия пари ,а те са отишли....! защо сега аз да плащам операциите по спасяването им!?!?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2011, 12:45

Яката работа българска, щото са българи е за тва..и ти ли си ходил да платиш??
А тия хора са си харчили кинтите тук, и са донесли на България доста пари ;).

п.п. От вчера до днес нефта на Лондонската борса подиве, за 1 ден 10$ вече е 117$ за барел...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Фев 2011, 12:57

Както са тръгнали на мексиканска вълна от Тунис на изток, :mhihi: като стигнат до Иран, да очакваме 3та Световна. И в Северна Корея (wtf) имало протести.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Фев 2011, 13:06

аре поне тоя път да се джойним към американците, а :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Фев 2011, 13:45

Мда, и американците и руснаците правят едно и също - призовават да няма намеси във вътрешните работи на Либия... Правете си изводи!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Фев 2011, 13:46

MatriX_Fucked написа:Мда, и американците и руснаците правят едно и също - призовават да няма намеси във вътрешните работи на Либия... Правете си изводи!

Бърка ги руснаците - като скочат, газ и петрол излиза от земята. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Фев 2011, 13:47

acer написа:аре поне тоя път да се джойним към американците, а :lol:

Това е обречена кауза колега. От стотина години към когото и да се присъединим, накрая се оказваме от губещата страна :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Фев 2011, 14:21

Личното ми мнение, е, че най-голямата грешка, която може да допуснем е, да приемем че всичко става случайно! Твърдо съм убеден, че арабската революция е част от голям и отдавна заплануван план!

Всичко е внимателно режисирано, анализатори са работили десетилетия, предполагам, че дори броя на жертвите е уцелен с разлика няколко десетки! Разбира се, ако нямаше народно недоволство и най-прецизния план не би успял, просто ТЕ! ( :dunno: :lol: ) пускат в действие плана си в точния момент! ;)
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Фев 2011, 14:28

AGD написа:
acer написа:аре поне тоя път да се джойним към американците, а :lol:

Това е обречена кауза колега. От стотина години към когото и да се присъединим, накрая се оказваме от губещата страна :)

тогава ще изберем опозицията, за да ни превземат янките и ето ви малката калифорниа тук 8) :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Фев 2011, 15:27

MatriX_Fucked написа:Личното ми мнение, е, че най-голямата грешка, която може да допуснем е, да приемем че всичко става случайно! Твърдо съм убеден, че арабската революция е част от голям и отдавна заплануван план!

Всичко е внимателно режисирано, анализатори са работили десетилетия, предполагам, че дори броя на жертвите е уцелен с разлика няколко десетки! Разбира се, ако нямаше народно недоволство и най-прецизния план не би успял, просто ТЕ! ( :dunno: :lol: ) пускат в действие плана си в точния момент! ;)

А, Добър ден :) Точно на това мнение съм и аз и го изразих по-рано и призовах да се погледне цялостната картинка ама всеки гледа локално :mhihi: Изведнъж целия арабски свят се вдигна - как стават тия работи ? Ще има 3-та световна ще има ако не сега то след години , но много вероятно е да е скоро! прекалено много провокативни неща стават - ето на преди 2-3 дена излиза вестта , че ирански боен кораб е преминал през Суецкия канал и се намира в средиземно море :shock: И като се има предвид, че в Иран има нефт и че американците отдавна ги глождят под предлог че имали ядрени бойни глави и направо :clap:
Сякаш американците нямат ядрени бойни глави :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата