Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,
първото полувреме 70%-30% и арсенал играли добре.
Арсенал наистина играха по-добре от обикновенно, но барса бяха без късмет и направиха слаб мач!
Арсенал заминават на реванша ...
Мен ме изкефиха Лион и стискам палци и тая година да накажат реал и да лъсне голат истина, че отбор само от звезди не се прави!
Арсенал наистина играха по-добре от обикновенно, но барса бяха без късмет и направиха слаб мач!
Арсенал заминават на реванша ...
Мен ме изкефиха Лион и стискам палци и тая година да накажат реал и да лъсне голат истина, че отбор само от звезди не се прави!
барселона не бяха във форма
арсенал за парите са си добри и наистна играят най-красиво, но без кинти, толкова.!
арсенал за парите са си добри и наистна играят най-красиво, но без кинти, толкова.!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Лисандро Лопес ако се оправи за реванша, реал ще гледат финалите по телевизията 
Аз лично се надявам на финал ОЛ-Арсенал

Аз лично се надявам на финал ОЛ-Арсенал

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Кофти ситуация за интер,те имат 15 мача от началото на годината а Байерн два пъти по-малко.Наблюдавам всеки техен мач и мога да кажа,че умората си личи още от 3,4 срещи насам.
интер с техните камъни по техните глави ... Време беше да паднат и те с 1:0 в 90та минута ...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Радвам се, че и тук има фенове на Арсенал
Реваншът наистина ще е доста интересен и непредсказуем, какво повече може да искаме
Единственото жалко е, че двата отбора се срещат още на осминафиналите и един от тях ще..
Но каквото и да стане втория мач съм адски горд от победата ни, както и от играта ни. Миналата година наистина ни смачкаха и в двата мача
,но тази им показахме, че не всичко е владеене на топката и пасчета на два метра.. какво като са владели според някои от вас 70% топката.. ако искат и 90% да я владеят. Аз лично цял мач на Барса не мога да изгледам, просто пукам от скука. Единственото изключение е ясно 

Реваншът наистина ще е доста интересен и непредсказуем, какво повече може да искаме

Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Puyol, Sergio B., Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Messi!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!

21/02/08...speechless
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Avramov написа:B U L L I написа:сега забелязах,че тази година нямаме тема за коментиране
на шампионската лига и афектиран от победата на байерн над интер слагам началото.
много съм щастлив,но не съм забравил,че предстои още един мач.
изненадата обаче е победата на арсенал над безспорния лидер за спечелването на трофея барселонаPavel Marinov написа:Определено победата на Арсенал,беше изненадваща...
Я кажете сега вие двамата гледали ли сте повече от един мач на Арсенал този сезон и изобщо някога? Миналата година Арсенал направиха 2:2 в Лондон със СЕДЕМ титуляра в лазарета с "безпорните лидери" и паднаха злощастно в Барселона с ДЕВЕТ в лазарета като вкараха първи гол. Не отричам, че Барселона са един от най-добрите отбори в света, но айде някой пък като си заслужи нещо да му го признаем а. Може Арсенал да не се класират за четвърт финалите, въпреки че аз съм оптимист за реванша, но няма близо милярд дългове (визирам Барселона, Реал, Мангалчестър и т.н.). За 5 години изгради отбор от нищото като най-скъпата покупка беше Аршавин за малко над 15 мил. британски лири. Ама какво да се обяснявам като вие си знаете, че Барселона са най-добрите, Реал са галактическите а Мангалчестър са ..... Бербатов нещо си. Живейте си с насадените ви неща от Пепи Бакарджиев и ония дето уж много разбира от футбол, забравих му името (водещия).
шанс,и коментаторите и съдията явно бяха за барса.
още на стадион олимпико в рим миналата година,когато байерн пусна гювеч на рома,аз и моите приятели
предрекохме това което се случи на рома днес

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Шахтьор унижи Рома в Украйна с 3.0
Значи на НоуКамп и 100 000 публика вкарват голове без да влизат на терена

Значи на НоуКамп и 100 000 публика вкарват голове без да влизат на терена

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
браво на щпорите! слава Богу няма да гледам мазните жабарчета по-нагоре а само истински футбол 

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Къде го чакаш тоя истински футбол
Все пак това е КЕШ-демек турнира на богатите
1-Барселона-Арсевал:
Претендента за шампион на Англия Арсенал
нито един отправен удар в очертанията на вратата,нито една ситуация за гол,нито един изпотен играч за 90 мин.......червен картон на Ван Перси за неправилно вдишване през носа,дузпа за Барса и после ходи разпрявай,че в Европа и Мишел Платини няма корупция и продадени мачове
2-Тотнъм-Милан:
Същата ситуация-нито един отправен удар в очертанията на вратата от Тотнъм-11 човека защита пък напред каквото стане
Милан-(Миланист съм),но с тоя отбор на,който средната възраст е 30+ могат да спечелят единственно купата на Чирпанския панаир
Кларънс Зийдорф - (няма живи съученици),но изкара 90 мин без да даде шанс на някой млад дихател да опита късмета си
По едно време в кадър дадоха Фабио Капело и си помислих,че ще влиза като смяна,но после се сетих,че вече е селекционер на Англия
Яд ме е,че покрай тея грандове не можах да гледам аутсайдерите Шалке и Шахтьор, но ще стискам палци някой от тях да стане носител на КЕШ

1-Барселона-Арсевал:
Претендента за шампион на Англия Арсенал

2-Тотнъм-Милан:
Същата ситуация-нито един отправен удар в очертанията на вратата от Тотнъм-11 човека защита пък напред каквото стане
Милан-(Миланист съм),но с тоя отбор на,който средната възраст е 30+ могат да спечелят единственно купата на Чирпанския панаир
Кларънс Зийдорф - (няма живи съученици),но изкара 90 мин без да даде шанс на някой млад дихател да опита късмета си
По едно време в кадър дадоха Фабио Капело и си помислих,че ще влиза като смяна,но после се сетих,че вече е селекционер на Англия

Яд ме е,че покрай тея грандове не можах да гледам аутсайдерите Шалке и Шахтьор, но ще стискам палци някой от тях да стане носител на КЕШ

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- shmundi87
- Фокусник
-
- Кара: на тройки още от ученик!
- Мечтае да кара: без да "прави"
Че подпряха Барса спор няма,но колеги даите да гледаме реално ако те си бяха вкарали 50% от положенията незнам какъв щеше да е резултата,фен съм на англииския футбол,но Барса на последък ме впечетляват особенно след това което направиха с Реал! 

Ти си от мъжете които ce прибират от работа,пият една боза,смачкват някоя хлебарка,ударя си чи**я и въздъхвaт-'' омръзна ми този живот-алкохол,убийства и секс...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
То нямаше просто да е заслужено ако Барса, не се бяха класирали след този мач. Неможе да се имаш за евро гранд, да се бориш за класиране на 4-твърд финал на ШЛ, и да нямаш нито един удър към вратата на противника, че те арсенал не можаха да си подадат 3 поредни паса за какво говорим, а на края целия отбор заедно с онзи палячо Венгер обвиняваха съдията за загубата това направо е жалко.
свалете малко тея очила ... Арсенал имат само един начин да бият Барса - със груба игра. Барселона имат невероятна техника и няма кой да ги спре. НЕ съм то Барселона, но на бялото не мога да кажа черно. Подпряли са ги? А неп одпираха ли Арсенал цяло първо полувреме - разминаха се едва с 3 жълти картони, а трябваше да има и червени дори. Ван Перси - това мазно леке е срам за целия футбол - много долен злобар... който не може - рита!
Вчера се заредих за някакво дерби, и то какво стана ... Ебати скучния мач.... Май наистина Сеедорф се представи най-на ниво.
Вчера се заредих за някакво дерби, и то какво стана ... Ебати скучния мач.... Май наистина Сеедорф се представи най-на ниво.