E30 vs кола на НС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: E30 vs кола на НС

Мнение от Projektzwo » 23 Фев 2011, 15:32

benzin написа:то в БГ любезен полицай се счита за някво чудо, аз така на един нелюбезен му се издървих и после имаше, аптечки, пожарогасители, справка (около 40 мин) :mhihi:

:OT:
няма по-големи насиралници и комплексари... :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2011, 17:51

kOnPuBkA написа:....
Тва че колата е била на НС автоматично ли прави тая мърша етикет на целото НС или на шоферите там... И....

принципно си права, НО:

ако подобни случаи с шофьори на НС и НСО започват да се случват твърде често какъв следва да е извода?
че твърде често в тези служби се назначават такива индивиди?
или че наличието на син буркан кара същите да се самозабравят?

flame написа:Точно реших, че това е тема, в която бива да похвалим полицаите, че са си свършили съвестно работата...
Обаче се оказа, че това всъщност е тема за оплюване на шофьора Форд-а...
Някои хора ако не плюят, май не могат да живеят :kuku:

кефиш ме, братле, честно :mhihi:

по твоята логика в тема за педофил, посегнал на дете /примерно/ трябва да се въздържим от негативни коментари относно престъпника
и да наблегнем на хвалебствия за заловилите го ...?

разбирам позитивизма, с който гледаш на заобикалящия те свят,
ама затваряйки си очите за негативните моменти мислиш ли, че тоя свят става по-добър?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Кузман » 23 Фев 2011, 18:53

zzuzi написа: и заради което може би пиша темата-отношението на полицаите към мен.Любезни,културни,добронамерени.Единия вика"Кво като е НС,да не е бог,че ще те засича".Изписахме 100 кила документи и би трябвало всичко да е наред (за мен).

това беше приятно за прочитане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 23 Фев 2011, 20:42

Flame май беше жена :wave:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 23 Фев 2011, 21:18

Zubcho написа:Flame май беше жена :wave:

е тва е от съществено значение за темата :mhihi:

иначе не, май не е бил жена :mrgreen:

zazomazo написа:
принципно си права, НО:

ако подобни случаи с шофьори на НС и НСО започват да се случват твърде често какъв следва да е извода?
че твърде често в тези служби се назначават такива индивиди?
или че наличието на син буркан кара същите да се самозабравят?

Ам, принципно не сме сигурни дали случаите са зачестили или раздухването им, защото некой се е сетил че е сензация :mhihi:

А иначе за тва кой назначават службите... Ми такъв е матр'яла явно... То сигурно като ги назначават всичките изглеждат нормални, знам ли... А иначе да, наличието на син буркан, кара малоумниците да се мислят за недосегаеми...Което пак идва до там, че на първо време трябва да е ДЕБИЛ и от там следва всичко... Не от буркана :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2011, 21:42

kOnPuBkA написа:.......
А иначе за тва кой назначават службите... Ми такъв е матр'яла явно... То сигурно като ги назначават всичките изглеждат нормални, знам ли... А иначе да, наличието на син буркан, кара малоумниците да се мислят за недосегаеми...Което пак идва до там, че на първо време трябва да е ДЕБИЛ и от там следва всичко... Не от буркана :mrgreen: ....

...което пък води до това: именно службите носят отговорността, че си позволяват да назначават ДЕБИЛИ, които да уронват имиджа им :mrgreen:

но пък според колегата/колежка/ Флейм не трябва да се обръща внимание на това :mrgreen:
къде по-весело е да си подсвиркваш и да си подритваш камъчета :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Фев 2011, 15:00

zazomazo написа:
flame написа:Точно реших, че това е тема, в която бива да похвалим полицаите, че са си свършили съвестно работата...

по твоята логика в тема за педофил, посегнал на дете /примерно/ трябва да се въздържим от негативни коментари относно престъпника

И ти мен :mhihi: Ако трябва да ползваме твоя пример - ае представи си, че при повечето от жалбите срещу изнасилвачи-педофили полицаите убеждават жертвата, че нищо страшно не се е случило, че няма смисъл да се пускат жалби и да се разкарват по съдилища с години и т.н. И ако случайно рипне некой съвестен полицай да разследва особено съвестно и да разобличи престъпника по някоя конкретна жалба - не ти ли се струва за лекинко нормално фокуса да падне върху полицая, а не върху извършителя :winky:

zazomazo написа:именно службите носят отговорността, че си позволяват да назначават ДЕБИЛИ, които да уронват имиджа им :mrgreen:

Тва принпно е точно така - ама нали се сещаш, че детектор на лъжата има, ама детектор на дебили нема :winky:
Или може би ти като кандидатстваш за работа разправяш на интервюиращия за всички дебилщини, които си правил през живота си :mhihi:
Кофития момент са дебилите с връзки - които хем ги знаят какви са, хем ги назначават... Това не може да се изключи, но дано се ограничи максимално.

kOnPuBkA написа:
Zubcho написа:Flame май беше жена :wave:

е тва е от съществено значение за темата :mhihi:
иначе не, май не е бил жена :mrgreen:

:ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

Аватар

Мнение от Projektzwo » 24 Фев 2011, 15:06

flame написа:
zazomazo написа:

И ти мен :mhihi: Ако трябва да ползваме твоя пример - ае представи си, че при повечето от жалбите срещу изнасилвачи-педофили полицаите убеждават жертвата, че нищо страшно не се е случило, че няма смисъл да се пускат жалби и да се разкарват по съдилища с години и т.н. И ако случайно рипне некой съвестен полицай да разследва особено съвестно и да разобличи престъпника по някоя конкретна жалба - не ти ли се струва за лекинко нормално фокуса да падне върху полицая, а не върху извършителя :winky:

Не, не смятам, защото на мазния и мустакат тумбак това му влиза в шибаните ЗАДЪЛЖЕНИЯ! :dummy:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Фев 2011, 16:03

Projektzwo написа:на мазния и мустакат тумбак това му влиза в шибаните ЗАДЪЛЖЕНИЯ! :dummy:

Колега, може би няма да се сългасиш, но според мен и има и не-мазни не-мустакати не-тумбаци ;)
Аз лично съм попадал на такива - разбрани, учтиви и с над средното ниво на интелигентност :)
И съм им благодарил за добре свършена работа - когато някой е добър с мен - аз също :wave:

Аз лично съдя за човека по поведението му, а не по длъжността му ;)
Дори да е под мен в йерархията му благодаря ако е готин или добър :D

Аватар

Мнение от Projektzwo » 24 Фев 2011, 16:25

flame написа:
Projektzwo написа:на мазния и мустакат тумбак това му влиза в шибаните ЗАДЪЛЖЕНИЯ! :dummy:

Колега, може би няма да се сългасиш, но според мен и има и не-мазни не-мустакати не-тумбаци ;)
Аз лично съм попадал на такива - разбрани, учтиви и с над средното ниво на интелигентност :)
И съм им благодарил за добре свършена работа - когато някой е добър с мен - аз също :wave:

Аз лично съдя за човека по поведението му, а не по длъжността му ;)
Дори да е под мен в йерархията му благодаря ако е готин или добър :D

Съгласен съм, разбира се, но е жалко че са малко подобните изключения, а не би трябвало да е така...
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Фев 2011, 16:33

ми то требва да почнеме да благодариме на шофьора на рейса като слизаме ,щото ни е закарал, на касиерката на бензиностанцията ,че ни е обслужила ,на някой тракторист да спрем на пътя до нивата и да му благодарим ,че оре и ще има папане.....!?!?!?
ми тва му е работата на ченгето ,бе! за тва му се плаща! за кво да му благодаря!?!? или да спирам до секо ченге ,дето се крие в храстите и да му благодаря ,че се е загнездил там да ми земе парите!?!? той взима заплата ,за да върши това! не го прави за благодарност-съответно е длъжен да го свърши ,а не да припадаме като луди като вземе некой ,че верно си свърши работата......

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Фев 2011, 16:40

SKISA написа:ми то требва да почнеме да благодариме на шофьора на рейса като слизаме ,щото ни е закарал, на касиерката на бензиностанцията ,че ни е обслужила

На шифиора съм свикнал (бях по-скоро :mhihi: ) да благодаря ако ми отвори вратата на "междинна спирка" :mrgreen:
На касиерките на бензиностанциите винаги им благодаря (освен ако не съм станал с гъзо нагоре :mhihi: ) :D

SKISA написа:да спирам до секо ченге ,дето се крие в храстите и да му благодаря ,че се е загнездил там да ми земе парите!?!?

Те тия ги хързулвам по един друг параграф :mrgreen: :mhihi:

Или както се казва - мера според мера :)
Щом някой е бил любезен с мен - не виждам що да не съм любезен и аз :D
Пък най са ми смешни тия гоУЕмите пичове дето са най-гоУЕмите (освен ако не се наложи да лижат задника на некой по-гоУЕм) :ok:

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Фев 2011, 16:43

любезен е едно ,а да им се превъзнасяме ,щото са си свършили работата е друго.
и нещо не ти разбрах мекият намек за пичуете и гъзуете....!? нещо искаш да ми кажеш ли!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Фев 2011, 17:09

SKISA написа:любезен е едно ,а да им се превъзнасяме ,щото са си свършили работата е друго.
и нещо не ти разбрах мекият намек за пичуете и гъзуете....!? нещо искаш да ми кажеш ли!?

Пфффф, до сега не помня някой да е получил оргазъм, щото съм му благодарил, че си е свършил добре работата или е бил любезен :mhihi:
Кво превъзнасяне, кво лизане на задници бе бате - тук говорим за елементарна любезност и уважение, нищо повече ;)
Аз поне като стане дума за работа не превъзнасям никой - тва може да се случи само в личния живот :mrgreen: :D

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Фев 2011, 18:01

ма ти си благодари ,бе! никой не те спира!
ма нема начин да има тема у форума или новина по телевизията ,че ....видиш ли ,некой си е свършил работата както трябва и си е изпълнил задълженията! има тема само ,когато не си ги е свършил или ги е свършил като говедото ,дето е ударило колегата и е избягало. е тогава има тема! не когато е минал на зелено и е спазил знаците....
па ти си любезничи колкото искаш! и аз съм любезен с хората ,но тва ,което предлагаш ти нема как да стане....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата