Царя дава - пъдаря недава...или БГ действителност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: Царя дава - пъдаря недава...или БГ действителност

Мнение от madpetio » 24 Фев 2011, 22:09

Да бе бате,ама целия януари бабата прави пълномощно във Вълчедръм там нотариус няма :yes:
И го разписва КМЕТА и той му прави нотарялна заверка!!!!
После ми го праща с поща пътува до 20януари.
После ми пратила старо некво копие от ТЕЛК от примерно 1991г. щото от тоава е инвалид.
Са стар човек. До 3-4 февруари идва последния ТЕЛК валидния.
Сега картата и от Вълчедръм как да дойде до София Рейс директен няма. Тия шофьори де да ги знам дали нема да я затрият.Бабата по пощата не ще да я праща. Щото си знае като я загуби у какъв филм влиза.
Аз докато я извадим тая винетка и то стана ЮЛИ. :mhihi:

А кажи кво да правя с ДЕТЕТО с неговите родители???
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 24 Фев 2011, 22:29

твоето обяснение променя леко положението... най-чисто е да намерят там нотариус... той сверява данните, и след това с пълномощното ставаш бабата независимо пред кой... с тая кметска заверка ще те отсвирят отвсякъде ...

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 24 Фев 2011, 22:37

madpetio написа:Понеже сме се събрали тук все компетенций - е аз си признавам,има неща който незная и все се уча. Та искам да попитам некой по знаещ от мен какви са ми правата за некои неща.

Първи въпрос.
Аз съм УПЪЛНОМОЩЕН нотарялно да представлявам УПЪЛНОМОЩИТЕЛЯ пред еди каде си! Като му имам пълните лични данни които са споменати в пълномощното.
Защо еди кой си служител от тъпата държавна администрация ми изисква личната карта на УПЪЛНОМОЩИТЕЛЯ в оригинал. Като по закон никой няма право да преотстъпва личния си документ.
И защо адеба ми е тва пълномощно като ми иска личната му карта???
Значи нотарялното пълномощно не е офицялен документ - така ли???

п.с.Бил съм упълномощаван да регистрирам в КАТ автомобили на некви си хора каде даже ни ги знам ни ги познавам и на още толко фирми и никой не ми е искал лична карта на УЛЪНОМОЩИТЕЛЯ????

Моля четете добре преди да отговорите!

Колега със същата ситоация така вече 7-ма година, и миналия месец. Ако-е инвалид при социалните задължително се носи и неговата лична карта. При висока инвалидност ти-го представляваш и с неговите лични дукоменти, действително за достоверна справка.
А при социални е така, и не само там. Да не говорим, че генерално пълномощно да представляваш инвалид навсякъде кадето се наложи. Не го признават пред банки, сделки с имоти, онаследяване (отказ-съгласие) и др. трябва ново заверено пълномощно.
Не се ядосваи вземи личната карта на човека и си свърши работа.
Ох, тея по служби колко нерви изгубих и Аз.

Предишна

Назад към Извън Темата