Левски-ЦСКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Левски-ЦСКА?

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 15:09

TPAKTOP написа:
larbi написа:Истината е, че в последно време Левски се представя по-добре. Истината е , че Левски се излага когато паднаха от Барса и от спортинг защото няма дисциплина
БГ черта е! Помните на мача за 3-то място на САЩ '94 Шведските коне как ни отвяха с 4:0 !
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса :mhihi: )
И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски :cla
машала БГ само така ще тръгн.е напред :ok:

:shock:
Изображение
А за Ливърпул когато 2006 бяха настоящи шампиони на Европа но в Англия не се класираха за ШЛ! Тогава УЕФА решиха да пуснат Ливърпул като почне от първия предварителен кръг на ШЛ! В последния кръг преди влизането в груповата фаза настоящия евро шампион Ливърпул се изправи срещу ЦСКА. Първият мач завърши 3:1 в полза на англичаните като гости и тогава всички бяха отписали ЦСКА и дори нито една телевизия не беше купила правата да предават мача на живо! Помня че бях на море и помня че го слушах по Гонг! Помня че като вкарахме ранен гол и спортния журналист Ники Александров се радваше като дете и крещеше нечленоразделно по радиото само прехълца два пъти защото веднага след гола на Вальо Илиев ЦСКА пропусна още едно положение сами срещу вратаря! Помня и още нещо че все пак не успяхме да се класираме но Анфлийлд и Дъ КОП ни изпратиха с аплодисменти! Когато заслужите подобно уважение тогава ще можете да се похвалите че сте играли в Европа! Вашето влизане в групите не е никакъв успех а резил! Чак се дразня някой като се хвали с пораженческото си мислене! Та вие за малко не подобрихте анти-рекорд?! :shock: И се хвалите! Хвалете се ама не се хвалете пред отбор побеждаващ настоящи еврошампиони!

Аз със нищо не се хваля. За ЛЕВСКИ съм да, но не мога да разбера какво ви топли вас, че Левски бил се изложил в групите, а и тая снимка на статия е смешна защото е писана от про ЦСКА-рски настроен журналист и това не му прави чест!!!
Имаше една статия много вярна правят сравнение с Бг и чуждия печат относно изявите на Бербатов беше в случая , но си е вярно и като цяло. Значи в БГ се постъпва супер селско и некоректно в статиите като се употребяват епитети! Това никъде го няма ! "Божествен Бербатов вкара 5 гола .. " пише в Бг печата , а в пресата в Англия и в Европа нещата са представени без епитети и всичко е някак по-нормално! Ето тая статия къде си постнал снимката - ами никъде освен в бг няма да нарекат някой отбор идиоти или богове примерно ! Смях и Ужас :clap:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Фев 2011, 16:59

е начи аз съм на милион години...! преди същият тоя милион години Гунди ,който е един велик /може би най-великият български/ футболист на Левски е пил лимонада с колегите си от противников клуб в градинката в борисовата...! точно тогава нещата не са ставали само с бой ,с обиди и простотии между двата гранда ,а доста спортсменски двете агитки са поддържали отборите си...! в тая връзка тоя период от палеозоя ми харесва много повече от сега. когато съм гледал заедно с левскари заедно на маса как ЦСКА прави уникален мач с Байерн , когато отнесоха Ливърпул 82ра и щяхме да умрем от кеф, когато не се псувахме с левскарите ,а се кефехме на играта....!
сега явно е важно да се сбиете , да се види кой колко може да обиди другия ,да е ясно чия агитка е по-просташка....! е забравяте самият футбол ,доколкото го има вече , бе пичове....

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 17:10

SKISA написа:е начи аз съм на милион години...! преди същият тоя милион години Гунди ,който е един велик /може би най-великият български/ футболист на Левски е пил лимонада с колегите си от противников клуб в градинката в борисовата...! точно тогава нещата не са ставали само с бой ,с обиди и простотии между двата гранда ,а доста спортсменски двете агитки са поддържали отборите си...! в тая връзка тоя период от палеозоя ми харесва много повече от сега. когато съм гледал заедно с левскари заедно на маса как ЦСКА прави уникален мач с Байерн , когато отнесоха Ливърпул 82ра и щяхме да умрем от кеф, когато не се псувахме с левскарите ,а се кефехме на играта....!
сега явно е важно да се сбиете , да се види кой колко може да обиди другия ,да е ясно чия агитка е по-просташка....! е забравяте самият футбол ,доколкото го има вече , бе пичове....

Образно казано милион - както каза Крисчън Слейтър в един филм нещо от сорта "Крайните неща винаги изглеждат впечатляващо" :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Фев 2011, 19:01

Айде, почна вечният театър :ok:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 26 Фев 2011, 19:03

Айде говедата почнаха с копитата първи го отнесе Караджов...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Фев 2011, 19:32

1:0 За ЦСКА :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Фев 2011, 19:49

Делев -железния глезен ! :mhihi: Тоя имам чувството, че му слагат нови глезени направо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 26 Фев 2011, 19:49

Абе колеги замислете се малко?! Какво приятелско сте видели в този живот че да искате приятелство и във футбола?! Да против съм хулиганството ама трябва да има спортна злоба! Вижда се кой е по-добрия отбор до сега! Само ЦСКА ама вече почнах да мечтая че можем да ги смачкаме и с повече! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 26 Фев 2011, 19:56

Сега искам да видите как след изгонването на публиката на ЦСКА от стадиона полвината квартал Сухата река ще бъде потрошен! Благодарете на Батков или на полицията!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 26 Фев 2011, 20:04

GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 26 Фев 2011, 20:05

Mbass написа:GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

На кирилица бре :mrgreen:

2:0 баси :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Фев 2011, 20:06

Довечера, черпа всички на черното парти :paranoid:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 26 Фев 2011, 20:10

Kroki написа:Довечера, черпа всички на черното парти :paranoid:

Вече съм пил ама все един трезвен ще намеря да дойда до плевен :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Фев 2011, 20:13

ебаси...чудя се що у последните постове у таа тема нема ни едно говедо да е измучало :mrgreen:

4:0 ли?
ама за Уефски ли?
ааааа, извинете...явно гледам друг мач :mrgreen:

ЦСКА

:bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 26 Фев 2011, 20:18

при вас има ли звук второто полувреме? :shock: аз съм на Булсат и второто до сега ми е без звук :dunno:
www.bmwпрофесори-bg.net

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата