Мнения за Електрически трион?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Мнения за Електрически трион?
Интересува ме някой ако има или е работил с някоя от двете машинки да си каже мнението + и -
Дали е доволен от машината
1.Bosch GFZ 16-35 AC
2.Bosch PFZ 500 E
За тези двата триона ме интересува то други май няма такива,поне аз не намерих
П.П:Не мога да кача снимките,ако някой колега може да помогне

Дали е доволен от машината

1.Bosch GFZ 16-35 AC
2.Bosch PFZ 500 E

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Мнения за Електрически трион?
Николай Занчев написа:Интересува ме някой ако има или е работил с някоя от двете машинки да си каже мнението + и -![]()
Дали е доволен от машината![]()
1.Bosch GFZ 16-35 AC
2.Bosch PFZ 500 E
ще ти отговоря в стила на румънски форум....

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
И аз Съм на Мнението на СКИСА
Ползвам Штил вече 3 години до ся нито съм я носил на ремонт нито нищо само наливам и почиствам
Имам и Гризли Немска и от нея съм доволен също.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
Колега,тва ако мислиш да го ползваш за рязане на дърва или греди се откажи.Става по-скоро за мдф,пдч и дъски.Ако ти е задължително да е ел-има си с верига Щил,Хускварна.Гледай фирми,които това си правят.Аз също съм страшно доволен от бензиновата ми Хускварна-няма спиране тоя звяр.

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
като се замисля и в трилърите всички убийци са с бензинки,явно електричките не са оферта за рязане 

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Husqvarna 40см шина. Всяко лято режи нон-стоп. От 3 години. Само бензин и масло се налива. И ние мислихме за ел. трион, но се отказахме и не сбъркахме!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Аз имам Bosch PFZ 500 E и съм доволен режи доста добре и на третия ден го строших
изпратих им го за ремонт и вече 2 години не е мръднал,незнам за какво ще го ползваш но аз досега съм нарязъл 5 буса и 3 коли,също така го ползвам за брони и прагове (за това че прави тънки разрези) единственото е че трябва да сменяш често ножовете а те са по-16лв/бр. малко да се изтъпи и го махай че почва да чупи водачите.Като качество и цена си заслужава,но пак зависи за какво ще се ползва,ако ти трябва за дърва купи си резачка за 100-150лв. това си е чисто право зеге с дълъг нож.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, доста ми е дълъг стажа в рязането на дърва. Ако ти трябва за рязане на дърва точно- Щил.. Задължително, над 18-ка. Ако ти е за друго- вече можеш да експериментираш. Приеми ми думите на 100% ! Ако дърва ще режеш- Щил. Ако ламарина..може и всичко друго. Ако ме послушаш, ще бъдеш поредният собственик на добра бензинова резачка, дето от нищо не се връща, само мотериал да има за рязане. Кофти, че не отговарям точно на въпроса ти, но съм изпитал това, което пиша в течение на немалко години, затова си позволих да се намеся в темата. Ако ти трябва за рязане на друго- успех в намирането на подходящият за теб инструмент!
Поздрави, колега.
Поздрави, колега.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
SKISA написа:Николай Занчев написа:Интересува ме някой ако има или е работил с някоя от двете машинки да си каже мнението + и -![]()
Дали е доволен от машината![]()
1.Bosch GFZ 16-35 AC
2.Bosch PFZ 500 E
ще ти отговоря в стила на румънски форум....питаш за нещо ,а ти предлагат друго!.... не си играй с електрически ,а си вземи бензинов. или Щил или Хускварна...! тоя бош ще ти омалее точно на третата минута рязане ,а на третия месец ще ти иде да го хвърлиш през три двора....

самата гола истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
pepitoooooooooo написа:Колега, доста ми е дълъг стажа в рязането на дърва. Ако ти трябва за рязане на дърва точно- Щил.. Задължително, над 18-ка.
е, зависи какви дървета ще реже.. ако ще поваля дървета над 60-70см в диаметър - съгласен... ама дългия трион (20 и нагоре инча) е труден за размахване.. а и се прищипва лесно ако не внимаваш.. да не говориме че е опасен ако нямаш опит... дори с противооткатна верига... особено след като си повалил дървото и си го яхнал и му режеш клоните...
за повечето хора трион с 40-50 кубика моторче и 18 инча верига е точно да си кълцат неща в задния двор и да не го мислят много...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Извинявам се но не поясних за какво точно ще го ползвам
предимно за метал ще се ползва,дърва смятам да не режа и аз съм на мнение че за дърва си трябва бензинова резачка.За това пуснах темата защото ме интересува как се държи с метала това чудо.Благодаря на всички който дадоха мнение и съвети в темата,ако има още някой да казва какви са му впечатленията за метал 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Николай Занчев написа:Извинявам се но не поясних за какво точно ще го ползвампредимно за метал ще се ползва,дърва смятам да не режа и аз съм на мнение че за дърва си трябва бензинова резачка.За това пуснах темата защото ме интересува как се държи с метала това чудо.Благодаря на всички който дадоха мнение и съвети в темата,ако има още някой да казва какви са му впечатленията за метал
мойто мнение е ФЛЕКС (български)

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
biem_w написа:Николай Занчев написа:Извинявам се но не поясних за какво точно ще го ползвампредимно за метал ще се ползва,дърва смятам да не режа и аз съм на мнение че за дърва си трябва бензинова резачка.За това пуснах темата защото ме интересува как се държи с метала това чудо.Благодаря на всички който дадоха мнение и съвети в темата,ако има още някой да казва какви са му впечатленията за метал
Верно е, колега- нашият стария, Ловешкият-що бой е изял и той сигурно вече не знае, и що работи..

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
biem_w написа:Николай Занчев написа:Извинявам се но не поясних за какво точно ще го ползвампредимно за метал ще се ползва,дърва смятам да не режа и аз съм на мнение че за дърва си трябва бензинова резачка.За това пуснах темата защото ме интересува как се държи с метала това чудо.Благодаря на всички който дадоха мнение и съвети в темата,ако има още някой да казва какви са му впечатленията за метал
Да ракета

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2