препоръчайте ми детски парти център.
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
препоръчайте ми детски парти център.
здравейте колеги,
моля препоръчайте ми детски парти център за празнуване на рожден ден. капацитет: около 30 родители и 15 деца.
благодарен съм за всяка информация
за софия- града голема става въпрос.
моля препоръчайте ми детски парти център за празнуване на рожден ден. капацитет: около 30 родители и 15 деца.
благодарен съм за всяка информация
за софия- града голема става въпрос.
Последна промяна akula на 28 Фев 2011, 14:39, променена общо 1 път
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: препоръчайте ми детски парти център.
Едни познати имат, но за 30 родителя и 15 деца, малко множко идват...
к.в. Надежда как ти звучи? До 24-та поликлиника В едни нови блокчета
Точно до детския клуб има ресторант, по така тежкарски... та родителите може да седнат там
Точно до детския клуб има ресторант, по така тежкарски... та родителите може да седнат там

- akula
- младши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Едни познати имат, но за 30 родителя и 15 деца, малко множко идват...
нямам проблеми с точното местоположение. но аз предлагам, жената има крайната дума. пусни на лс телефон, координати, да званна да преслушам

-БМВ е34
-БМВ е34
Bavarcho написа:Едни познати имат, но за 30 родителя и 15 деца, малко множко идват...
Ти там ли играеш?

В София има толкова много детски центрове, че е най добре да ни ореантираш в някакъв периметър. Лично аз препоръчвам Барбарони, имат сайт, аниматорите ми харесват много, самият клyб също.
има огромна тема в bgmamma точно за софийските парти клубове, но щом питаш тук...
Делят се на скъпи и не много скъпи, по специално ще опиша по-голямите зали. За 30 гости и 15 деца са подходящи: Снупи в Слатина, Ментов Носорог и Пчеличката Мая в Бъкстон, Барбарони в Гоце Делчев, има един сравнително нов втори на Фъни, но този, който е на ул.Петър Берон, над ресторант Spaggo , Еверленд в Лозенец също има голям капацитет. Хари Потър в Лозенец на ул.Бигла 64 също е голям, но там си е бая скъпо, а лично на мен ми е интересно, че сайта им от известно време не работи.
Това е на прима виста. Ако ти се рови и за коментари... кой е по-добър - заповядай Детски клубове в София Гледам темата стигна 109 страници коментари.
Успех
Делят се на скъпи и не много скъпи, по специално ще опиша по-голямите зали. За 30 гости и 15 деца са подходящи: Снупи в Слатина, Ментов Носорог и Пчеличката Мая в Бъкстон, Барбарони в Гоце Делчев, има един сравнително нов втори на Фъни, но този, който е на ул.Петър Берон, над ресторант Spaggo , Еверленд в Лозенец също има голям капацитет. Хари Потър в Лозенец на ул.Бигла 64 също е голям, но там си е бая скъпо, а лично на мен ми е интересно, че сайта им от известно време не работи.
Това е на прима виста. Ако ти се рови и за коментари... кой е по-добър - заповядай Детски клубове в София Гледам темата стигна 109 страници коментари.

Успех
Да караш Peugeot е страст!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
миналата събота бяхме тук http://www.miki-club.com/galeria.html и обстановката много ми хареса,и мисля че около 30 души могат да се съберат,аниматорите,храната обстановката..всичко беше на ниво ,м/у ботев и м.луиза се намира
- akula
- младши ентусиаст
-
благодаря на всички отзовали се за мненията и информацията. 

-БМВ е34
-БМВ е34
7 мнения
• Страница 1 от 1