Цена на горивата
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Цена на горивата
Alpina_fanatic написа:pkaramitev написа:Колега,кога за последно си видял усмихнат човек в автобуса,весели пенсионери.....
Преди седмица...в Милано
тва беше тъпо,колега
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Докато не се уплашат дембелите от МС и НС - няма да има никаква файда! Ако трябва - вода ще пием, цигари ще пушим (за да избегнем посочения член), но пред ОМВ - няма да има никакъф ефект!
Без страх, без спирачка!
- Alpina_fanatic
-
-
kiko написа:Alpina_fanatic написа:pkaramitev написа:Колега,кога за последно си видял усмихнат човек в автобуса,весели пенсионери.....
Преди седмица...в Милано
тва беше тъпо,колега

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Демирев написа:Давам предложението си във втори форум.
Невъзможно е да стане голямо намаление на горивата, но е възможно едно!
Тъй като за всички снабдители и цените на основни храни е важна цената на дизела и много лични коли са на дизел.
Нека Лукойл обяви за всеки уикенд в годината отсега нататък 25 ст. отстъпка на литър евро дизел от стандартната цена през седмицата за всеки заредил над 25 л. с лек автомобил до 3.5 т.или над 75 л. за камион - автобус!
Мисля че предложението ми е много изгодно и за Лукойл и потребителите.
Ясно е че ще има недоволни и има недостатъци предложението, но ползите са доста повече.
Колега,не е лоша идеята,ама да си е и за бенз и за дизел.Отделно,че няма да се навият доброволно лукойл на такива.

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ами вмро ще правят митинг пред александър невски заради поскъпването на ток вода храни горива и други.
в 12ч. на 13 март започва аз и мои познати ще ходим.
то не се издържа повече.
в 12ч. на 13 март започва аз и мои познати ще ходим.
то не се издържа повече.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не разтягайте локуми, а всеки ако може да отиде на 13-ти за да покажем на тези дебили че не сме чак такива заспали овци. Българина е свикнал все някой друг да му върши работата, и си казва -защо да ходя, те другите нали ще отидат.
Айде този път поне да не е така!
Айде този път поне да не е така!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе няма го вече филма - "само глупаци и пенсионери ходят по протести"...Доста заможни хора познавам, които са отвратени от текущата обстановка у нас и ще отидат да мръзнат...Някои са подготвени и да нощуват там, за да покажат, че не се вдига просто пушилка, а може и да пламне!
Изкарайте приятелите, изкарайте съседите!
Изкарайте приятелите, изкарайте съседите!
Без страх, без спирачка!
Трябва пак да стане, като протеста през 97-ма година
http://www.vbox7.com/play:08736af1
http://www.vbox7.com/play:08736af1
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Цената на горивата и храните трябва да се изчисли на базата на средната месечна работна заплата на българина, а не да е аналог на Германия, Франция и тн!!!! Шибаната, скапана държава ни го набива злобно, но ние-народа все още си оставаме орангутани и нищо не правим! Ако някои от Вас мислят за протести, нямам против и аз ще участвам, но такова събитие се организира не за 1 ден!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Понеже не ми се четат 15страници където я има 3 смислени мнения, я не, вземете ми обяснете като на идиот срещу кое точно протестирате: цените на колонките, цената за производство на Лукойл или акциза върху горивото
Или може би срещу съотношението цена-качество, че и там е трагедия
Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите
Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ
Отговор от рода: "Срещу всичко изброено" е смешен и глупав 

Така оформен протеста (блокиране на бензиностанции) за мен е протест срещу цените на колонка и е пълна глупост, граничеща с олигофрения... Самите бензиностанции влияят на цените точно никак- да ви обяснявам ли защо или ще се сетите

Та така- СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТЕ

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
нема се опраят нещата нема ... малка част от хората ще надигнат глас, а всички останали ще си мишкуват в къщи и после ако случайно нещо се подобри всички ще имат полза. На такъв принцип действа бг стадото и тук и в чужбина по бригади. Аз като бях на бригада преди време започнаха да ни цакат с цената на касетка набрани плодове. бяхме бг и романеще в фермата и всички северни съседи се вдигнаха като един и отидоха да говорят със собствениците като ни викаха и нас, но по едни или други причини всички българи сме боклуци инъче един срещу друг не можеш ни спря - ще се изядем
отидоха романеще казаха че така не може при такива цени и на другия ден вдихнаха цената каквато требе да бъде при което всички на на плюс, а трябваше да я вдигнат само за романеще защото те го заслужаваха а ние не !!!