Най-големия фен на марката?
Модератор: Общи модератори
			28 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

Най-големия фен на марката?
През лятото един колега си купи БМВ. 325 tds, Стар внос, 98 г ама по талон /реално годината и км са неизвестни/, светло зелен металик, без кожа и без лети джанти, оставащо каско в Армеец. Та колегата не искаше да ми каже за колко го е взел. Обаче скоро напусна и един друг ми каза, че е платил 17 кила лева и аз паднах. Това според вас адекватна цена ли е?
Е това за мен е най-големия фен на Е36, пъки и на БМВ като цяло - да си купи печка за 17 кила пари. Сега си я кара на Червен бряг и сигурно е най-големия гъзар там.
Айде ако некой е правил по-големи жертви да си каже. Ако не го е срам разбира се. Пък ние ше му кажем "Е, верно, бате, ти си по-голем фен". 

Е сега се сещам да добавя, че баварката немаше никъв тунинг, даже и касфона беше некъв обикновен, може и да си беше оригиналния, ама не съм сигурен, сигурен съм обаче, че си беше чиста пръчка като саунд. Абе за 17к толкова

Е това за мен е най-големия фен на Е36, пъки и на БМВ като цяло - да си купи печка за 17 кила пари. Сега си я кара на Червен бряг и сигурно е най-големия гъзар там.
Айде ако некой е правил по-големи жертви да си каже. Ако не го е срам разбира се. Пък ние ше му кажем "Е, верно, бате, ти си по-голем фен".

Е сега се сещам да добавя, че баварката немаше никъв тунинг, даже и касфона беше некъв обикновен, може и да си беше оригиналния, ама не съм сигурен, сигурен съм обаче, че си беше чиста пръчка като саунд. Абе за 17к толкова

Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details

Pepper написа:Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
Виж интериора

Re: Най-големия фен на марката?
Понеже се поддадох на моментната реакция и се отплеснах, моля някой да го изтрие това мнение.

Последна промяна GS_VARNA на 29 Яну 2006, 2:09, променена общо 2 пъти

BMW & RAMMSTEIN RULES

Е как да не означава бе човек?
Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него. Или пък можеш да купиш един куп други коли с повече благинки и по-мощни мотори. Ти обаче искаш точно светло зелен металик, точно дизел и точно 143к, и точно е36, и го получаваш и цената ти е през онази работа, без да си балък.
Това си е истински фен.

Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него. Или пък можеш да купиш един куп други коли с повече благинки и по-мощни мотори. Ти обаче искаш точно светло зелен металик, точно дизел и точно 143к, и точно е36, и го получаваш и цената ти е през онази работа, без да си балък.
Това си е истински фен.
- Engi
- 
				Нощния ездач  
- 

- Кара: дългия по таван
Pepper написа:Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
тази кола беше на Чудото от Велинград. преди 2 години на събора я пусна няколко пъти и колата наистина вървеше ЖЕСТОКО. в нея са вложени много пари и желание. вярно е, че изглежда отвратително, ама нали " всеки си има вкус "
 иначе, темата доста тъпа ми се струва като цяло
 иначе, темата доста тъпа ми се струва като цяло 

Engi написа:тази кола беше на Чудото от Велинград. преди 2 години на събора я пусна няколко пъти и колата наистина вървеше ЖЕСТОКО. в нея са вложени много пари и желание. вярно е, че изглежда отвратително, ама нали " всеки си има вкус "иначе, темата доста тъпа ми се струва като цяло
Прав си че темата не е правилно започната и така няма особен смисъл... А това че колата е реално съществуваща направо ме разби

BMW & RAMMSTEIN RULES

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Реално съществува колато, но не е това което е описано в обявата.., ако не ме лъже паметта беше с С50.. повечето неща обаче в обявата са глупости..

- Sami99
- 
				Street Disorder Workshop  
- 

SlipKnoT написа:Реално съществува колато, но не е това което е описано в обявата.., ако не ме лъже паметта беше с С50.. повечето неща обаче в обявата са глупости..
Е как нема да са глупости
 325 4.2 5200сс "VANUS" от Бентли
 325 4.2 5200сс "VANUS" от Бентли  

Pepper, значи според теб колкото повече пари си дал за една бима, толкова по-голям фен си , това ли ти е идеята

street disorder workshop

Интересна логика,но и според мене не е правилно да съдиш по това човека колко пари е дал за това какъв фен на марката е.По тая логика тия мутрите дето само се чудят за какво да си харчат парите и си купуват БМВ за доооста повече от 17к...това да не би да ги прави най-големите фенове?
Да,ясно ми е че давам прекалено краен пример,защото предполагам твоя човек си е с нормални парични възможности,но не бива да съдиш за това колко голям фен е само по това.Някой може да даде под 3к за БМВ,но пък да си го гледа като писано яйце,защото цял живот това му е мечтата,но това не го прави най-малкия фен на марката.
			Да,ясно ми е че давам прекалено краен пример,защото предполагам твоя човек си е с нормални парични възможности,но не бива да съдиш за това колко голям фен е само по това.Някой може да даде под 3к за БМВ,но пък да си го гледа като писано яйце,защото цял живот това му е мечтата,но това не го прави най-малкия фен на марката.

Pepper написа:Е как да не означава бе човек?
Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него.
Това си е истински фен.
Ако е дизел преди '00 може и да е само 17к (525tds), но 525d e към 30к. Математически, собствениците на 525d сме два пъти по-големи фенове на БМВ

'02 BMW 525d
		Ех, да му...  

Сладури, аз ще отида и ще си купя това за 20к
http://mobile.de/SIDb43W60LBTVDzyD-2obf ... 187064051&
и ше съм най-големия фен, и ако имам пари ше си купувам все стари модели, , защото това е фенското. Този пич дето ви разправям спечели 175 000 лв от ТОТО, и си купи читава е36 без нищо, ама щото е като нова, предполагам. Аз също неща нови брички натъпкани с чипове.
Друго фенско, което е много модерно е да вземеш, нещо горе долу читаво и да започнеш да го възстановяваш, ама не с цигански тунинг, веждички, спойлерчета, прагчета и тн.
Един тука в квартала дето и той от край време все синьо-бялата емблема кара, купи си Х5 и каза, че не е джип това. Сега е с 6-та и два пъти ходи да му преинсталират уиндоуса, е пак е фен, ама и той казва, че БМВ е БМВ до е36, е34, после вика й ебаха мамата на марката, а той само с коли се занимава.

Сладури, аз ще отида и ще си купя това за 20к
http://mobile.de/SIDb43W60LBTVDzyD-2obf ... 187064051&
и ше съм най-големия фен, и ако имам пари ше си купувам все стари модели, , защото това е фенското. Този пич дето ви разправям спечели 175 000 лв от ТОТО, и си купи читава е36 без нищо, ама щото е като нова, предполагам. Аз също неща нови брички натъпкани с чипове.
Друго фенско, което е много модерно е да вземеш, нещо горе долу читаво и да започнеш да го възстановяваш, ама не с цигански тунинг, веждички, спойлерчета, прагчета и тн.
Един тука в квартала дето и той от край време все синьо-бялата емблема кара, купи си Х5 и каза, че не е джип това. Сега е с 6-та и два пъти ходи да му преинсталират уиндоуса, е пак е фен, ама и той казва, че БМВ е БМВ до е36, е34, после вика й ебаха мамата на марката, а той само с коли се занимава.
			28 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2