Каква е реалната цена на колата ми ?
Модератор: Общи модератори
Re: Каква е реалната цена на колата ми ?
latrel написа:кой говори за избиване????
колега ако искаш си продай колата за 4к да те видя дали ще си доволен, АЗ НЯМА ДА СЪМ!Знам, че ще се набутам и то с много, но определено няма да е супер подарък. А относно мнението карай я докато издъхне и я махай за 2к .... без коментар!
грешен ти е подхода момко... попита тука какво мислиме- отговаряме ти- ако не си съгласен с това което ти казваме- това не е повод да ни се караш на нас

щом не искаш да я продадеш за 4к тогава си я карай.
простичкото общо правило е че щом масата ти предлага хххх за колата - то тогава сумата за която може да я продадеш реалистично е хххх + 20%
колата е твоя- ти си определяш цената- но клиентите са тези които ще я плащат така че всичко зависи от... тях.
аз често виждам как хора попадат в този капан- притежават нещо (което се обезценява с времето) и имат нереалистични очаквания за продажната му цена.. и чакат.. и чакат.. и се нервят.. и чакат.. и наливат още пари щото то си иска... и тн.. докато в един момент са заклещени в ъгъла и го продават за по-малко от колкото в действителност струва ако имаха време на разположение... вместо да го сложат на една атрактивна цена от самото начало, захапят дръвцето за момента и след 2 месеца да не се сещат и.. напред и нагоре. щото като теглиш чертата накрая излиза че не си струва да се нервиш за.. глупости.
ще ти дам един пример които съм видял със собствените си очи- познавам човек които имаше макларен. струваше му 1.5... удари го на уоткинс глен (а на писта няма застраховка) така че нямаше оправяне и никой не искаше да го оправя. бмв моторшпорт предложиха да му го купят за 350к... човека им го "подари" за тези пари веднага и... сега като го питам за колата той се усмихва и вика "беше готино време"... вместо да се вкара във филм да я прави...
и така. всеки си знае. но на моменти голямата картина ни се губи.
надявам се не съм те отегчил с писанията си
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
На X-citer колата е в топ състояние
и ако търсех кола бих си взел неговата...
Относно колегата- следя пазара и мисля ,че 5500 -6000 може да е мъчиш

Относно колегата- следя пазара и мисля ,че 5500 -6000 може да е мъчиш

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
струваше му 1.5... удари го на уоткинс глен (а на писта няма застраховка) така че нямаше оправяне и никой не искаше да го оправя. бмв моторшпорт предложиха да му го купят за 350к... човека им го "подари" за тези пари веднага и.
Е как се поправя разрушен карбонов монокок

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
acho.rs написа:струваше му 1.5... удари го на уоткинс глен (а на писта няма застраховка) така че нямаше оправяне и никой не искаше да го оправя. бмв моторшпорт предложиха да му го купят за 350к... човека им го "подари" за тези пари веднага и.
Е как се поправя разрушен карбонов монокок
монокок-а на макларена като на всяка друга пистова кола е модулен... и макларен все още има калъпите да прави частите ако има нужда. два месеца искат немците (установките са в германия) за да ти направят произволна част от шасито/купето на колата. ако модула има щампован вин-а на колата- дори това "копират".
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
За 7000 лева, закупена днес, 525д 2002ра http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details 

Bavarcho написа:zazomazo написа: я виж тука кво се продава: viewtopic.php?f=46&t=240356
ти смяташ ли, че твоята е в по-добро състояние и с повече екстри от тая та да си мислиш, че може да и вземеш 7-8 хиляди?
или предполагаш, че ТДС-а е по-добър мотор от комън рейла?
или пък смяташ, че някой предпочита 97 набор пред 2000?
на фона на това, което се предлага на пазара си мисля, че 5500 ако ти дават за нея трябва да си удариш гъза у тавана от кеф
А ти правиш ли разлика между седан и комби?
Аз по това което прочетох разлика в екстрите не виждам, даже тази на колегата има кожа + фаровете и стоповете са от фейслифт (сигурен съм, че изглежда доста по-добре от същата с фарове и стопове преди фейса)
Че комън рейла е в пъти по-добър от ТДС спор няма.
Няма кой да предпочете 1997г пред 2000г, но има такива които предпочитат седан пред комби.
Комбито на X-citer се продава за 8950, а тук говорим за цена около 6500 - 7000, ако не си добре с математиката кажи... разликата в цената е 2000лв.![]()
.....
не ставай смешен приятелю...направи си труда да погледнеш пак екстрите на едната и на другата кола и пак ми пускай реплики с цитати

забелязал съм, че едната е седан другата комби, просто му дадох пример за кола набъкана с екстри, с два комплекта гуми и джанти и в топ състояние и цената и и съответно я сравних с "екстрите" на колегата, които се изчерпват с кожата и фейсовите фарове....ааа, да, и в козметичните забележки...
добави към всичко това разликата в годините, сложи на кантара и разликата в двигателите и ела пак да ми се изрепчиш тука и да твърдиш, че е нормално разликата в стойноста на двете коли да е 2 бона
да не говорим, че и цената на Ексайтъра вероятно подлежи на коментар

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
а твоята сапфире...
както и да е... сега се сетих, преди месец гледах един тдс 98 комби в автокъща в алгавре... с 6 месеца гаранция 12 400 ЕВРА
та има и такива

както и да е... сега се сетих, преди месец гледах един тдс 98 комби в автокъща в алгавре... с 6 месеца гаранция 12 400 ЕВРА

та има и такива

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
blacksapphire написа:За 7000 лева, закупена днес, 525д 2002ра http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Каже сега , как 2004та 525Д ще и паднат на 7000лева - искат да се отърват

Надявам се колегата няма против да му използвам темата.
Каква е според вас реалната цена на едно БМВ, излязло от магазина? 25% надолу?
Каква е според вас реалната цена на едно БМВ, излязло от магазина? 25% надолу?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
acho.rs написа:blacksapphire написа:За 7000 лева, закупена днес, 525д 2002ра http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Чакайте бе че не му разбирам от коли - много съм бос? Ама 2004 не трябва ли да е вече Е60?!

acho.rs написа:blacksapphire написа:За 7000 лева, закупена днес, 525д 2002ра http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
а 97 ТДС за 7000 значи, че искат да си го оставят

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
2002ра е и е мн читаво даже, първа рег. му е 2004. Обслужено, с каско, човеко на зор просто. 

То който разбира като купува, може да прецени дали се продава за отърваване или просто от зор...Щото в тва време знам доста хора, дето тотално им се смени положението.
А иначе по темата, 6к могат да се вземат за добър тдс, както го описва колегата.
А иначе по темата, 6к могат да се вземат за добър тдс, както го описва колегата.