delete
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: спукан Джам
Там където ще ти сменят стъклото ще ти премахнат стикера и ще го сложат на другия! Ако детайла обаче е маркиран не се занимавай а направо си отиди на маркировка! Но може да те накарат да си платиш нещо!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
biem_w написа:Здравейте колеги. Имам следния ?с. Джама на колата ми е спукан и се налага смяна... Налага се и нов преглед. Стикерите аз ли си ги местя или с полици и т.н. ми дават нови или ддз .. щот не ме бърка и аз да си отлепя стикерите но може да има по Цивилизован варянт
КОлега какво ще рече това че аз го разчетох като "страничен джам"

- Alpina_fanatic
-
-
TPAKTOP написа:biem_w написа:Здравейте колеги. Имам следния ?с. Джама на колата ми е спукан и се налага смяна... Налага се и нов преглед. Стикерите аз ли си ги местя или с полици и т.н. ми дават нови или ддз .. щот не ме бърка и аз да си отлепя стикерите но може да има по Цивилизован варянт
КОлега какво ще рече това че аз го разчетох като "страничен джам"
Превеждам!

Здравейте колеги. Имам следния въпрос. Джама на....

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
да става дума за преден Джам... наместо ще се сменя Джама няма да ходя в кобра а те ще дойдат щото аз имам джам а стикерите са 3 винетка,ГО и преглед. Значи аз ще си ги сменям .. ясно мерси. може се заключва темата 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Ronka
- русата мафия!
-
biem_w написа:да става дума за преден Джам... наместо ще се сменя Джама няма да ходя в кобра а те ще дойдат щото аз имам джам а стикерите са 3 винетка,ГО и преглед. Значи аз ще си ги сменям .. ясно мерси. може се заключва темата
Ясно, ма не ти е ясно, от Кобра като дойдат ще ти ги сменят като ти сложат новия, поне на мен така направиха..ако ти смяташ, че можеш по-добре е твой избора,щом нямаш маркировка, местиш/те от единия на другия и приключваш

Много като тебе вече плакаха ...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
biem_w написа:да става дума за преден Джам... наместо ще се сменя Джама няма да ходя в кобра а те ще дойдат щото аз имам джам а стикерите са 3 винетка,ГО и преглед. Значи аз ще си ги сменям .. ясно мерси. може се заключва темата
Те ще ти ги сменят бе пич! иначе по закон е трябва да си носиш винетката с част от старото стъкло в жабката!

- biem_w
- ентусиаст
-
Ronka написа:biem_w написа:да става дума за преден Джам... наместо ще се сменя Джама няма да ходя в кобра а те ще дойдат щото аз имам джам а стикерите са 3 винетка,ГО и преглед. Значи аз ще си ги сменям .. ясно мерси. може се заключва темата
Ясно, ма не ти е ясно, от Кобра като дойдат ще ти ги сменят като ти сложат новия, поне на мен така направиха..ако ти смяташ, че можеш по-добре е твой избора,щом нямаш маркировка, местиш/те от единия на другия и приключваш
ок мс..

- Alpina_fanatic
-
-
Да, става дума за предно стъкло...На място ще се сменя стъклото, няма да ходя до Кобра, а те ще дойдат, защото аз имам стъкло, а стикерите са 3 - винетен, ГО и за годишен технически преглед. Значи (

Последна промяна Alpina_fanatic на 05 Мар 2011, 19:44, променена общо 1 път

- Ronka
- русата мафия!
-
Ryapoff написа:И в крайна сметка е стъкло, а не прозорец?
Той може да е с пвц дограма

- Alpina_fanatic
-
-
Ryapoff написа:И в крайна сметка е стъкло, а не прозорец?
Прав си! Кога ще наемаме форумен "преводач"?

- Ronka
- русата мафия!
-
Alpina_fanatic написа:Ryapoff написа:И в крайна сметка е стъкло, а не прозорец?
Прав си! Кога ще наемаме форумен "преводач"?
За преводач не знам,ама за един модератор за почивните дни може, че стана мазало

- biem_w
- ентусиаст
-
ако искам и дограма ще сложа!?! заради фенове на марката карам с найлон цял ден.. Добрече на камерата се вижда чудестно кой са извършителите и кое е БМВ-то !!! по добре ако чете темата да си търси направо 6 броя стакла
аз имам мога да му продам нека ми пише ! неискам повече да се пише и коментира в темата искам даа се заключва

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2