проблем с ключа е39 tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: проблем с ключа е39 tds
nane написа:колега значи като купя нов ключ теябва и ключалките на волана и варата да сменям или как? не сум много на ясно
Защо да ги сменяш? Като си правиш резервен ключ ключалките ли си сменяш???

- im0tep
- старши ентусиаст
-
im0tep написа:kabal написа::yes: ключа е капсолован херметически само, че не мисля че се зарежда или че е акумолаторна батерията,
нане, ако искаш ще кача снимки да видиш кво има в този ключ, батерията е запоена за клемите от платката, но не с поялник... в смисъл не може да се разпои, за да смениш и сложиш нова батерия, то е като заварено по скоро - незнам, трябва да го измислиш там. Ако решиш да го отваряш с ножче.. не бъркаи на дълбоко от 2-3 мм повече.. като го отвориш ще видиш защо
Колега,много твои мнения чета вече и все си мълча,но вече не мога...НЯМА ПО ГОЛЯМ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ ОТ ТЕБ !!! Ти все знаеш най много и все най много разбираш а говориш абсолютни ама абсолютни глупости в повечето си мнения ! Хората ти казват ,че са го изпитали и проблема е в това ти пак си знаеш твоето...не бъди толкова твърдоглав и приеми ,че топлата вода отдавна е открита и то НЕ от теб !!! Извинявам се за
kabal написа:аве малумник, ти ли дето кола не си виждал ще ми говориш бе, стига си се комплексирал и ти, голямо нападане голямо нещо
Ще помоля модераторите да си свършат работата според правилата на форума,че изобщо не ми се разправя с този....да не казвам какъв

- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
Колеги от както сам купил колата ключа неработи от новия ключ е.бях при човек които се занимава с това алармаджия или там както се казва и пробвасше ама катого гледах нищо неразбира мачешесе да го отвори званеше на някои останови чесе зарежда от колата и каза че много време седял без да се зарежда и си бил забравил кода.виждам че някво обучаване но на стария ключ,сащото ли е и за този? или друго ако някои знаи да кажи как да пробвам че ми писна в тъмното да ръчкам да оцеля дупката 

- bacila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 е53
- Мечтае да кара: е61 м-пакет
колеги , мойта отключва всичко но неще да заключва с бутона за заключване .давайте акъл моля
- im0tep
- старши ентусиаст
-
bacila написа:колеги , мойта отключва всичко но неще да заключва с бутона за заключване .давайте акъл моля
смени си батерията като за в начало,ако пак не стане и всички другия копчета ти работят без заключването отиди на някой алармаджия да ти смени микренцето на платката
- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
колеги аз съм с новия ключ ромбовидния и от 1 година отключвам с ключа но ми омразна и се реших да го режа.одрязах го с макетно ножче по улея отстрани по ключа дето е. внимаваите при рязането да не повредите чипа вътре че после трябва нов ключ. съвсем лекично с връхчето на ножчето. след което извадих чипа да огледам какъв е проблема. небеше само батерията а и металната пластина която се допира в батерията ( - ) / ( + ) беше счупена. след което е запоих на мястото й и купих нова батерия, неможах да намеря същият размер кои то е 2020 и взех 2016 малко по тънка е но пак върши работа.сложих батерията и преди да залепя ключа го затворих и залепих с тиксо за да пробвам дали работи.но не работеше
останах разочарован но несе отказах.влезнах в колата и реших да го прекодирам.пробвах 5 6 пати и накрая стана
останах много изненадан защото бях загубил надежда вече и бях се насочил към заготовка за ключ която е към 160лв. след което залепих ключа с каникулит. И цялата процедура ми излезе 2лв за батерия
а човек които се занимава с аларми ми разтягаше локуми д съм го пращал в германия с рамата на колата да ми правят нов
за 500лв
.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
im0tep написа:bacila написа:колеги , мойта отключва всичко но неще да заключва с бутона за заключване .давайте акъл моля
смени си батерията като за в начало,ако пак не стане и всички другия копчета ти работят без заключването отиди на някой алармаджия да ти смени микренцето на платката
На моето Е39 и на приятел се получи същия проблем,отключва всичко но не заключва разглобих си ключа,изчистих го с четка за зъби (не че имаше много за чистене но все пак) с нови копчета и нови батерий са и двата автомобила,при мен след чистенето се оправи за около седмица и сега пак се почнаха мъките веднъж заключи и 5-пъти не ще а при другата изобщо не заключва вече... Какво е това "микренце" ?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- jivakula
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61 525d, F11 525d xDrive
- Мечтае да кара: само BMW-та
Излъчвания код за заключване е различен по дължина от кода за отключване при натискане на бутоните. За това, при слаба батерия или недобри спойки на елементите по платката е възможно да се получава това - ето решение от подобна тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=327096#p3603564.

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3