Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
За тези от вас , които ползват Гармин( на телефона или отделен уред) , могат да си свалят последната версия на камери и засади от тук:
http://paralax.org/garmin/
http://paralax.org/garmin/
В моменте всички камери за скорост снимат на 31 км/ч над ограничението, обаче някъде четох преди известно време, че ще ги направят да снимат на 11 км/ч над ограничението. Някой знае ли дали и кога ще стане това?

MCar написа:В моменте всички камери за скорост снимат на 31 км/ч над ограничението, обаче някъде четох преди известно време, че ще ги направят да снимат на 11 км/ч над ограничението. Някой знае ли дали и кога ще стане това?
Доколкото знам, от 1-ви април, т.е., следващия месец.

MCar написа:В моменте всички камери за скорост снимат на 31 км/ч над ограничението, обаче някъде четох преди известно време, че ще ги направят да снимат на 11 км/ч над ограничението. Някой знае ли дали и кога ще стане това?
Само прах в очите. Не знам дали знаете, но повече от половината нарушения за над 30 са "амнистирани", защото от КАТ нямали физическата възможност да обработят всичките

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Който не е забелязал - камерата на Джъмбо на Ботевградско е издънена - няма дори стъклата отпред. Така че карайте спокойно, но както се казва - с удоволствие и мярка.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Не знам на колко са настроени камерите, но на мен днес ми дойде честитка за нарушение от края на миналия месец. На снимката пише 74км/ч, а на фиша 71км/ч. Нещо ме съмнява тая работа. Става въпрос за камерата на Ботевградско шосе, преди улица Витиня, това е в посока от Ромпетрол-а на Подуяне към автогара Изток.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Re: Камери на кат - Пловдив
То дори и да има тя не е спийд камера
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
alchohol написа:Не знам на колко са настроени камерите, но на мен днес ми дойде честитка за нарушение от края на миналия месец. На снимката пише 74км/ч, а на фиша 71км/ч. Нещо ме съмнява тая работа. Става въпрос за камерата на Ботевградско шосе, преди улица Витиня, това е в посока от Ромпетрол-а на Подуяне към автогара Изток.
На "Ботевградско шосе" статична камера няма (освен тази при маг. Джъмбо ама пък там май се води друго), но пък стоят редовно с мобилни камери. Най често в района от автогара Изток към караулката (посока излизане от София). В доста от случаите когто само снимат без да спират се крият зад едни храсти и почти не можеш да ги видиш само те те виждат в гръб като ги отминеш.
P.S.
За коя бензиностанция говори че аз за Ромпетрол в този район не се сещам да има.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
В Англия много яко, че ясно си е начертана зоната в която засича камерата и намаляваш точно за нея и после няма проблеми извън нея 

- alchohol
- ентусиаст
-
Kris написа:alchohol написа:Не знам на колко са настроени камерите, но на мен днес ми дойде честитка за нарушение от края на миналия месец. На снимката пише 74км/ч, а на фиша 71км/ч. Нещо ме съмнява тая работа. Става въпрос за камерата на Ботевградско шосе, преди улица Витиня, това е в посока от Ромпетрол-а на Подуяне към автогара Изток.
На "Ботевградско шосе" статична камера няма (освен тази при маг. Джъмбо ама пък там май се води друго), но пък стоят редовно с мобилни камери. Най често в района от автогара Изток към караулката (посока излизане от София). В доста от случаите когто само снимат без да спират се крият зад едни храсти и почти не можеш да ги видиш само те те виждат в гръб като ги отминеш.
P.S.
За коя бензиностанция говори че аз за Ромпетрол в този район не се сещам да има.
Ромпетрол-а е точно след моста на Подуяне (минавайки под него), на ул. Александър Екзарх 11 се води, в близост до кръстовището с Ботевградско шосе.
След моста веднага има светофар, а на около петстотин метра по-надолу по посока автогара Изток е следващият. Та там между двата са ме щракнали. Предполагам, че е статична камерата, защото снимките са направени фронтално и то от голяма височина. Няма снимано отзад, нито пък отстрани.

- svetkos_
- Потребител
-
- Кара: F11 530xd Touring
- Мечтае да кара: BMW M3/M5
- Детайли за колата: Малкият мук с голяма душа! :)
E36 318d Touring
E46 320d Touring
F11 530xd Touring
Колеги,
На няколко пъти ми се случва като минавам по тъмно да виждам премигване на една от лампите на Околовръстното преди моста след Макдоналдс. Даже веднъж един караше с около 100-120, аз бях с 80, и мигна точно като светкавица. Естествено шофьорът намали до 70, след това.
Та, някой да има сведение за там? Все се каня, но не остава време, да застана на моста и да наблюдавам известно време и от двете страни.
На няколко пъти ми се случва като минавам по тъмно да виждам премигване на една от лампите на Околовръстното преди моста след Макдоналдс. Даже веднъж един караше с около 100-120, аз бях с 80, и мигна точно като светкавица. Естествено шофьорът намали до 70, след това.

- alchohol
- ентусиаст
-
svetkos_ написа:Колеги,
На няколко пъти ми се случва като минавам по тъмно да виждам премигване на една от лампите на Околовръстното преди моста след Макдоналдс. Даже веднъж един караше с около 100-120, аз бях с 80, и мигна точно като светкавица. Естествено шофьорът намали до 70, след това.Та, някой да има сведение за там? Все се каня, но не остава време, да застана на моста и да наблюдавам известно време и от двете страни.
Еее та то там няма начин да не е маскирана НЕКОЯ ТЕСЛА

Все още няма стационарни камери на Околовръстното. От Симеоново към Бистрица, преди стеснението често има патрулка, в която има камера. Не ме питайте как разбрах.
Когато го завършат към Бистрица и направят частта при Бояна, се очаква да сложат камери.
Когато го завършат към Бистрица и направят частта при Бояна, се очаква да сложат камери.

- bgfreaks
- Потребител
-
- Кара: е30 с М43 :)
- Мечтае да кара: същото, страхотно е
- Детайли за колата: е30-ка 316и по документи, '94 файнъл едишън, с мотор М43 от 97-ма, черно металик...и разни хубавинки
Здравейте,
по отношение на камерите на Бул. Брюксел /естакадата към летището от Цариградско/ посока към/от летището са както повечето виждате само охранителни и лично от мен ежедневно по 4 пъти изпитвани /естествено първо със служебната кола
/, няма проблем нито по отношение на скоростта, нито по отношение на други нарушения като смяна на ленти и тн..
ПП: извинете ме ако се повтарям с някого
по отношение на камерите на Бул. Брюксел /естакадата към летището от Цариградско/ посока към/от летището са както повечето виждате само охранителни и лично от мен ежедневно по 4 пъти изпитвани /естествено първо със служебната кола

ПП: извинете ме ако се повтарям с някого