Микрослушалка за преписване!
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Микрослушалка за преписване!
Nickelback написа:Boyadjiev написа:Само гледай да не попаднеш в зала където има заглушители ( В Софийския има такива, до колкото знам от колеги студенти )
В ТУ-София "ортопедите" с пеленгаторите директно ги разобличаваха слушалковците
Не ми говори за ТУ, че ми се реве като знам че утре съм на упражнения

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Feanor написа:bum_bum написа:Слушалки да искаш. Но най-добре наистина седни се подготви, че такива слушалкаджии като обявим интервю за работа много си личат. И като му зададеш елементарен въпрос свързан с това, което е учил и за което кандидатства за работа гледа като насран, щото няма кой да му диктува по слушалката.
И аз това му обяснявам, обаче хлапето не иска съвети, иска си дребния тарикатклък. То си му личи и по правописа.

В крайна сметка освен себе си да излъжеш друг няма кой.

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Вече никой не си взима изпитите по нормален начин и затова ни е такова нивото на образованието. Всяко келеме студентче, но ако го попиташ в какво се изразява това, ще си спомня напиванията в "Студентски град". С тези микрослушалки сте за никъде!

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Досега за 3 години обучение съм ползвал такова нещо точно веднъж.
И то за предмет, който няма нищо общо със специалността ми, няма да ми трябва, а има 1 тухла за научаване. Съответно преподавателя смяташе предмета, по който преподава за най-важен и при най-малки липси в написаното на изпита - къса, без значение, че си му изписал всичко. Еми накрая се явих със слушалката, продиктуваха ми всичко от едни разработени теми и имах 3.
Другия предмет, по който много исках да препиша или да пребия преподавателя беше Анализ1, явих се 5 пъти, тоя все ме късаше, а му решавах задачите, случвало се е да реша да отида на частен урок за да разбера къде точно бъркам. Еми върнаха ме, нямало смисъл да си давам парите.
Накрая издебнах преподавателя да излезе в отпуск, явих се при негов колега и имах 4.50 без да съм поглеждал нищо близките месеци, защото тогава имах и други изпити.
Та работата е там, че сте прави, не е хубаво да се преписва, но има такива предмети(които не ти вършат абсолютно никаква работа на практика, а материала за научаване е огромен) и такива преподаватели(които пишат оценки според настроение), че понякога се налага да се попреписва.
В никакъв случай не подкрепям това да си изкараш образованието по тоя начин, но ако колегата е попаднал в една от гореописаните ситуации, то го разбирам напълно.
Ако ли не, негова си работа.
П.С.
И аз съм ползвал това с много малката слушалка и голямата батерия, чува се прекрасно, много силно, колеги казват, че се чува по-добре от това, което батерията му се слага в слушалката.
И то за предмет, който няма нищо общо със специалността ми, няма да ми трябва, а има 1 тухла за научаване. Съответно преподавателя смяташе предмета, по който преподава за най-важен и при най-малки липси в написаното на изпита - къса, без значение, че си му изписал всичко. Еми накрая се явих със слушалката, продиктуваха ми всичко от едни разработени теми и имах 3.
Другия предмет, по който много исках да препиша или да пребия преподавателя беше Анализ1, явих се 5 пъти, тоя все ме късаше, а му решавах задачите, случвало се е да реша да отида на частен урок за да разбера къде точно бъркам. Еми върнаха ме, нямало смисъл да си давам парите.
Накрая издебнах преподавателя да излезе в отпуск, явих се при негов колега и имах 4.50 без да съм поглеждал нищо близките месеци, защото тогава имах и други изпити.
Та работата е там, че сте прави, не е хубаво да се преписва, но има такива предмети(които не ти вършат абсолютно никаква работа на практика, а материала за научаване е огромен) и такива преподаватели(които пишат оценки според настроение), че понякога се налага да се попреписва.
В никакъв случай не подкрепям това да си изкараш образованието по тоя начин, но ако колегата е попаднал в една от гореописаните ситуации, то го разбирам напълно.
Ако ли не, негова си работа.
П.С.
И аз съм ползвал това с много малката слушалка и голямата батерия, чува се прекрасно, много силно, колеги казват, че се чува по-добре от това, което батерията му се слага в слушалката.

E34, E38
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
nakoone написа:...
И аз мисля че по-добрия начин е да се седне и да почете човек.Все нещо ще ти влезне в главата.
В крайна сметка освен себе си да излъжеш друг няма кой.
Ползвах микрослушалка 2 години... Ами доволен съм. Еле па като ни учат за неща, които са излезли от употреба и никога, ама никога никога няма да ти потрябват тези знания- файда. И нещо повече. Ако сте били в следната ситуация, учите 10 дни за изпит по 2-3-4 часа, не много. Ама си учите де. Четете, обяснявате си нещата, кое защо е така, кое налага да е така, а не иначе. Отивате на изпит имате неограничено време. Влизате и пишете всичко което знаете по въпросите които са се паднали и за 50 мин сте написали общо 4-5 страници. Ставате и предавате... Другите пишат, преписват по час и половина - два часа. Отивате за резултатите от изпита при преподавателя и гледате 3

И така... от тогава микрослушалка. Ходя си на лекции, прочитам си темите за изпита и вече като си бил на лекции знаеш повечето неща. Влизам на изпит и ми диктуват докато ми падне батерията... Е т'ва е, на тъпо образование, такива мерки. И въпреки, че толкова време бях със слушалка пак съм по-напред от повечето в курса. Ся ще питате къде уча. Ми- няма значка, навсякъде е така...
Целта на образованието е да те накара да мислиш и осмисляш разни неща, а не да заучаваш глупави формули, абзаци, теми и т.н. Идеята на цялото обучение е, че като си минал мат'ряла и като ти потрябва нещо- знаеш къде да потърсиш. В крайна сметка не можеш да запомниш всичко - нали

Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе, толкова ли е масово това със слушалките?
Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време
Иам спомен, че елки не ни даваха да използваме даже
Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купони
Верно, че е супер да си студент сега, с тая напреднала техника
А на младежа успех на изпита! И дано те хванат
че като ти гледам правописааа.. не си за ВИШО май 

Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купони

А на младежа успех на изпита! И дано те хванат

в ТУ-София на някои изпити учебниците бяха позволени...
например Електроника, Машиностроене...
например Електроника, Машиностроене...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Apassionata написа:Абе, толкова ли е масово това със слушалките?Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време
![]()
Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купониВерно, че е супер да си студент сега, с тая напреднала техника
![]()
А на младежа успех на изпита! И дано те хванат![]()
Боже господи направо съм Очуден колко си Омна!

Съжалявам ако съм Згрешил Ф правописа но съм леко тъБ!
А ти твоя брилянтен акъл го давай на някой друг!
Само не ми е ясно как преценявате един човек?
Ама забравих вие сте голямото добро утро в София!Ние тука провинцията как да се мерим с селяни като вас!

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
angel_lalov написа:Apassionata написа:Абе, толкова ли е масово това със слушалките?Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време
![]()
Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купониВерно, че е супер да си студент сега, с тая напреднала техника
![]()
Боже господи направо съм Очуден колко си Омна!![]()
![]()
![]()
Ама забравих вие сте голямото добро утро в София!Ние тука провинцията как да се мерим с селяни като вас!![]()
Брато, гаджето ми на тазгодишните матури има 5,90 по БЕЛ и 6,00 по математика и то без частни уроци и без никакво преписване, а определено не се занимаваше с ученето доста сериозно. Така че има и нормален начин, просто човек не трябва да се занимава само с дискотеки и чалга.
И между другото тя е от МГ-то (сигурно си чувал за това училище) и от нейния клас (26 човека) има 18 оценки над 5,50 и около 7-8 пълни шестици. И гаранция, че никой от тях не е преписвал щото...щото е мг-то все пак.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- angel_lalov
-
-
хахах знам го това училище брат ми завърши там!
пък и гаджето ми завърши тая година там!!

пък и гаджето ми завърши тая година там!!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
angel_lalov написа:Apassionata написа:Абе, толкова ли е масово това със слушалките?Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време
![]()
![]()
Боже господи направо съм Очуден колко си Омна!![]()
![]()
![]()
Ама забравих вие сте голямото добро утро в София!Ние тука провинцията как да се мерим с селяни като вас!![]()
Опааа, освен всичко друго цъфнаха и злобата и провинциалните комплекси

и поне това научи от тая тема - пред дума започваща със "С" и "В", се пише съответно "СЪС" и "ВЪВ" ... например: със селянки, във вартбурга

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
друго ми е интересно- защо изобщо ги допускат да се ползват тея слушалки
за да я ползваш ти трябва гсм- доколкото знам продават заглушители за гсм предавателите (и то за не много пари), с няколко лесно се покриват всички зали за изпити...
значи или даскалите са тъпи, или си въртят далаверките... залагам 5лв., че не са тъпи

значи или даскалите са тъпи, или си въртят далаверките... залагам 5лв., че не са тъпи

- angel_lalov
-
-
със селянки, във вартбурга![]()
![]()
Не съм те возил, че да кажеш така!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
angel_lalov написа:със селянки, във вартбурга![]()
![]()
Не съм те возил, че да кажеш така!![]()
Бахти как си обиди Е36-цата

62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5