Микрослушалка за преписване!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: Микрослушалка за преписване!

Мнение от Boyadjiev » 06 Мар 2011, 15:15

Nickelback написа:
Boyadjiev написа:Само гледай да не попаднеш в зала където има заглушители ( В Софийския има такива, до колкото знам от колеги студенти ) :mhihi:

В ТУ-София "ортопедите" с пеленгаторите директно ги разобличаваха слушалковците :mhihi:

Не ми говори за ТУ, че ми се реве като знам че утре съм на упражнения :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 06 Мар 2011, 21:25

Feanor написа:
bum_bum написа:Слушалки да искаш. Но най-добре наистина седни се подготви, че такива слушалкаджии като обявим интервю за работа много си личат. И като му зададеш елементарен въпрос свързан с това, което е учил и за което кандидатства за работа гледа като насран, щото няма кой да му диктува по слушалката.

И аз това му обяснявам, обаче хлапето не иска съвети, иска си дребния тарикатклък. То си му личи и по правописа. ;)

:yes: И аз мисля че по-добрия начин е да се седне и да почете човек.Все нещо ще ти влезне в главата.
В крайна сметка освен себе си да излъжеш друг няма кой.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 07 Мар 2011, 11:18

Вече никой не си взима изпитите по нормален начин и затова ни е такова нивото на образованието. Всяко келеме студентче, но ако го попиташ в какво се изразява това, ще си спомня напиванията в "Студентски град". С тези микрослушалки сте за никъде!
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 07 Мар 2011, 15:45

Досега за 3 години обучение съм ползвал такова нещо точно веднъж.
И то за предмет, който няма нищо общо със специалността ми, няма да ми трябва, а има 1 тухла за научаване. Съответно преподавателя смяташе предмета, по който преподава за най-важен и при най-малки липси в написаното на изпита - къса, без значение, че си му изписал всичко. Еми накрая се явих със слушалката, продиктуваха ми всичко от едни разработени теми и имах 3.

Другия предмет, по който много исках да препиша или да пребия преподавателя беше Анализ1, явих се 5 пъти, тоя все ме късаше, а му решавах задачите, случвало се е да реша да отида на частен урок за да разбера къде точно бъркам. Еми върнаха ме, нямало смисъл да си давам парите.
Накрая издебнах преподавателя да излезе в отпуск, явих се при негов колега и имах 4.50 без да съм поглеждал нищо близките месеци, защото тогава имах и други изпити.

Та работата е там, че сте прави, не е хубаво да се преписва, но има такива предмети(които не ти вършат абсолютно никаква работа на практика, а материала за научаване е огромен) и такива преподаватели(които пишат оценки според настроение), че понякога се налага да се попреписва.
В никакъв случай не подкрепям това да си изкараш образованието по тоя начин, но ако колегата е попаднал в една от гореописаните ситуации, то го разбирам напълно.
Ако ли не, негова си работа.
П.С.
И аз съм ползвал това с много малката слушалка и голямата батерия, чува се прекрасно, много силно, колеги казват, че се чува по-добре от това, което батерията му се слага в слушалката.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 08 Юни 2011, 2:15

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i

Мнение от martin_anastasov » 08 Юни 2011, 3:10

nakoone написа:...
:yes: И аз мисля че по-добрия начин е да се седне и да почете човек.Все нещо ще ти влезне в главата.
В крайна сметка освен себе си да излъжеш друг няма кой.

Ползвах микрослушалка 2 години... Ами доволен съм. Еле па като ни учат за неща, които са излезли от употреба и никога, ама никога никога няма да ти потрябват тези знания- файда. И нещо повече. Ако сте били в следната ситуация, учите 10 дни за изпит по 2-3-4 часа, не много. Ама си учите де. Четете, обяснявате си нещата, кое защо е така, кое налага да е така, а не иначе. Отивате на изпит имате неограничено време. Влизате и пишете всичко което знаете по въпросите които са се паднали и за 50 мин сте написали общо 4-5 страници. Ставате и предавате... Другите пишат, преписват по час и половина - два часа. Отивате за резултатите от изпита при преподавателя и гледате 3 :shock: А знаете почти целия материал. И като попитате и защо аз имам 3, като ви се отговори, "ама виж ся, ти си предал 4 страници, а другите по 6-7" и ходи обеснявай, че знаеш всичко. И какъв е извода? Извода е, че никога не можеш да напишеш толкова, колкото другите кухи лейки могат да препишат!!!
И така... от тогава микрослушалка. Ходя си на лекции, прочитам си темите за изпита и вече като си бил на лекции знаеш повечето неща. Влизам на изпит и ми диктуват докато ми падне батерията... Е т'ва е, на тъпо образование, такива мерки. И въпреки, че толкова време бях със слушалка пак съм по-напред от повечето в курса. Ся ще питате къде уча. Ми- няма значка, навсякъде е така...
Целта на образованието е да те накара да мислиш и осмисляш разни неща, а не да заучаваш глупави формули, абзаци, теми и т.н. Идеята на цялото обучение е, че като си минал мат'ряла и като ти потрябва нещо- знаеш къде да потърсиш. В крайна сметка не можеш да запомниш всичко - нали ;)
Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 08 Юни 2011, 7:36

Абе, толкова ли е масово това със слушалките? :shock: Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време :mhihi: Иам спомен, че елки не ни даваха да използваме даже :lol:
Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купони :) Верно, че е супер да си студент сега, с тая напреднала техника :mhihi:

А на младежа успех на изпита! И дано те хванат :mhihi: :mhihi: че като ти гледам правописааа.. не си за ВИШО май :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Юни 2011, 15:00

в ТУ-София на някои изпити учебниците бяха позволени...
например Електроника, Машиностроене...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 08 Юни 2011, 17:49

Apassionata написа:Абе, толкова ли е масово това със слушалките? :shock: Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време :mhihi: Иам спомен, че елки не ни даваха да използваме даже :lol:
Да, и аз съм мислела, че има някви предмети, които са напълно излишни, ама сядах и учех кат идиот... И няма кафенца, няма купони :) Верно, че е супер да си студент сега, с тая напреднала техника :mhihi:

А на младежа успех на изпита! И дано те хванат :mhihi: :mhihi: че като ти гледам правописааа.. не си за ВИШО май :lol:

Боже господи направо съм Очуден колко си Омна! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съжалявам ако съм Згрешил Ф правописа но съм леко тъБ!
А ти твоя брилянтен акъл го давай на някой друг!
Само не ми е ясно как преценявате един човек?
Ама забравих вие сте голямото добро утро в София!Ние тука провинцията как да се мерим с селяни като вас! :ok: :ok:
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 08 Юни 2011, 17:57

angel_lalov написа:
Apassionata написа:Абе, толкова ли е масово това със слушалките? :shock: Верно да се чуди човек как сме си взимали някви изпити едно време :mhihi: Иам спомен, че елки не ни даваха да използваме даже :lol:

Ама забравих вие сте голямото добро утро в София!Ние тука провинцията как да се мерим с селяни като вас! :ok: :ok:

Брато, гаджето ми на тазгодишните матури има 5,90 по БЕЛ и 6,00 по математика и то без частни уроци и без никакво преписване, а определено не се занимаваше с ученето доста сериозно. Така че има и нормален начин, просто човек не трябва да се занимава само с дискотеки и чалга.
И между другото тя е от МГ-то (сигурно си чувал за това училище) и от нейния клас (26 човека) има 18 оценки над 5,50 и около 7-8 пълни шестици. И гаранция, че никой от тях не е преписвал щото...щото е мг-то все пак.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Аватар

Мнение от angel_lalov » 08 Юни 2011, 18:38

хахах знам го това училище брат ми завърши там! :mhihi: :mhihi:
пък и гаджето ми завърши тая година там!! :mhihi: :mhihi:
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Юни 2011, 18:48

angel_lalov написа:

Опааа, освен всичко друго цъфнаха и злобата и провинциалните комплекси :mhihi: Там ше си останаш, "непреценения", с това мислене и реакции ;) :winky: :mhihi: Айде надявай там слушалката и взимай изпита, стига се обяснява тука... :evil: явно нищо не ти е влязло в главата от повечето постове по-горе...

и поне това научи от тая тема - пред дума започваща със "С" и "В", се пише съответно "СЪС" и "ВЪВ" ... например: със селянки, във вартбурга ;) :mhihi: :winky:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 19:17

друго ми е интересно- защо изобщо ги допускат да се ползват тея слушалки :?: за да я ползваш ти трябва гсм- доколкото знам продават заглушители за гсм предавателите (и то за не много пари), с няколко лесно се покриват всички зали за изпити...
значи или даскалите са тъпи, или си въртят далаверките... залагам 5лв., че не са тъпи ;)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 10 Юни 2011, 19:25

със селянки, във вартбурга ;) :mhihi: :winky:

Не съм те возил, че да кажеш така! :bang: :bang:

Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Юни 2011, 20:16

angel_lalov написа:
със селянки, във вартбурга ;) :mhihi: :winky:

Не съм те возил, че да кажеш така! :bang: :bang:

Бахти как си обиди Е36-цата :shock: :mhihi: :dummy: