Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
pepitoooooooooo написа:Тази тема е поредното доказателство, че скоро ще спрем да съществуваме като нация...
И това ще е за добро!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
"за животните с любов"....... наистина не знам вече, накъде отива тази държава, но определено не заради онези, дето направиха малко вятър на мастиите. По-важни са хората, но явно за Вас не етака
поне един пост да прочел от темата

Изтезаването на животни е голям проблем , особено публично , защото децата (че и не само те) приемат това за забава и после го повтарят . ДОКАЗАНО е че по-късно тази любов към изтезаване на живо същество се прехвърля и като страст за насилие към хора !
Иначе защо мислите е напълно законно да се коли добитък а за измъчване на друго животно отнасяш и до 2 седмици затвор в някой страни![]()
![]()
да то сложа ли още няколко лампи , белекем светнеш

Предлагам , като има проблеми с държавата , всичко по-малко от убийство и пласиране на дорга , да не се наказва , щот "сме си имали" по-големи проблеми . На къде утива държавата - на там където си е била - сбирщина от мрънкащи и наивни "ниско интелектуални" хора

Последна промяна acho.rs на 08 Мар 2011, 1:35, променена общо 1 път
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Вие опрaвихте животa нa хорaтa, сегa сте тръгнaли и зa животните дa се притеснявaте. Имa хорa дето нямa кaкво дa ядaт, a тези кученцa поне сa домaшни и си ги хрaнят..
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа:Вие опрaвихте животa нa хорaтa, сегa сте тръгнaли и зa животните дa се притеснявaте. Имa хорa дето нямa кaкво дa ядaт, a тези кученцa поне сa домaшни и си ги хрaнят..
Добре бе пич - за 3ти път да питам- щом сме бедна държава , да си се гаврим с животни , щот има хора които нямат какво да ядът - ебати връзката???
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Поне да върнат службата в казармата...... може би е отчаяно, но дано да помогне на младежите.., че вече не знам. Не искам да се съглася с Alpina_ ..., но може да се окаже прав, ако всичко продължава така.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Raya
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 V8 , E21
pepitoooooooooo написа:Момчета, поне не пишете, като се излагате тука, няма да сте интересни. Това са ученически прийоми. Много е лесно да обидиш накой, да го наречеш със всякакви мръсни думи, а "за животните с любов"....... наистина не знам вече, накъде отива тази държава, но определено не заради онези, дето направиха малко вятър на мастиите. По-важни са хората, но явно за Вас не етака...... Тази тема е поредното доказателство, че скоро ще спрем да съществуваме като нация, колкото и жертви да сме дали като народ за да я има... Вместо да помислите защо се случва така, бълвате помия върху други хора, защото са ви скъпи кучетата. Това няма дума, която да го опише.
Пепи, искам да изгледаш до край това видео и да ми обясниш КОЯ нация точно искаш да запазиш и за теб нормално ли е всичко това, което предстои да видиш?!
Относно "тричането" на кучетата , сериозно ли мислите, че това е проблем №1 във връзка с жестокостта над животните и наистина ли заслужава такава гласност и възмущение??? Честно ли....... хората са такива овце?!
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/vid ... 9&comments
Последна промяна Raya на 08 Мар 2011, 1:42, променена общо 1 път
"Of all the things I've lost I miss my mind the most"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Чудесно - от тема за измъчване на животни , стига до извода , че трябва поне да се върне казармата
Човек , след като ти е безразличен клипа , защо коментираш ?

- Alpina_fanatic
-
-
pepitoooooooooo написа:Момчета, поне не пишете, като се излагате тука, няма да сте интересни. Това са ученически прийоми. Много е лесно да обидиш накой, да го наречеш със всякакви мръсни думи, а "за животните с любов"....... наистина не знам вече, накъде отива тази държава, но определено не заради онези, дето направиха малко вятър на мастиите. По-важни са хората, но явно за Вас не етака...... Тази тема е поредното доказателство, че скоро ще спрем да съществуваме като нация, колкото и жертви да сме дали като народ за да я има... Вместо да помислите защо се случва така, бълвате помия върху други хора, защото са ви скъпи кучетата. Това няма дума, която да го опише.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Чудесно - от тема за измъчване на животни , стига до извода , че трябва поне да се върне казармата![]()
Заради теб, момче. Дори да ми теглиш една майна, пак си ми по-скъп от мастиите. Разбираш ли? Дори да те е яд не само на мене, а на половината нация, за мен си по-свиден от всичките мастии на тоя свят. Половината от рода ми е избит по фронтовете, още от Първата световна- да защитава родината ни и хората. Срамно е да обиждаме тези, дори и да са по-прости или каквито и да било, а да милеем за мастиите.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Raya
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 V8 , E21
pepitoooooooooo написа:acho.rs написа:Чудесно - от тема за измъчване на животни , стига до извода , че трябва поне да се върне казармата![]()
Заради теб, момче. Дори да ми теглиш една майна, пак си ми по-скъп от мастиите. Разбираш ли? Дори да те е яд не само на мене, а на половината нация, за мен си по-свиден от всичките мастии на тоя свят. Половината от рода ми е избит по фронтовете, още от Първата световна- да защитава родината ни и хората. Срамно е да обиждаме тези, дори и да са по-прости или каквито и да било, а да милеем за мастиите.
Интересно ми е ...... и с цялото ми уважение ще те помоля да ме извиниш, но ще го кажа :
Ако рода ти беше избит от психопати пак ли щеше да мислиш така?
"Of all the things I've lost I miss my mind the most"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Alpina_fanatic написа:Олекна ли ти ?![]()
![]()
Не, не ми олекна, защото не мога да спра банда тъпи селяндури да измъчват животните!
А за тези, които казват да се оправим първо ние и после животните, малко здрав разум ще ви е от полза

*ВСИЧКО Е КОМПЛЕКСНО*
След като не уважаваш живите същества, значи не уважаваш и себе си! Днес са кучета, утре малки деца, ама вие сте прекалено заети с дупките...

От групите във фейсбук няма полза, но пък има полза от тази тема да видим колко още изруди има

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
Рая, не виждам връзка няква с въпроса ти и случая. Това, което исках да кажа- съм го казал. За мен са по-важни Българите, не българските мастии. Тези не са психопати. Тези са Българи,,, просто завъртяли някое псе. Не ги съдете за това.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа:Рая, не виждам връзка няква с въпроса ти и случая. Това, което исках да кажа- съм го казал. За мен са по-важни Българите, не българските мастии. Тези не са психопати. Тези са Българи,,, просто завъртяли някое псе. Не ги съдете за това.
Не виждаш , защото не разбираш какво ти говорим - насилието върху животни се прехвърля в насилие срещу ХОРА - не винаги , но е доказан ефекта

просто завъртяли някое псе
Това завъртане води до силна болка и е възможно и мозъчен кръвоизлив от силното претоварване (известно още като ДЖИ)!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
Момче, ти защо си толкова агресивен? Ще се обидиш сигурно, ако в прав текст те попитам дали си бил животни, но няма смисъл от това. Нищо не ще оправиш, ако изкараш агресия срещу когото и да било от колегите си- надали ще върнеш назад въртенето на псетата.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Обаче сте много ограничени честно, мастиите тва ,мастиите онова . Честно казано чувствам по голямоп злоба към човек ако го видя да удря или да се гаври с някоя животинка ,дори съм бил такива хора с най голямо удоволствие ,това са комплексари които немогат нищо. Хората не се били оправили ние сме били мислили за кучетата ами само да ви кажем че тоз овчи народ никога няма да се оправи ,с това селско само съзнание
и винаги гледащ да измами а не да работи нема как да стане ,а защо не помислите че ако този човек който се гаври с животни утре ще посегне на хора
и недай си боже е някой ваш близък ,тогава няма да разсъждавате така нали ще искате справедливост ами за животните кой да иска справедливост ,вие куче адвокат видя ли ли сте . Всичко идва от нас цялата тази злоба ,аз имам куче от 10 години ,едното ми умря от старост сегашното е на 8 месеца и си го обичам повече дори от някои така наречени приятели . Спрете с тва безразлчие ,с риск да ме обаявят за нацист ви казвам че бих нахранил куче отколкото някой бездомен циганин
,който чака всичко на готово и все реве че няма какво да яде

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555