Цена на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: Цена на горивата

Мнение от dbanchev » 08 Мар 2011, 16:02

Не се отчайвайте момчета, ще ходим на протеста сега на 13ти, ако не уважат исканията за поне малко наламляване на тия цени има и други схеми- нафта на черно и бомби по бензиностанцийте- сипваш и чао, пара за тех няма щото не заслужават :mhihi: , почваме да ги крадем тях, както те крадът нас и това е.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 08 Мар 2011, 16:10

Транспортният министър Александър Цветков настоява за проверка на сигнал за картелно споразумение при определяне на цените на горивата. Искането е следствие на постъпил сигнал от браншови организации в автомобилния бранш. То е изпратено до Комисията за защита на конкуренцията и Комисията за защита на потребителите.

От антимонополната комисия съобщиха за Дарик, че пазарът на горива е проверяван сравнително скоро и няма основание за възбуждане на нова проверка.

Миналата седмица и икономическият министър Трайчо Трайков заяви, че проверката на антимонополния орган не е установила изкривяване на пазара, което нарушава конкуренцията.

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 08 Мар 2011, 16:25

Айде изгоряха и испанците:
от 7 март максималната скорост по автомагистралите ще бъде намалена от 120 на 110 км/час временно, но за не по-малко от четири месеца
70-те години поради същата причина в UK "временно" са намалили скоростта по магистралите на 70 мили и до ден днешен си е толкова :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 08 Мар 2011, 16:36

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Мар 2011, 17:45

Дигат цената заради "опасността от затруднение при доставките на суровина"... з@еби...

Потребител
Аватар

Мнение от CCNA » 08 Мар 2011, 17:51

Опасяват се Черно море да не замръзне :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 08 Мар 2011, 17:54

Бихте ли превели на български този цитат от финландски сайт:

he price of E10 petrol at the Eläintarha Neste station was EUR 1.58 a litre on Monday, while E98 cost EUR 1.63 a litre.
Helsinki resident Risto Lehto thinks that there was a bit too much haste when the new fuel was introduced to Finland.
“I kind of wonder if it was tested well enough.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 08 Мар 2011, 18:04

Демирев написа:Бихте ли превели на български този цитат от финландски сайт:

he price of E10 petrol at the Eläintarha Neste station was EUR 1.58 a litre on Monday, while E98 cost EUR 1.63 a litre.
Helsinki resident Risto Lehto thinks that there was a bit too much haste when the new fuel was introduced to Finland.
“I kind of wonder if it was tested well enough.

БТВ т'фа е на Ангилийски :mhihi:
"..Цената на Е10 петрол на бензиностанция Eläintarha Neste беше 1,58 еуро в понеделник докато Е98 струваше 1,63 еуро за литър.
Жителят на Хелзинки Ристо Лехто мисли , че е избързано прекалено когато новото гориво е било предтавено в Финландия.
" Чудя се дали е било тествано достатъчно" казва човека :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Мар 2011, 19:51

Става дума за новия Е10 бензин с 10% био-етанол в него, германците направиха голяма драма, явно не са само те. Но не виждам връзка с темата за цените на горивата.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 08 Мар 2011, 19:56

Някой знае ли колко е в момента цената на 96-то , че одеве заредих за 10 лева и нямаше 4 литра мисля, че беше 2.61 ама не съм сигурен даже се притесних да не ми е сложила оная офца нафта :roll: :kuku: :kuku: :kuku:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 08 Мар 2011, 20:29

Споко,около 2,60 е,а и ако беше нафта щеше да разбереш до сега :mhihi:
п.п.Не видях да е писано до сега,но и да е-пак:
Протестът за София беше преместен от 18:30 в 13:00 часа (за сбирката на ОМВ бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл.) и от 18:00 в 13:00 (за сбиркатана на Паркинга на Кино Арена Запад)
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 08 Мар 2011, 20:32

Сутринта в 7:00 на Лукойла на Летището А95 показваше 2,49лв.
Дизела беше 2,57лв.
Честито на всички :clap:
Само сега някой да не каже:
.....ама какви са ви точно исканията.....не може да се намали акциза и ДДС защото ЕС така казали......
Дреме ми за ЕС,ако техните непрестанни изисквания ме докарват до просешка тояга,хич не ми трябва това "членство",писна ми да съм "член"
А от евро програмите да се облагодетелстват мазните ни политици!
СТИГА!!! -толкова е елементарно!
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 08 Мар 2011, 20:55

pkaramitev написа:Дреме ми за ЕС,ако техните непрестанни изисквания ме докарват до просешка тояга,хич не ми трябва това "членство",писна ми да съм "член"
А от евро програмите да се облагодетелстват мазните ни политици!

Членството в ЕС може да ни доведе огромни ползи :smoke: , но точно заради "мазните" не се случиха, случват или ще се случат нещата! Въртим, сучем - едни и същи фейсове вече 20 години и няма оправия :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 08 Мар 2011, 21:02

Преди малко по новините даваха, че във Франция щели да стачкуват, че бензина стигнал 1.60 евро, в същото време най евтино платения работник получавал мин. 9 евро на час :mhihi:
Или един работник ако работи 8 часа, ще сипе 45 л. бензин. Аз днеска бачкам за 35 лв или ще сипя 14 л. "високо" качествен бг 95 :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Мар 2011, 21:07

американците карат от няколко години със 10% етанол във всичките видове бензин навсякъде. нормален бензин не се продава почти никъде.

единствения проблем е че ако оставиш колата без да я караш 2 месеца или повече и бензина става на парацали и запушва де що може... преди с "нормалния" бензин това положение ставаше след доста повече време седене.

иначе други проблеми не съм чувал...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата