Цена на горивата
Модератор: Общи модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Цена на горивата
Не се отчайвайте момчета, ще ходим на протеста сега на 13ти, ако не уважат исканията за поне малко наламляване на тия цени има и други схеми- нафта на черно и бомби по бензиностанцийте- сипваш и чао, пара за тех няма щото не заслужават
, почваме да ги крадем тях, както те крадът нас и това е.

- Alpina_fanatic
-
-
Транспортният министър Александър Цветков настоява за проверка на сигнал за картелно споразумение при определяне на цените на горивата. Искането е следствие на постъпил сигнал от браншови организации в автомобилния бранш. То е изпратено до Комисията за защита на конкуренцията и Комисията за защита на потребителите.
От антимонополната комисия съобщиха за Дарик, че пазарът на горива е проверяван сравнително скоро и няма основание за възбуждане на нова проверка.
Миналата седмица и икономическият министър Трайчо Трайков заяви, че проверката на антимонополния орган не е установила изкривяване на пазара, което нарушава конкуренцията.

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Айде изгоряха и испанците: 
70-те години поради същата причина в UK "временно" са намалили скоростта по магистралите на 70 мили и до ден днешен си е толковаот 7 март максималната скорост по автомагистралите ще бъде намалена от 120 на 110 км/час временно, но за не по-малко от четири месеца

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Дигат цената заради "опасността от затруднение при доставките на суровина"... з@еби...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Бихте ли превели на български този цитат от финландски сайт:
he price of E10 petrol at the Eläintarha Neste station was EUR 1.58 a litre on Monday, while E98 cost EUR 1.63 a litre.
Helsinki resident Risto Lehto thinks that there was a bit too much haste when the new fuel was introduced to Finland.
“I kind of wonder if it was tested well enough.
he price of E10 petrol at the Eläintarha Neste station was EUR 1.58 a litre on Monday, while E98 cost EUR 1.63 a litre.
Helsinki resident Risto Lehto thinks that there was a bit too much haste when the new fuel was introduced to Finland.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Демирев написа:Бихте ли превели на български този цитат от финландски сайт:
БТВ т'фа е на Ангилийски

"..Цената на Е10 петрол на бензиностанция Eläintarha Neste беше 1,58 еуро в понеделник докато Е98 струваше 1,63 еуро за литър.
Жителят на Хелзинки Ристо Лехто мисли , че е избързано прекалено когато новото гориво е било предтавено в Финландия.
" Чудя се дали е било тествано достатъчно" казва човека

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Става дума за новия Е10 бензин с 10% био-етанол в него, германците направиха голяма драма, явно не са само те. Но не виждам връзка с темата за цените на горивата.
Never mistake motion for action...
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Някой знае ли колко е в момента цената на 96-то , че одеве заредих за 10 лева и нямаше 4 литра мисля, че беше 2.61 ама не съм сигурен даже се притесних да не ми е сложила оная офца нафта

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
Споко,около 2,60 е,а и ако беше нафта щеше да разбереш до сега
п.п.Не видях да е писано до сега,но и да е-пак:
Протестът за София беше преместен от 18:30 в 13:00 часа (за сбирката на ОМВ бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл.) и от 18:00 в 13:00 (за сбиркатана на Паркинга на Кино Арена Запад)

п.п.Не видях да е писано до сега,но и да е-пак:
Протестът за София беше преместен от 18:30 в 13:00 часа (за сбирката на ОМВ бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл.) и от 18:00 в 13:00 (за сбиркатана на Паркинга на Кино Арена Запад)

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Сутринта в 7:00 на Лукойла на Летището А95 показваше 2,49лв.
Дизела беше 2,57лв.
Честито на всички
Само сега някой да не каже:
.....ама какви са ви точно исканията.....не може да се намали акциза и ДДС защото ЕС така казали......
Дреме ми за ЕС,ако техните непрестанни изисквания ме докарват до просешка тояга,хич не ми трябва това "членство",писна ми да съм "член"
А от евро програмите да се облагодетелстват мазните ни политици!
СТИГА!!! -толкова е елементарно!
Дизела беше 2,57лв.
Честито на всички

Само сега някой да не каже:
.....ама какви са ви точно исканията.....не може да се намали акциза и ДДС защото ЕС така казали......
Дреме ми за ЕС,ако техните непрестанни изисквания ме докарват до просешка тояга,хич не ми трябва това "членство",писна ми да съм "член"
СТИГА!!! -толкова е елементарно!
- Alpina_fanatic
-
-
pkaramitev написа:Дреме ми за ЕС,ако техните непрестанни изисквания ме докарват до просешка тояга,хич не ми трябва това "членство",писна ми да съм "член"
Членството в ЕС може да ни доведе огромни ползи

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Преди малко по новините даваха, че във Франция щели да стачкуват, че бензина стигнал 1.60 евро, в същото време най евтино платения работник получавал мин. 9 евро на час 
Или един работник ако работи 8 часа, ще сипе 45 л. бензин. Аз днеска бачкам за 35 лв или ще сипя 14 л. "високо" качествен бг 95

Или един работник ако работи 8 часа, ще сипе 45 л. бензин. Аз днеска бачкам за 35 лв или ще сипя 14 л. "високо" качествен бг 95

американците карат от няколко години със 10% етанол във всичките видове бензин навсякъде. нормален бензин не се продава почти никъде.
единствения проблем е че ако оставиш колата без да я караш 2 месеца или повече и бензина става на парацали и запушва де що може... преди с "нормалния" бензин това положение ставаше след доста повече време седене.
иначе други проблеми не съм чувал...
единствения проблем е че ако оставиш колата без да я караш 2 месеца или повече и бензина става на парацали и запушва де що може... преди с "нормалния" бензин това положение ставаше след доста повече време седене.
иначе други проблеми не съм чувал...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила