Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
Злите езици твърдят, че първоначалната подготовка на кучето Лайка е преминало в таен тренировъчен център до с.Бродилово 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
за мен 80% от ловджиите са много по голями варвари от онея хорица,ама за тях никои дума не обелва,даже напротив това е доста развид бизнес не само тук а и в европата
Над 20 пъти са ме викали да ходя на лов - никога не съм искал . В 8ми клас ходих за риба и ми станал жал за рибите и ги пуснах !
"на село" никога не съм присъствал на клане на животно , въпреки че е обичай .
Не съм вегитарианец , но съм твърдо против гаврата със животни , най-малко с кучета и котки .
Абе ти си ненормален бе ...
Не бе той е супер куул тежкар,коравосърдечен бед ас - в скоби - селски гъзар

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
kiko написа:добре,че по тв. ви показаха как въртят едно куче та се сетихте че сте природозащиници наи големи,а весеки ден гледате как мангалите с каруците налагат горките кончета,по улиците е пълно с прегазени котки и кучтета,всеки 5ти пумяр е я без крак или нещо подобно,колко от тези кучета прибрахте във вас или ги заведохте на ветеринар?или пък за курбан не сте чували а? баси лицемериетоили тея кадето си режат ушите и опашките на някои породи?тях като съдисти ли ги приемате или като обикновенни стопани?
монетата има 2 страни и при положение че не разбираме за кво става въпрос при този обичаи мился че не сме ние хората които трябва да ги съдим
за мен 80% от ловджиите са много по голями варвари от онея хорица,ама за тях никои дума не обелва,даже напротив това е доста развид бизнес не само тук а и в европата

Ще видим след време като положението се влоши още и хората почнат да измират от мизерия и беднотия като мухи дали ще се трогнат както за тия кучета.
Оня мухльо ББ за важните неща си трае,а за кучетата днеска официални изявления давал и се консултирал с Велчев...ако е за някой престъпник няма да се консултира ама там 5 кучета от странджанско са наистина проблем от национален мащаб

8.32
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Бах,как си си купил Х6 с тоя юношески акъл ?
acho.rs написа:Не бе той е супер куул тежкар,коравосърдечен бед ас - в скоби - селски гъзар

Имат си всякакви странни обичаи хората.Вярно че е малко гадничко,ама се правят и бая по-гадни неща за които си нямаме и идея.Това например ако не го бяха давали по новините много малко хора щяха да го знаят.

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
Абе ти си ненормален бе ...
Не бе той е супер куул тежкар,коравосърдечен бед ас - в скоби - селски гъзар

Много точно определение

- Alpina_fanatic
-
-
DanielzZz написа:Бах,как си си купил Х6 с тоя юношески акъл ?
Карам вече критическата

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
zzuzi написа:acho.rs написа:Не бе той е супер куул тежкар,коравосърдечен бед ас - в скоби - селски гъзар
![]()
![]()
Имат си всякакви странни обичаи хората.Вярно че е малко гадничко,ама се правят и бая по-гадни неща за които си нямаме и идея.Това например ако не го бяха давали по новините много малко хора щяха да го знаят.
'Ми дай тогава да заколим някого,има бая по-гадни неща,които не сме виждали(примерно изтезания преди смъртта).

Alpina_fanatic написа:Карам вече критическатаЗа сега всичко е под контрол
![]()
![]()
Ахъм,не те знам,дали си младолик,ама определено си младоакълест.

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Абе какво ги съжалявате тези кучета от видеото?
Те са напълно живи и здрави! Я си признайте вие какви варвари сте като си удряте кучетата с чехъла(примерно)! И оня ББ най-големия мозък в България веднага излиза и вика че това било жестокост! Жестокост е когато племената в Африка за да докажеш че си мъж трябва на око да изчислиш дължината на лианата и да скочиш КАТО с ластик от дървото! Над 10 смъртни случая годишно на 200-300 човека племе! Като е толкова загрижен за живите същества да ходи да им отмени и техните ритуали! Това е глупаво да се разрушава традиция която на никой не вреди! Разбирам да ги давеха след това във водата ама те дори им помагат да изплуват! Едно дете в училище понася много повече мъчение от колкото тези кучета!

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
TPAKTOP написа:Абе какво ги съжалявате тези кучета от видеото?Те са напълно живи и здрави! Я си признайте вие какви варвари сте като си удряте кучетата с чехъла(примерно)! И оня ББ най-големия мозък в България веднага излиза и вика че това било жестокост! Жестокост е когато племената в Африка за да докажеш че си мъж трябва на око да изчислиш дължината на лианата и да скочиш КАТО с ластик от дървото! Над 10 смъртни случая годишно на 200-300 човека племе! Като е толкова загрижен за живите същества да ходи да им отмени и техните ритуали! Това е глупаво да се разрушава традиция която на никой не вреди! Разбирам да ги давеха след това във водата ама те дори им помагат да изплуват! Едно дете в училище понася много повече мъчение от колкото тези кучета!
Става на въпрос,че просто не е нормално да причиняваш нещо такова на без защитно животно (и то на куче най-добрия приятел на човека) .
За децата си прав обаче ..

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Bъ3eLa_csl написа:TPAKTOP написа:Абе какво ги съжалявате тези кучета от видеото?Те са напълно живи и здрави! Я си признайте вие какви варвари сте като си удряте кучетата с чехъла(примерно)! И оня ББ най-големия мозък в България веднага излиза и вика че това било жестокост! Жестокост е когато племената в Африка за да докажеш че си мъж трябва на око да изчислиш дължината на лианата и да скочиш КАТО с ластик от дървото! Над 10 смъртни случая годишно на 200-300 човека племе! Като е толкова загрижен за живите същества да ходи да им отмени и техните ритуали! Това е глупаво да се разрушава традиция която на никой не вреди! Разбирам да ги давеха след това във водата ама те дори им помагат да изплуват! Едно дете в училище понася много повече мъчение от колкото тези кучета!
Става на въпрос,че просто не е нормално да причиняваш нещо такова на без защитно животно (и то на куче най-добрия приятел на човека) .
За децата си прав обаче ..
Да но не им причиняват болка а световъртеж! Честно казано го виждам като кучешки увеселителен парк! Завива му се свят на кучето пада във водата и хората му ПОМАГАТ да излезе! Не видях злоба нито пък озлобено куче!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Аз кучето си не го удрям,не е някакъв жив боклук,ти ако се отнасяш така с товето - тежко ти.
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
Абе не мисля че е само световъртежа тези въжета с които са ги увесили не мисля че са HARMLESS.