Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
///ivanE30 написа:прав си трябваше да покажем на света другите ни обичаи , някоя циганска свадба или някое турско обрязване на невинни малки деца против волята им , или пернишките голи кукери ? квато държавата такива и хората
Както се изрази един колега преди мен
"Бай дъ уей" циганска сватба сме показвали и то не на кого да е а на самия принц Чарлз!

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
kiko написа:...TPAKTOP написа:за разлика от тях тука не умира нито 1 животноDanielzZz написа:///ivanE30 написа:тва са глупости с които отвличат вниманието на бедния българин от това което се случва около негокво толко едно куче се върти и колкото повече се върти толко повече реколта ще има... мен ми звичи добре
даже ако се върти много ще го целувам като го извадят от реката
![]()
Може да ти звучи налудничаво но аз съм си плащал да се въртя тъка по увеселителните паркове!И като плюеш по народните обичаи и вярвания се замисли колко хора идват на селски туризъм само заради различната култура която имаме! Ако заличим тези обичаи ставаме едни безличници! А това е далеч по-лошо!
това е подобно на нестинарството,древни обичаи за здраве,плодородна година и тн.чат от нашия древен бит и култура,имало ги е и смятам е хубаво тази характерна част от нашият бит да не се размие в модерното напоследък европеиско,здравословно фиешън мислене
Хайде ако може и аз да изразя мнение-твърдо съм пртив това-и не както казаха доста колеги по-горе,че сме викнали за някакво си куче и незнам си какво-ами ще викнем-Щото ето-колегата давал пари за подобно нещо на увеселителните паркове-ами супер,кефи те адреналина,даваш пари,правиш си кефа,ама ако не те накефи-не стъпваш повече,предишния колега който цитирам-казва-ами такъв е обичая,ако се врътнело много кучето имало берекет-МИ ДА СЕ ВЪРЖЕ ТЪПИЯ СЕЛЯНИН ДА СЕ ВРЪТНЕ БЕ МАМА МУ СТАРА,що трябва да върти животното??А?Щото ако на човека с главно Ч,не му хареса-"ОБИЧАЯ" ще замрре,ма нали животното нищо не може да каже,давай-нищо му нямало!Ми може и нищо да му няма,ама КОЙ ГО ПРЕЦЕНЯВА ТОВА?Някой попита кучето ли?
Не сме били оправили държавата,почнали сме кучетата да мислим,ами ще ги мислим-защото човек нямаш уважение към животните-дали ще има уважение към себеподобните си?Щото ако човек е ограничен хейтър и всеки ден минава и изритва уличното псе пред блока си-ами естесвено че накрая на кучето ще му писне и ще го захапе!И тогава целия блок"смели мъже" ще подгони и убие кучето понеже хапело.Ми дай който и да е човек да го ритам всеки ден,па да видим нема ли да те ритне некой ден и той!Ми така е според мен!
Не казвам че кучешкия живот е по-ценен от човешкия,но в никакъв случай не твърдя и обратното!Ама ние мислим,говорим и може да се защитим,а те не могат!Но малко хора ще умрат заради теб,докато почти всяко гледано и уважавано куче ще го направи!
Е кой е по-висшия организъм,питам аз уважаеми колеги!
Дано не съм ви досадил много с излиянията си!
С уважение: Марин
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
За уличните кучета съм съгласен с колегата ама с другото не! По същата логика по която тръгна дали някой е питал кучетата ами ако им е харесало?
Аз не видях бясно куче да се опитва да хапе след падането във водата! Кои сме ние че да преценяваме кое е хубаво за животното и кое не? Много кучета си гонят опашките и сами се въртят в кръг. Кучетата обичат да плуват във вода. Кое от клипа е грубо? ЧЕ човек го закача ан въжето ли? Смятам че няма злоба във въпросните хора! Смятам че и кучетата не се озлобиха след стореното! Бих бил на ваша страна ако имаше насилие но реално ЗА МЕН няма! За нас може да изглежда че котката-майка мъчи малките си като ги захапва за шията ама за тях това не е болка а естествен начин на пренасяне! По същата логика мога да обвиня и всички които хвърлят бомби и ракети на Нова година! Кучетата преживяват доста по-голям стрес и по-продължителен от колкото въртене за секунди! Кой е виновен тогава? И съм съгласен с колегата че това е поредната статия за отвличане на вниманието! В нацистка Германия дори е имало Министерство на пропагандата! Сега чак министерство няма хората които вършат въпросните "задължения" се наричат ПиаР-и! А тях наистина ги има! Тук за да се подкрепя с факти ще дам пример колегата Светлин Пейчинов(не съм много сигурен за името)! Той писа в няколко теми за велик СССР и разни глупости точно заради това - пропагандата! Аз дори бях и "избран" за ЛС с поздрав "Партизан за бой се стяга". Това е професия. Един скандал се засенчва с по-голям скандал! Да не мислите че на Борисов му пука за кучетата? На него ако му пукаше щеше да се занимае по-сериозно с уличните кучета дока беше кмет! Това са едни двулични игри за политици! То това реално е политиката - манипулирането на хора!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Евалата най-доброто изказване в цялата тема. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз не видях бясно куче да се опитва да хапе след падането във водата! Кои сме ние че да преценяваме кое е хубаво за животното и кое не? Много кучета си гонят опашките и сами се въртят в кръг.
Кучето е вярно на стопанина си е ПОКОРНО . Почти всяко куче , като го ритне собственика то само се навежда и подвива опашка - това му основната разлика с котката да речем .
Няма как да не го боли - прекалено силно се развъртява и въжето притиска силно - виж на първото как от центробежната сила крайниците му се разпъват . И кучето може да обича да се купе , ама не и да бъде хвърляно във водата след такова силно развъртане !
Но това което е най-лошото е че тва си е ГАВРА със животното , независимо колко го боли . Давам се много грозен пример на гледащите и съм убеден , че поне половината се чудят какво ще стане ако кучето падне на земята , а не във водата .
Няма представа ББ дали се е вклювал и тн - новини и други малоумщини не гледам отдавна , даже тема бях пускал за това .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз дори бях и "избран" за ЛС с поздрав "Партизан за бой се стяга"
Както подозирах - той просто е постнал едно и също на много хора - и аз бях удостоен с честта , да му се невидят и психарите

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Аз дори бях и "избран" за ЛС с поздрав "Партизан за бой се стяга"
Както подозирах - той просто е постнал едно и също на много хора - и аз бях удостоен с честта , да му се невидят и психарите
И аз го поздравих с Химна на СССР ама биваше да ми върне поне едно мерси!

acho.rs написа:Кучето е вярно на стопанина си е ПОКОРНО . Почти всяко куче , като го ритне собственика то само се навежда и подвива опашка - това му основната разлика с котката да речем .
Няма как да не го боли - прекалено силно се развъртява и въжето притиска силно - виж на първото как от центробежната сила крайниците му се разпъват . И кучето може да обича да се купе , ама не и да бъде хвърляно във водата след такова силно развъртане !
Но това което е най-лошото е че тва си е ГАВРА със животното , независимо колко го боли . Давам се много грозен пример на гледащите и съм убеден , че поне половината се чудят какво ще стане ако кучето падне на земята , а не във водата .
Няма представа ББ дали се е вклювал и тн - новини и други малоумщини не гледам отдавна , даже тема бях пускал за това .
Да ама за гърменето с пиратки на Нова година нищо не каза! Има улични кучета някое може да пострада! Домашните кучета умират от страх! Не е ли същото?!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
На 3 места темата писах мнението си за бездомните кучета :
-прибиране в кучкарник за срок от 2 седмици
-ако след този период не се намери собственик или доброволец да го отглежда - приспиване завинаги
Или иначе казано - както си е по закон и сега .
От гърменето кучетата много ги е страх , на село , когато имаше мълнии , кучето на комшията забягваше и поне 3 дена го нямаше после
-ако след този период не се намери собственик или доброволец да го отглежда - приспиване завинаги
От гърменето кучетата много ги е страх , на село , когато имаше мълнии , кучето на комшията забягваше и поне 3 дена го нямаше после

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:На 3 места темата писах мнението си за бездомните кучета :
Ами тогава природозащитниците да почнат да се борят и с мълниите!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Както каза някой колега, защо не правят този обичай с децата си? Може пък да им хареса?
Както каза някой колега, защо не правят този обичай с децата си? Може пък да им хареса?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Ами ако се поинтересуваш малко ще разбереш че има хора които го правят с децата си! Дори ще ти подскажа: Изгледай поредицата на National Geographic - Taboo и тогава ела да даваш акъл на "тарикатите с Х5-ци и Х6-ци"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Добре де - някой и правят жертвоприношение с хора - това похвално ли е , че си пазят традициите ?
А и след като излезе , че даже му е кеф на кучето - що някой не развърти така детето си- тъкмо няма да плаща за увеселителен парк
А и след като излезе , че даже му е кеф на кучето - що някой не развърти така детето си- тъкмо няма да плаща за увеселителен парк