Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
TPAKTOP написа:///peter написа:Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Както каза някой колега, защо не правят този обичай с децата си? Може пък да им хареса?
Ами ако се поинтересуваш малко ще разбереш че има хора които го правят с децата си! Дори ще ти подскажа: Изгледай поредицата на National Geographic - Taboo и тогава ела да даваш акъл на "тарикатите с Х5-ци и Х6-ци"
Тоя пост се чудя как да го коментирам 5 минути, вероятно си бая напред с матРЯла

След като някой го прави с децата си и мисли, че това е нормално за мен изхода на този проблем започва от 9мм нагоре - изроди
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
///peter написа:TPAKTOP написа:///peter написа:Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Както каза някой колега, защо не правят този обичай с децата си? Може пък да им хареса?
Ами ако се поинтересуваш малко ще разбереш че има хора които го правят с децата си! Дори ще ти подскажа: Изгледай поредицата на National Geographic - Taboo и тогава ела да даваш акъл на "тарикатите с Х5-ци и Х6-ци"
Тоя пост се чудя как да го коментирам 5 минути, вероятно си бая напред с матРЯла![]()
След като някой го прави с децата си и мисли, че това е нормално за мен изхода на този проблем започва от 9мм нагоре - изроди
Абе пич преди да даваш оценки на непознати хора вземи малко се образовай! И за индийците сигурно изглежда престъпление да ядем телешко ама тук не ее така! Ти като си такъв защитник на онеправданите кажи какво си направил? Къде беше ти като са почнали да ги мъчат тия животни? Щом е традиция значи се върши от доста години. Ще ме оценява нашия...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
TPAKTOP написа:///peter написа:TPAKTOP написа:///peter написа:Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Тоя пост се чудя как да го коментирам 5 минути, вероятно си бая напред с матРЯла![]()
Абе пич преди да даваш оценки на непознати хора вземи малко се образовай! И за индийците сигурно изглежда престъпление да ядем телешко ама тук не ее така! Ти като си такъв защитник на онеправданите кажи какво си направил? Къде беше ти като са почнали да ги мъчат тия животни? Щом е традиция значи се върши от доста години. Ще ме оценява нашия...Ако толкова ти е жал за тези кучета отиваш утре във въпросното село и ги прибираш всичките! Аман от двуличници! А ако не ги прибереш до година пак ще ги въртят! Само седите и плюете!
Много съм се възхищавал на изказвания от сорта "като те кефат вземи ги всичките." Ти сега ли излизаш от гимназията? Няма да се учудя ако да

Ще ти кажа нещо под секрет... живеем в общество, за развитието на което не са необходими само единици, а мнозинство. Аз и да ги взема всичките както гениално заключи ти, какъв е резултата? Ще се оправи обществото ли?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
///peter написа:TPAKTOP написа:///peter написа:TPAKTOP написа:///peter написа:Леле, тоя форум се е напълни с "тарикати" с "Х5" и "Х6" бе. Толкова проста нация сме станали, че не е истина.
Абе пич преди да даваш оценки на непознати хора вземи малко се образовай! И за индийците сигурно изглежда престъпление да ядем телешко ама тук не ее така! Ти като си такъв защитник на онеправданите кажи какво си направил? Къде беше ти като са почнали да ги мъчат тия животни? Щом е традиция значи се върши от доста години. Ще ме оценява нашия...Ако толкова ти е жал за тези кучета отиваш утре във въпросното село и ги прибираш всичките! Аман от двуличници! А ако не ги прибереш до година пак ще ги въртят! Само седите и плюете!
Много съм се възхищавал на изказвания от сорта "като те кефат вземи ги всичките." Ти сега ли излизаш от гимназията? Няма да се учудя ако да![]()
Ще ти кажа нещо под секрет... живеем в общество, за развитието на което не са необходими само единици, а мнозинство. Аз и да ги взема всичките както гениално заключи ти, какъв е резултата? Ще се оправи обществото ли?
Айде бе виден общественико нали в тая тема 100 човека се изказаха че било мъчение за кучетата? Аз клипа го гледах и нямаше над 10 кучета. Събирайте се и отивайте да ги спасявате! Дори ако искате и стачка може да вдигнете! Дори да си по вървежен мога да ти дам един гимназистки съвет: облечи се така за стачката

И ти пожелавам да спасиш цялата земя!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ах добре батинка
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Ах добре батинка
Няма добре! Сега като ме разсъни ще ми обясниш как общестовто трябва да реагира на този терористичен акт?! Проблема е "Системен тормоз на кучета" чакам решението и стъпките които ще предприемеш?! Като един обществено буден човек трябва да имаш нещо наум за решение на проблема?! В Западна Европа при силно общество народа се надига и докато не се реши проблема не се спира!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
TPAKTOP написа:///peter написа:Ах добре батинка
Няма добре! Сега като ме разсъни ще ми обясниш как общестовто трябва да реагира на този терористичен акт?! Проблема е "Системен тормоз на кучета" чакам решението и стъпките които ще предприемеш?! Като един обществено буден човек трябва да имаш нещо наум за решение на проблема?! В Западна Европа при силно общество народа се надига и докато не се реши проблема не се спира!
Ти в напъните си да се изтъкнеш пред форума, май не се усещаш?
И леко с изказа, че нещо не ми се нрави някаква форумна нинджа да ми говори "Няма добре!" и "Чакам решението", некакси на некъв деспот ми мязаш

А решението е едно в България - бой. По друг начин на профана главата не му увира
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
///peter написа:TPAKTOP написа:///peter написа:Ах добре батинка
Ти в напъните си да се изтъкнеш пред форума, май не се усещаш?
И леко с изказа, че нещо не ми се нрави някаква форумна нинджа да ми говори "Няма добре!" и "Чакам решението", некакси на некъв деспот ми мязаш![]()
![]()
А решението е едно в България - бой. По друг начин на профана главата не му увира
Специално искам да се изтъкна. Позна! Само че седиш и пишеш глупости колкото да се намираш на приказка! В твоя "Гангста свят " нещата може да се решават с бой и "9мм и нагоре" аманали до преди два-три твои поста беше виден общестевник и търсеше начин как обществото трябва да реагира? Сега според теб и твоето решение цялото общество трябва да се млати и стреля ли? Кажи? Аз бой не съм споменавал а мен наричаш нинджа! Явно си някакъв тотален дразнител който обича да плюе по хората ей така за кеф!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
защо ли пък не видях един, който да си върти кучето/рита котката/души заека и т.н. в тази тема "Домашните ни любимци-снимки" --> viewtopic.php?f=4&t=204860
сигурно, защото собствениците са грамотни и обичат и уважават животните, а не са банда селяндури събрали се да гледат сеир и измъчват беззащитни животни!
както каза бум-бум, що не пробват да развъртят боен питбул
сигурно, защото собствениците са грамотни и обичат и уважават животните, а не са банда селяндури събрали се да гледат сеир и измъчват беззащитни животни!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Истината има много лица, един вижда страданието на кучетата , друг положението на държавата, трети обичаи, религия.
Няма просто решение, което да е угодно на всички, но в крайна сметка обществото се води от мнението на мнозинството или поне формално.
За да се промени нещо трябва обществото да е готово, независимо дали ни харесва като отделни единици или не.
Много са ми смешни протести от по 5-10 човека, които искат нещо си и се взимат на сериозно.
Може би след години няма да се въртят кучета по селата в България, но на този етап това няма да спре щото няколко човека са загрижини за кучетата.
Ако някой го приема като лична кауза да действа, да убедава, да търси сподвижници и да си носи последствията.
Странно ми звучат изказвания, аз ако го видя, на мен ако ми се случи ще направя еди какво си.Рядко нещата в живота стават както си ги мислим
Успех на всички борци за правата на животните
Няма просто решение, което да е угодно на всички, но в крайна сметка обществото се води от мнението на мнозинството или поне формално.
За да се промени нещо трябва обществото да е готово, независимо дали ни харесва като отделни единици или не.
Много са ми смешни протести от по 5-10 човека, които искат нещо си и се взимат на сериозно.
Може би след години няма да се въртят кучета по селата в България, но на този етап това няма да спре щото няколко човека са загрижини за кучетата.
Ако някой го приема като лична кауза да действа, да убедава, да търси сподвижници и да си носи последствията.
Странно ми звучат изказвания, аз ако го видя, на мен ако ми се случи ще направя еди какво си.Рядко нещата в живота стават както си ги мислим

Успех на всички борци за правата на животните
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
vicho написа:защо ли пък не видях един, който да си върти кучето/рита котката/души заека и т.н. в тази тема "Домашните ни любимци-снимки" --> viewtopic.php?f=4&t=204860

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
vicho написа:защо ли пък не видях един, който да си върти кучето/рита котката/души заека и т.н. в тази тема "Домашните ни любимци-снимки" --> viewtopic.php?f=4&t=204860
в цитираната от теб тема видях и доста кучета вързани на синджир, с копирани уши и рязани опашки....
ама това вероятно не е тормоз и е нещо нормално, щото видиш ли на кучето му е кеф да му подрънква синджир 2 метра на врата...вероятно кучето се кефи и на фешън визията си с резната опашка и уши...някой питал ли го е дали иска да е с такъв вид? или смятате рязането на част от тялото за безболезнено и далеч по-нефрапиращо от тричането?
не е ли варварски и този обичай?
смятате ли, че морското ви свинче или хамстера са щастливи да живеят в кутия 20/40?
смятате ли за правилно кастрирането на котката ви защото се разгонва и ви създава дискомфорт?
далеч съм от мисълта да защитавам тричането...и на мен ми стана жал за кученцата от клипа...
поста ми по-скоро е насочен към тези, които тук се оказват върли противници на варварските обичаи, а в същност намират за нормално да копират ушите на кучето си и да му отрежат опашката...доста лицемерно ми звучи...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zazomazo написа:...
доста по-умни хора от мен и теб са решили, че определени породи трябва да са с копирани опашки и уши

морското свинче никога не напуска кутията си, макар да е отворена
заека, който аз и приятелката ми имаме се разхожда из кухнята свободно и е бил затворен 1-я месец за да се научи къде да ачка и го направи, макар да му е малка главата

а завързаните кучета в темата, бас ловя, че ги разхождат ЕЖЕДНЕВНО!
един вид - не си прав
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:zazomazo написа:...
доста по-умни хора от мен и теб са решили, че определени породи трябва да са с копирани опашки и уши, недей да търсиш вола под теле (или как беше фразата)
морското свинче никога не напуска кутията си, макар да е отворена
заека, който аз и приятелката ми имаме се разхожда из кухнята свободно и е бил затворен 1-я месец за да се научи къде да ачка и го направи, макар да му е малка главата![]()
а завързаните кучета в темата, бас ловя, че ги разхождат ЕЖЕДНЕВНО!
един вид - не си прав
това, че някои си са решили за копирането щото така е красиво някак не ми звучи достатъчно убедително да го приема за нормално, кучето пък ако го питаш с гаранция ще откаже

тебе ако някои умни хора решат, че си по-убав без уши и ти ги резнат вероятно няма да имаш нищо против?

ако те заключа у вас и те разхождам ЕЖЕДНЕВНО вероятно също няма да имаш против?
ако домоуправителя на блока реши да те кастрира, щото въртиш оргии и му пречиш да спи също ще го приемеш за нормално вероятно...
как така набързо ми оправда всичките издевателства над животните с изключение на тричането?
един вид- глупости ми пишеш