Тричане на кучета! Насилие над животни!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!
TPAKTOP написа:bum_bum написа:Какъв довод да дам.. то е очевидно. Постави се на негово място. Съгласен съм, че има обичаи и традиции, които малко или много е добре да помним ама това ми е леко прекалено.
Не ме разбирай погрешно! Твърдо съм против насилието над животни но това което се случва е само моментен стрес! Предполагам едно куче преживява много повече стресиращи моменти от това "скачане с бънджи". В това въпросното село предполагам овчарските кучета все са срещали някой вълк или мечка?! Това е същия стрес! Предполагам животните са свикнали!
Може и така да е ама не може да измъчваш животно с довода "вероятно е преживявало и по-голям стрес", То е все едно утре някой да те спука от бой и да ти каже- абе преди еди колко си време нали те пребиха много по-лошо, няма ти нищо..

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Е.Димитров написа:klintan66 написа:Не мога да разбера защо 5 човека се правите на луди?
Нито съм природозащитник нито пък вие сте чак такива хуманисти....
Въпросното "тричане" е видимата част на мръсното съзнание на хората.
Същите като тях изтезават за удоволствие, палят , бият до смърт или бесят животини ...и хора СЪЩО!!!
Същите тия селяни бият и изнасилват бабички а УЖ крадат.
И аз съм подритвал и удрял кучето си НО НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ ЗА УДОВОЛСТВИЕ!
А в по-късен етап разбрах ,че е грешка и то сериозна.Ако някой ме глоби за това ще се съглася а няма да рева като лиглъо ---"ееее, то нали хората сме добре та гледаме животните"
Винаги съм се чудел как в очиведен случай на нарушиние на етика и морал ичовешки норми има хора които се забавляват ...![]()
![]()
![]()
това е кретенизъм момчета ....
Болна работа!!!
Някои ядем животни за да оцелеем а други ги биете за удовлствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
е е за това сме тъп народ,не може да разберем елементари неща!
По анимъл планет има едни природозащитници,едни едри момчета,е такива да отидат и да разритат въпросните мъчители,какво ли ще стане тогава,как ли ще се оплачат че мирно са си изтезавали животни а дошли некакви и ги наритали...
А по какви случаи работят въпросните момчета защото там нещата май са доста по-различни?

12 страници!!!
Абе на вас всичко друго явно ви е наред, та сте изписали 12 страници роман за въртене на кучета и пускането им в някаква локва. И колко нехуманно е било разбираш ли това, ма всичко друго в страната е мега хуманно та тука сте изписали баси ферманите за някакви намокрени кучета. И вече изкарахте тея хора некви рецивидисти дето са пусмали кучето в гьола. Направо не мога да повярвам за какво говорите тук. Ма да ги хванат и да ги осъдят тея и да ги разстрелят след тва че са пуснали песа в реката...
Искам публично да си призная, че и аз съм изпечен рецидивист и по-добре да пазите децата си от мен, защото като малки с един авер взимахме котката му и я въртяхме на офис стол и после като я пускахме тя ходеше на зиг заг. Правехме го за удоволствие, защото беше много смешно, а горкото коте едва ли е изпитвало каквото и да е удоволствие. Чудя се дали да не се предам в полицията доброволно заради този брутален рецидив?
Абе на вас всичко друго явно ви е наред, та сте изписали 12 страници роман за въртене на кучета и пускането им в някаква локва. И колко нехуманно е било разбираш ли това, ма всичко друго в страната е мега хуманно та тука сте изписали баси ферманите за някакви намокрени кучета. И вече изкарахте тея хора некви рецивидисти дето са пусмали кучето в гьола. Направо не мога да повярвам за какво говорите тук. Ма да ги хванат и да ги осъдят тея и да ги разстрелят след тва че са пуснали песа в реката...
Искам публично да си призная, че и аз съм изпечен рецидивист и по-добре да пазите децата си от мен, защото като малки с един авер взимахме котката му и я въртяхме на офис стол и после като я пускахме тя ходеше на зиг заг. Правехме го за удоволствие, защото беше много смешно, а горкото коте едва ли е изпитвало каквото и да е удоволствие. Чудя се дали да не се предам в полицията доброволно заради този брутален рецидив?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Въпросните момчета работят ....ма ти знаеш май де ...
за това ,че ни си му изчистил акото ,не си му сложил чинийка или няма сушина
Бивши затворници ....
Като тропнат на вратата ....ма да е сегичка отивам да изчистя....
pampo, благодарение на средата ти не си стигнал по-далеч ...
а защо се правиш на не разбрал ....да ги праснат по 500лв глоба да видя последали ще си спазват "РИТУЛА"
за това ,че ни си му изчистил акото ,не си му сложил чинийка или няма сушина
Бивши затворници ....
Като тропнат на вратата ....ма да е сегичка отивам да изчистя....

pampo, благодарение на средата ти не си стигнал по-далеч ...
а защо се правиш на не разбрал ....да ги праснат по 500лв глоба да видя последали ще си спазват "РИТУЛА"
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Момчетата работят по най-различни поводи,пример,куче било вързано от стопанина си и не се пускало да бяга,синджира му беше около 10-15 метра,някакъв беше бил куче с пръчка,на кучето му нямаше нищо,но комшиите повикаха въпросните типове и щяха да го пребият,един беше си изгонил кучето,щото му напикало дивана,оставил го на улицата да се оправя само,освен че полицията беше дошла и му беха праснали голяма глоба,ами на ред чакаха и въпросните младежи,тея селяци ако беха там,сега щеха у пандиза да лежат с глоби и пробация...Каква е разликата между тея и ония уруд дето беше отрязал крачетата...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е.Димитров написа:По анимъл планет има едни природозащитници,едни едри момчета,е такива да отидат и да разритат въпросните мъчители,какво ли ще стане тогава,как ли ще се оплачат че мирно са си изтезавали животни а дошли некакви и ги наритали...
И с какво тия едри момчета са по различни от "мъчителите" на животни? С това, че прехвърлят агресията си върху хора? Ми тогава те са същите говеда, че и по- големи...
Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В затворите има също извести "ритули"
Ако попаднете там спомненти си какво сте говорили ...На единя ще му е забавно
На другия ще му мине
Странно защо ние ги наричаме извращения.
Ако попаднете там спомненти си какво сте говорили ...На единя ще му е забавно

На другия ще му мине

Странно защо ние ги наричаме извращения.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Бойко се изказа. Мисля, че спора е излишен..
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/08/borisov-osydi-varvarskoto-trichane-na-kucheta.112911

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
pampo докато има такива като теб темата може и 1000 страници да стане! Като имаш проблем с това може да не си казваш мнението, което няма нищо общо с темата по 100 пъти. Питам те, теб и другите с мнение като твоето КОЙ ви е казал, че това е най-сериозният проблем в държавата?! КОЙ?! Ама няма кой да ми отговори,защо ли? Защото сте си коне с капаци и само мрънкате едно и също! Много ще се радвам някой да ми отговори на този явно адски сложен въпрос..
А на хуманистите, за които ние сме толкова заблудени и ценящи кучешкия живот повече от човешкия.. а вие що не отидете в Африка и да почнете да раздавате храна и да осиновявате наред,а? И аз искам да няма убийства, глад, страдания и т.н. по света, а и да няма хора които да получават ей така по 50 милиона на година, ама кво? Айде по-сериозно! Стига сте писали глупости!
А на хуманистите, за които ние сме толкова заблудени и ценящи кучешкия живот повече от човешкия.. а вие що не отидете в Африка и да почнете да раздавате храна и да осиновявате наред,а? И аз искам да няма убийства, глад, страдания и т.н. по света, а и да няма хора които да получават ей така по 50 милиона на година, ама кво? Айде по-сериозно! Стига сте писали глупости!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
А да! Всички теми да бъдат заключени или изтрити веднага, защото има много по-големи и важни въпроси от вашите простотии, ясно ли ви е?!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Да тричат Искра Фидосова...
Варварското тричане се прилагало и при хората, за да изгонят болестите, призна кметът на Царево
Нехуманният и зверски обичай тричане на кучета бил използван не само за четириноги. Кметът на Царево Петко Арнаудов разкри скандална истина – хора също са били тричани, за да се избавят от болестите. Градоначалникът съобщи за ужасяващото разкритие като нещо съвсем естествено и обичайно ежедневие.
Жителите на странджанското село Бродилово разказват, че чрез въртенето на хора болестите се гонели. Тричането на хора се извършва също както на кучетата, уверяват селяните, затова според тях няма нищо лошо в „бесенето” на четириногите. Щом хората оцеляват, значи и кучетата ще са невредими.
Докато "бесят" кучето, то пръска фекалии
Бродиловчани не казаха обаче дали и хората така си изпразват червата, докато ги въртят във въздуха, както кучетата.
Това не е никакъв обичай
Оказа се, че тричането не е древен обичай, както се оправдават жителите на странджанското село. Етнографи доказаха, че „бесенето” на кучета е измислено от селяните само преди два века, а не от дълбока древност, както твърдят селяните. Според трудовете на българския фолклорист проф. Михаил Арнаудов тричането се е появило през 19 век. Обичаят е бил осъждан от етнографите, но по селата по време на Местни Заговезни винаги се е прилагал.
Кметът на Царево досега оправдаваше варварството на съселяните си с древния обичай: „Традициите трябва да се пазят, тричането е древен ритуал и се предава на поколения векове наред”, разпалено защитаваше Петко Арнаудов своите съселяни. След като стана ясно, че това не е древен обичай, варварството вече е напълно неоправдано.
„Целият Общински съвет, барабар с кмета на Царево трябва да се окачат на въжето между двата кола и да ги тричат като кучета.” Това предлагат форумци навсякъде в интернет пространството. Възмутените потребители искат да „пречистят” Петко Арнаудов така, както селяните пречистват четириногите си. „Щом смята, че няма нищо нередно и кучетата не изпитват болка, нека и него го „бесят” над реката”.

Варварското тричане се прилагало и при хората, за да изгонят болестите, призна кметът на Царево
Нехуманният и зверски обичай тричане на кучета бил използван не само за четириноги. Кметът на Царево Петко Арнаудов разкри скандална истина – хора също са били тричани, за да се избавят от болестите. Градоначалникът съобщи за ужасяващото разкритие като нещо съвсем естествено и обичайно ежедневие.
Жителите на странджанското село Бродилово разказват, че чрез въртенето на хора болестите се гонели. Тричането на хора се извършва също както на кучетата, уверяват селяните, затова според тях няма нищо лошо в „бесенето” на четириногите. Щом хората оцеляват, значи и кучетата ще са невредими.
Докато "бесят" кучето, то пръска фекалии
Бродиловчани не казаха обаче дали и хората така си изпразват червата, докато ги въртят във въздуха, както кучетата.
Това не е никакъв обичай
Оказа се, че тричането не е древен обичай, както се оправдават жителите на странджанското село. Етнографи доказаха, че „бесенето” на кучета е измислено от селяните само преди два века, а не от дълбока древност, както твърдят селяните. Според трудовете на българския фолклорист проф. Михаил Арнаудов тричането се е появило през 19 век. Обичаят е бил осъждан от етнографите, но по селата по време на Местни Заговезни винаги се е прилагал.
Кметът на Царево досега оправдаваше варварството на съселяните си с древния обичай: „Традициите трябва да се пазят, тричането е древен ритуал и се предава на поколения векове наред”, разпалено защитаваше Петко Арнаудов своите съселяни. След като стана ясно, че това не е древен обичай, варварството вече е напълно неоправдано.
„Целият Общински съвет, барабар с кмета на Царево трябва да се окачат на въжето между двата кола и да ги тричат като кучета.” Това предлагат форумци навсякъде в интернет пространството. Възмутените потребители искат да „пречистят” Петко Арнаудов така, както селяните пречистват четириногите си. „Щом смята, че няма нищо нередно и кучетата не изпитват болка, нека и него го „бесят” над реката”.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Арнаудов вярно е за пречистване ама ще му дойде времето и на него 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
По-поръчкова статия не бях чел! Да използват думи като "беся" очевадно се разбира какво е мнението на автора!
И какво 2 века малко ли са? Н ебил древен обичай ами само от два века?!

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
ооо Боико пак е любимеца на всички , тои осъди този варварски обичаи, сега баба Гинка от горно нанадолнище ще може да заспи с усмивка, нищо че и остават 5 лева от пенсията и още 15 дена до другата.....кучетата са спасени
bedrock city racing
Е.Димитров написа:Топиране на уши и опашки е забранено от 2001 година,такива животни не се допускат до състезания!
бе то хубаво е забранено, ама въпреки това се прави

ма никой от природозащитниците тука не изрева, че е грешно...
и кастрирането го приехте за хуманно...
само въпросното тричане не е...

@ бум_бум твоя стаф гледам е с копирани уши....
bum_bum написа:...
няма спор, че добре изглежда, ама не мислиш ли, че за животното е бил стрес тоя процес?