Тричане на кучета! Насилие над животни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!

Мнение от PIONEER » 09 Мар 2011, 18:47

Не знам за стрес ама на мен лично въобще не ми изглежда добре така...
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 09 Мар 2011, 18:51

Аха, да тъпи изроди, убват хора реакция няма, гаврят се с пумяр, значи са тъпи изроди и затвор. А помните ли как осъдиха УСЛОВНО Максим Ставииски за ДВОЙНО убииство? Насилието може да се предаде към хора и когато стане това реакция няма.... :yes: Даа мислете за бездомните пумяри а за бездомните и обикновените хора....няма значение. 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Мар 2011, 19:00

///Motorsport написа:Аха, да тъпи изроди, убват хора реакция няма, гаврят се с пумяр, значи са тъпи изроди и затвор. А помните ли как осъдиха УСЛОВНО Максим Ставииски за ДВОЙНО убииство? Насилието може да се предаде към хора и когато стане това реакция няма.... :yes: Даа мислете за бездомните пумяри а за бездомните и обикновените хора....няма значение. 8)

И ти се правиш на луд.
Всякакви простотии и извращения трябва да са забранени и наказуеми .
И към хора и към животни.
Трудно ли се смила тази идея? Викаш ако ти хрумне някоя простотия -може но да ти я забранят не може!

Осъзнайте се малко.
Хората правят празници и празнуват на тях , пеят песни ,танцуват, забавляват се ....ние ще тричим кучета ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 09 Мар 2011, 19:04

klintan66 написа:
///Motorsport написа:Аха, да тъпи изроди, убват хора реакция няма, гаврят се с пумяр, значи са тъпи изроди и затвор. А помните ли как осъдиха УСЛОВНО Максим Ставииски за ДВОЙНО убииство? Насилието може да се предаде към хора и когато стане това реакция няма.... :yes: Даа мислете за бездомните пумяри а за бездомните и обикновените хора....няма значение. 8)

И ти се правиш на луд.
Трудно ли се смила тази идея? Викаш ако ти хрумне някоя простотия -може но да ти я забранят не може!

Осъзнайте се малко.
Хората правят празници и празнуват на тях , пеят песни ,танцуват, забавляват се ....ние ще тричим кучета ...

А ти кога точно разбра че съществува тоя проблем щото явно е от 200години? И какво точно се промени в живота ти че да наричаш хората "престъпници" че си люлеели кучетата? Голяма работа! Нападнете ги тях и ще забравите за сериозните скандали! То това реално е целта на този "скандал". 200 години никой не му е пукало все едно в това село са тайно общество! Пълни глупости и отвличане на вниманието!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 09 Мар 2011, 19:05

Наистина едва ли има нормален човек, които безпричинно да се радва над насилито над живо същество, но пък по -голяма глупост от това радетелите срещу насилието да спират насилието с още по -голямо насилие, трудно може да се измисли.
Вие не сте против насилието, а сте защитници на кучетата, защото по една или друга причина сте емоционално обвързани с тях.
Не че има нещо лошо в това, но първо далеч не всички хора споделят подобни разбирания и второ нека наричаме нещата и хората с истинските имена.
Всеки има право да постъпва както си иска и да си носи последствията.
Никой не ви спира да отидете в селото да се биете или каквото там искате да правите
и после да разкажете какво е станало.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 09 Мар 2011, 19:06

klintan66 написа:

И ти се правиш на луд.

Осъзнайте се малко.

Да, насилието над животни трябва да е ЗАБРАНЕНО, не спора по този въпрос. Мисълта ми е защо трябва да се поставят кучетата пред хората ?

TPAKTOP написа:Пълни глупости и отвличане на вниманието!

100% те подкрепям в това !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 09 Мар 2011, 19:16

Аре стига бе, какво насилие е това, развъртяли кучето и го намокрили, голяма работа. Пълни лицемери сте! Както каза някой по-горе песа се кастрира и не може повече да пецка и това си е съвсем в реда на нещата, няма никакви проблеми щото разбийш ли е много ХУМАННО, а тея варвари такива изродщини правят с горките кученца, чак сълзи ми потекоха!
Значи помислете си ако сте поставени пред избора да ви размятат и да ви пуснат в локвата или да ви отрежат ташаците, кое от двете ще изберете и после се правете на големите природозащитници.
Както каза Трактора само се отвлича вниманието от истинските проблеми с тея глупости...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2011, 19:22

Aз съм "ЗА" кастрирането на некой индивиди дето им харесват подобни обичаи,че да не се раждат подобни изроди в бъдеще!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 09 Мар 2011, 19:28

До всички, които си колят прасето на коледа и агне на гергьовден! Вие сте изроди и заслужавате доживотен затвор за насилие на горкото вкусно агънце и прасенци... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Мар 2011, 19:59

TPAKTOP,когато и ти ...

Но пък съм виждал подобни неща през целия и живот, ти не си ли?
Кефят ли те? И други работи съм виждал ...аз не съм толерантен? А ти?
Виждал съм да душат котка с ръце да видят може ли?
Триченето забавлява ли те?
Дъжд ли очакаш след "ритуала"?
Или вярваш ,че тези тъпаци очакват нещо хубаво да се случи?
Чисто и просто изваждат на показ,
колко са ниско долу и единственото същество над, което могат да се докажат е кучето.

.п.п Това не са ПРЕСТЪПНИЦИ това са ПРОСТИ хора.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 09 Мар 2011, 21:38

///Motorsport написа:До всички, които си колят прасето на коледа и агне на гергьовден! Вие сте изроди и заслужавате доживотен затвор за насилие на горкото вкусно агънце и прасенци... :yes:

Нали е много хуманно :mhihi:
Абе спомням си една поредна анкета, в която трябваше да избереш ако се дави кучето ти и непознат човек, кой ще спасиш. Спомняте ли си отговорите които дадохте колеги? :clap: Ей големи сте защитници на животните. Ами онази 80-90 годишна баба дето кучетата и бяха изгризали краката до коленете че доже и отгоре, спомняте ли си я? Ако сте истински природозащитници съберете се, изловете бездомните кучета и спасете и тях и бъдещите им жертви! Или само на думи сте такива? :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Мар 2011, 21:53

///Motorsport написа:До всички, които си колят прасето на коледа и агне на гергьовден! Вие сте изроди и заслужавате доживотен затвор за насилие на горкото вкусно агънце и прасенци... :yes:

Едно е да го заколиш и да го изядеш, друго е да го направиш на пумпал без абсолютно никаква полза от това, освен да забавляваш тълпа полуидиоти.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Мар 2011, 21:59

Ivo_Borisov написа:Нали е много хуманно :mhihi:
Абе спомням си една поредна анкета, в която трябваше да избереш ако се дави кучето ти и непознат човек, кой ще спасиш. Спомняте ли си отговорите които дадохте колеги? :clap: Ей големи сте защитници на животните. Ами онази 80-90 годишна баба дето кучетата и бяха изгризали краката до коленете че доже и отгоре, спомняте ли си я? Ако сте истински природозащитници съберете се, изловете бездомните кучета и спасете и тях и бъдещите им жертви! Или само на думи сте такива? :smoke:

Аее стига Бе! Много обичам тъй да ми вменяват вина, за нещо за което не съм виновна!
Съвсем нормално е след нашyмелия репортаж, да коментираме слyчая, yтре всички ще забравят и това.
Аз си спомням отговора, е и?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2011, 22:24

Защо някой не заключи темата , като на първия и последен пост сложи с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ причините насилието над животни да се криминализира :idea:
Сега 49 страници глупости няма смисъл - дали е ползвана ситуацията от ББ за популизъм няма никакво значение - гаврата със домашни любимци , не трябва да бъде публично забавление под никаква форма :idea: :idea: :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 09 Мар 2011, 22:38

acho.rs написа:Защо някой не заключи темата , като на първия и последен пост сложи с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ причините насилието над животни да се криминализира :idea:
Сега 49 страници глупости няма смисъл - дали е ползвана ситуацията от ББ за популизъм няма никакво значение - гаврата със домашни любимци , не трябва да бъде публично забавление под никаква форма :idea: :idea: :idea:

Да наблегнем допълнително на "публично"! Това, че го дават и по телевизията е двойно престъпление.
Утре току виж съм видяла пред блока децата да "люлеят" кученца и котки :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата