Проблемите с авиокомпаниите и документите..
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: За личните карти и европейския съюз
развитие.. звъняхме на друга авиокомпания и ни казаха че олимпик винаги правили проблеми за паспорти.. просто такива си били.. и да сме търсили друга компания.. Е намерихме.. утре ще се лети..
Така че имайте едно наум за тази компания Олимпик 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Re: Проблемите с авиокомпаниите и документите..
По принцип след като си в ЕС и пътуваш в ЕС не ти трябва нищо друго освен лична карта. Където и да съм ходила и квито и билети да съм купувала никой не ми е искал нищо - само по лична карта. Така че реално нямат основание да не продават билети. Единствено могат да направят проблем, ако личната карта ти изтича след 6 месеца, нещо такова.
Иначе хубаво, че си оправил проблема.
Иначе хубаво, че си оправил проблема.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблемите с авиокомпаниите и документите..
Случвало ми се е няколко пъти в Испания да съм имал големи заяждания по различни теми, но след запъване и търсене на по-висше стоящ се е оправяло положението. Имам и паспорт, но не го нося и винаги когато са ми го искали, съм казвал, че нямам. Зависи от желанието и времето което искаш да загубиш, но няма начин да откажат. Олимпик е загубила един продаден билет ми се струва, минусите са за тяхна сметка. Това за 6-те месеца също не е вярно, аз също го бях чул и звънях да проверявам в БГ на летището в София. Освен това лично го проверих, като излязох от БГ през летище София с лична карта, която изтичаше два дни по-късно. Има държави, които искат да имаш 6 месеца валидност на паспорта, но в случая говорим за ЕС и такова нещо няма.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2