Тричане на кучета! Насилие над животни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Тричане на кучета! Насилие над животни!

Мнение от Alpina_fanatic » 10 Мар 2011, 10:45

SKISA написа: само питам. не вземам страна в спора.

Е сега те налазиха всичкото еколог у форумо :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2011, 10:46

SKISA написа:в испания .. а и по света дават ли как едни хора ,облечени в прилепнали ,лъскави костюми ръгат едни животни със саби и шишове!??? само питам. не вземам страна в спора.

Изпревари ме със сабите и шишовете... :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 10 Мар 2011, 10:49

drago_pavlov ти май имаш проблеми с мангалите, както и всички ние. Но това е друга тема, тема която е толкова жалка и отвратителна, че :bang: Да, и аз съм съгласен, че това е може би най-сериозният ни проблем, сега и занапред и все пак няма общо с темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Мар 2011, 10:52

SKISA написа:в испания .. а и по света дават ли как едни хора ,облечени в прилепнали ,лъскави костюми ръгат едни животни със саби и шишове!??? само питам. не вземам страна в спора.

Е какъв ти е въпроса,в момента готвят закон за забрана на това,което си е чисто варварство.
Аз на свой ред да попитам,ако се появя на ония събор и по некакъв начин съвпадне с някой мои си ден за рутуал-хвърляне на бутилки с бензин и запален парцал по хора тричещи животни,предполагам че ще е много нехуманно,заклевам се че няма да използвам високооктанов бензин а само най-некачественият такъв,естествено ще раздам и пожарогасители щото все пак не съм изрод ебаси :dunno:

Иначе аз не съм некакъв природозащитник или природолюбител,общо взето само ме притеснява това че нито ще има някакви животни в гората нито ще има гора де а по улиците ще пъплят само некакви олигофрени,аз също не искам да виждам кучета по улиците,ама поне имам некакво мислене и знам че тези животни по улиците са дело на същите олигоелементи дето са против тях...
Абе бъди МЪЖ-ритни куче :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2011, 10:52

ylaine написа:drago_pavlov ти май имаш проблеми с мангалите, както и всички ние. Но това е друга тема, тема която е толкова жалка и отвратителна, че :bang: Да, и аз съм съгласен, че това е може би най-сериозният ни проблем, сега и занапред и все пак няма общо с темата.

Мангали, улични помияри... За мен е все тая и двете ми ядат от осигуровките и от двете нямам полза, и двете са вредни за обществото...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
Мечтае да кара: E46 М3CSL

Мнение от 5ър » 10 Мар 2011, 10:54

Само един изключително елементарен, комплексиран и първобитен човек, с почти липсващи морални ценности, може да види полза или забавление в това начинание(въпросното тричане)!!

Колегата Е.Димитров го е казал перфектно!

...само искам да ви кажа че от тук започват нещата,поощрявайте децата си че живота не струва нищо,че едно такова животинче е ненужен придатък към човека и има власт да го осакати,бие и души и после обсъждайте теми че еди кой си заклал човек хладнокръвно и после без угризения си легнал да спи,това е положението,не научите ли децата си и самите себе си че живота трябва да се уважава,просто си оставате най-долната измет,дето нищо няма значение,освен да се наядете и да произвеждате ла*на.
Still Speedin

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 10 Мар 2011, 10:57

Изображение

:roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 10 Мар 2011, 11:02

Е.Димитров написа:

Е какъв ти е въпроса,в момента готвят закон за забрана на това,което си е чисто варварство.
Аз на свой ред да попитам,ако се появя на ония събор и по некакъв начин съвпадне с някой мои си ден за рутуал-хвърляне на бутилки с бензин и запален парцал по хора тричещи животни,предполагам че ще е много нехуманно,заклевам се че няма да използвам високооктанов бензин а само най-некачественият такъв,естествено ще раздам и пожарогасители щото все пак не съм изрод ебаси :dunno:

Иначе аз не съм некакъв природозащитник или природолюбител,общо взето само ме притеснява това че нито ще има някакви животни в гората нито ще има гора де а по улиците ще пъплят само некакви олигофрени,аз също не искам да виждам кучета по улиците,ама поне имам некакво мислене и знам че тези животни по улиците са дело на същите олигоелементи дето са против тях...
Абе бъди МЪЖ-ритни куче :mhihi:

Напъваш си мисленето и ще се сетиш че тези кучета не са резултат на тия дето ги мразят а на тези които са искали да гледат кучета в панелки! Просто като ви гледам как тактично избягвате въпроса с коридите ми става лошо от хуманисти?! Закона за коридите който ще приемат НЯМА да забрани убиването на бикове за забавление! Забраняват бягането по улици щото много хора пострадват! Дори ако се разровиш това е туристическа атракция и доста туристически агенции прдлагат такива пакети!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Мар 2011, 11:34

drago_pavlov написа:Ей, писнало ми е от такива "природозащитници" дето по цял ден реват колко нехуманно е да утрепеш някой помияр, а вместо това трябва да се похарчат 100 кинта за кастрация, обазпаразитяване, ваксинация, чип, храна, приют... А на децата детските сигурно нямат и 20 лв. на месец. И после тоя помиар ще го пуснат да изяде някоя бабичка или дете... :bang:

:yes: Аз обичам животните, но пред животно и човек - винаги ще избера човека!
Както каза колегата горе - то няма пари за децата и пенсионерите, па те искат едва ли не на цигулка да му свирят на кучето докато го евтаназират (с препарат, който струва колкото храната на 1 дете за 1 месец), щото така било по-хуманно :kuku: А някои природозащитници са толкова чалнати, че ми напомнят на ония ултраортодоксалните евреи с черните шапки и двете къдрици покрай ушите :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Мар 2011, 11:37

предлагам да забраним и кукерите,тея прости селяци така безвкусово и не европеиски накичени,като ги види някое беззащитно кученце кои знае какъв сърцетуп му пречиняват
а пък нека в центъра на европа(там умните интелигентните,цивилизовани)хора нека си колят бикове,делфини.по наи престижните им улици по витрините да се продават палта от одрани живи животни!
а ние тука всичко мара фтасала се ваикаме че 1 куче са го повъртяли,а в същия момент прескачаме с погнуса згазените кучета и котки

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 10 Мар 2011, 11:41

Като има по-сериозни проблеми (а, че има, има!) вървете ги оправяйте бе, кво седите тук и се занимавате с "природозащитниците". После ние сме били лицемери :clap:

TPAKTOP ние решихме нашите проблеми, та тръгнахме испанците да оправяме :lol: И защо са забранили бягането по улиците.. да ги бодът у гъзО като искат! И още нещо, виждам, че мненията са ти смислени за разлика от доста други! За ритуала съм склонен да се съглася с теб и ако беше сам по себе си бъди сигурен, че нямаше да му се обърне внимание, ама наистина бъди сигурен! Просто в последно време в България стана "модно" да се убиват животни за кеф! Когато гледах репортажа за тва тричене, за което между другото разбрах от форума, бях сигурен, че го качват да го бесят тва куче :kuku: Сам прецени до каква степен ни е изкривена психиката вече. За бездомните кучета.. напаст са да. Ние сме виновни за това, затова и ние трябва да оправим това! Напълно съм съгласен с ачо по този въпрос. Да, те не са виновни, че са на улицата, но в крайна сметка е по-важен нашия живот и на децата ни, колкото и тривиално да звучи! Свидетел съм бил как глутница кучета надапат една жена без причина и се радвам, че бях там да помогна.. грозна гледка! Не се пиша природозащитник и смятам, че гледам реално на нещата. Кучета по улиците НЕ трябва да има. Но също така имам куче и признавам, че страшно много държа на него (за някои това е нормално, за други странно) и не смятам, че е в реда на нещата някой да го убие или осакати за КЕФ, щото си е изрод човечеца, не за друго и да не последва нищо.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Мар 2011, 12:15

:gives: :gives: :gives:
Я се стегнете малко да ви имам проблемите ;)
А тая жена дето я изядоха 15 пумяра в малинова долина, не повече от ден и отделиха по телевизията, а съвсем скоро пак имаше малко дете дето го бяха наръфали и по лицето даже :ranting:
Аман от природозащитници дето нежелаят да си ги вземат у тях, но им е много мило иначе :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2011, 12:18

ylaine написа:Като има по-сериозни проблеми (а, че има, има!) вървете ги оправяйте бе, кво седите тук и се занимавате с "природозащитниците". После ние сме били лицемери :clap:

TPAKTOP ние решихме нашите проблеми, та тръгнахме испанците да оправяме :lol: И защо са забранили бягането по улиците.. да ги бодът у гъзО като искат! И още нещо, виждам, че мненията са ти смислени за разлика от доста други! За ритуала съм склонен да се съглася с теб и ако беше сам по себе си бъди сигурен, че нямаше да му се обърне внимание, ама наистина бъди сигурен! Просто в последно време в България стана "модно" да се убиват животни за кеф! Когато гледах репортажа за тва тричене, за което между другото разбрах от форума, бях сигурен, че го качват да го бесят тва куче :kuku: Сам прецени до каква степен ни е изкривена психиката вече. За бездомните кучета.. напаст са да. Ние сме виновни за това, затова и ние трябва да оправим това! Напълно съм съгласен с ачо по този въпрос. Да, те не са виновни, че са на улицата, но в крайна сметка е по-важен нашия живот и на децата ни, колкото и тривиално да звучи! Свидетел съм бил как глутница кучета надапат една жена без причина и се радвам, че бях там да помогна.. грозна гледка! Не се пиша природозащитник и смятам, че гледам реално на нещата. Кучета по улиците НЕ трябва да има. Но също така имам куче и признавам, че страшно много държа на него (за някои това е нормално, за други странно) и не смятам, че е в реда на нещата някой да го убие или осакати за КЕФ, щото си е изрод човечеца, не за друго и да не последва нищо.

Хубаво имаш куче, и хубаво си държиш на него, но съм сигурен, че ако се разхождаш с детето си и се разминете с 70-годишна бабка, водеща ротвайлер без наморник няма да ти е много приятно и спокойно...
Тук никой не убива и не осакатява кучета, просто изпълняват някакъв обичай, на който и аз бих се подложил... :mhihi:
http://vbox7.com/play:70096f8a Я вижте мен как ме въртят на 2:28, дали да не взема да ги съдя за нехуманно отношение? Все пак това беше в САЩ, страната на абсурдните съдебни процеси, мога да изкарам някой лев :mhihi:
И задължително искам сега половината форум да наскача и да ме защити, че са се отнесли с мен нехуманно :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Мар 2011, 12:25

На сила ли те качиха и изхвърлиха от самолета или даде пари за това?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2011, 12:35

Сега ако ще се заяждаме мога да кажа, че никой не ми е казал какво ще представлява скока. Може да ми стане лошо от въртенето, да повърна, да се удавя... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата