Питане за внос на кола от Германия
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Питане за внос на кола от Германия
Колеги, верно ли е, че в немският талон на колата не фигурира номер на мотора и при регистрация в БГ талона вписват номера на мотора с който идва (в немско мотора е сменян, на Е30 с 2.0 мотор е сложен 2.5).
Re: Питане за внос на кола от Германия
Вярно е. Аз докарах моята кола от Германия и като я регистрирах в КАТ 1 час търсихме номер на двигателя из документите, защото не можеха да го разчетат на самия мотор.
Никъде не фигурираше, хем имах един куп документи - фактури от обслужвания, талони, сервизни книжки и каквото ти дойде на ума. Накрая ме пратиха в сервиз на Пежо наблизо, свалиха кората, видяха номера на двигателя, издадоха ми документ какъв е и с него я регистрирах. Платих си 15 лв на сервиза за услугата естествено. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Кат не се вижда пишат без номер
По принцип е така колега, само да не е писано някъде в немските документи че е сменяван мотора.
Щото те на външен вид може да са еднакви, но в германия никой не рискува да кара без да си регистрира новия мотор.
С други думи в талона на колата ще пише че е 325.

По принцип е така колега, само да не е писано някъде в немските документи че е сменяван мотора.
Щото те на външен вид може да са еднакви, но в германия никой не рискува да кара без да си регистрира новия мотор.
С други думи в талона на колата ще пише че е 325.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
това е темата за такива въпроси
viewtopic.php?f=1&t=98809&start=135
viewtopic.php?f=1&t=98809&start=135

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
4 мнения
• Страница 1 от 1