Избор на часовник за подарък
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Избор на часовник за подарък
някой беше казал, че часовник не се подарява, но ...това са суеверия
Ако някой го притесняват суеверия - този на който му подаряваме , ни дава стотинки , уж че си го купува от нас , за да не е подарък

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
http://fema-bg.com/index.php?m=1780
Аз вярвам в такива неща... случвали са ми се доста странни работи, за това не подарявай часовник! Означава раздяла....
Аз вярвам в такива неща... случвали са ми се доста странни работи, за това не подарявай часовник! Означава раздяла....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
... март месец затварят бръснарниците , защото се подстригват само магаретата ...
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
acho.rs написа:... март месец затварят бръснарниците , защото се подстригват само магаретата ...
Така говорят хората с коси, а ние ПЛЕХАРИТЕ ако не се "ожънеме" веднъж седмично ставаме много грозна и тъжна гледка.
... е магаре ще съм и таз година

Моят съвет е да минеш през http://julliany.com/ защото в момента имат намаление от 16% на някои марки 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BAHKATA_TDI написа:acho.rs написа:... март месец затварят бръснарниците , защото се подстригват само магаретата ...
Така говорят хората с коси, а ние ПЛЕХАРИТЕ ако не се "ожънеме" веднъж седмично ставаме много грозна и тъжна гледка.
... е магаре ще съм и таз година

- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
като човек в материята на време измервателната техника мога да ти кажа, че до ценовият диапазон до 2000лв нещо по стойностно и качествено от "сейко" не съществува и някой автомати на тисо и сертина. И колега внимавай от къде копуваш, защото е пълно с реплики доста добри да няма изненади при чосовникарите колеги после
Това мога да те посъветвам аз, от професионална гледна точка http://seiko.bg/popup.php?tip=kar&id_karora=1427 часовникът е със стъкло сапфир кристал(може да го одраска само диамант) Успех!
П.П нямам нищо общо с "сейко" не съм търговец

П.П нямам нищо общо с "сейко" не съм търговец
Последна промяна titimen на 12 Мар 2011, 23:26, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ориент > сейко
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
titimen написа:като човек в материята на време измервателната техника мога да ти кажа, че до ценовият диапазон до 2000лв нещо по стойностно и качествено от "сейко" не съществува ...
Може и да не съм "тесен" специалист в измервателната техника, но до 2000 лева само "Сейко" ...

П.С. Бате позлатен Longines струва 2 бона е в пъти по класен часовник от което и да е Seiko.
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
BAHKATA_TDI написа:
П.С. Бате позлатен Longines струва 2 бона е в пъти по класен часовник от което и да е Seiko.
Така е така е "Бате"

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Време е за ключ
Часовника е купен (този от линка), благодаря на всички отзовали се, а колегата "Илхито" като минава тоя месец през Бургас, а другия през Пловдив - да се обади да почерпя, че ми отвори очите за тея модели.
Още един плюс са сайта уотчес.бг - много коректни, отстъпка ми направиха, и доставката беше безплатна
ogata написа:Абе Сейкото най ми изпълнява критериите, ама ми се искаше да е нещо "по-така" . Него съм го оставил за План "Б"
Ааааа... убиец е ! Нещо такова си представях !
Часовника е купен (този от линка), благодаря на всички отзовали се, а колегата "Илхито" като минава тоя месец през Бургас, а другия през Пловдив - да се обади да почерпя, че ми отвори очите за тея модели.
Още един плюс са сайта уотчес.бг - много коректни, отстъпка ми направиха, и доставката беше безплатна

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
ogata написа:Време е за ключ
Радвам се, че съм ти бил полезен

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2