Хванаха ме да карам пил.
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: Хванаха ме да карам пил.
Само да ти кажа, че това да караш пил е страшна глупост. Радвай се, че друга беля не е станала. Оттук нататък ти си вади поуките и дали е имало смисъл да я правиш тая щуротия. Глобите са глоби - тях ще си ги платиш като поп. Човек да ти оправя акта за пари недей и да си помисляш да търсиш - не става вече тоя финт. Книжката за по-малко от 6 месеца няма да ти я вземат, а и даже най-вероятно за 1 година ще отлети, ако си наемеш адвок - 6 месеца. И вече същинската част - ако ти е първо провинение с алкохол, най-вероятно ще минеш с пробация. В случаите на първо провинение съдът има право да измени предвидените от закона наказания и да ти даде по-леко. Ще ти лепнат 1 г. пробация и някакви часове общественополезен труд. Ако живееш в Англия обаче...лошо, Гошо - може и да не те пуснат зад граница, защото е вид опит за бягане от наказателна отговорност, което няма да ти обяснявам как се наказва, щото не искам да ме съдиш, че съм се опитал да те уморя през монитора 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
N.Mihaylovski написа:Не се карайте, всеки си има глава на раменете, дали кара пил или друсан си е негова работа, не е правилно, но това е живота.
П.П ако имах права тук щях да съм я заключил вече ::)
нека не е само негова работа...! щото ако аз съм на пътя с него става и моя работа.хич даже не е само негова работа,освен ако не е карал в некоя нива- негова си далеч от улици и шосета ,ма щом са го хванали значи не е..
а темата наистина е за заключване,щото в гугъл си пише колко е наказението при такива промили..
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
LizarD написа:Хубаво че не те хванах аз![]()
![]()
Ще ти кажа няколко места където пияни чичковци и не само, почти всеки петък и събота след бар, пияни като кирки си се качват на жипчетата и си тръгват. Сигурно ги има и в твоя град, ходи ги хвани

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
При нашето милозливо и корумпирано правосъдие няма нищо страшно, ако те хванат да караш пиян, съдията и той е човек, ще ти влезе в положението.
Никой не мое ма връне на селу!
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Някой знае ли тази пробация дали има по-дълготрайни и бъдещи последици? Защото сега ме хванаха в крачка по едни фирмени глупости и има възможност да ме осъдят на пробация и малка глоба.
След 10 години примерно като тръгна да си търся работа това ще го пише ли на свидетелството за съдимост или просто минава и заминава?
След 10 години примерно като тръгна да си търся работа това ще го пише ли на свидетелството за съдимост или просто минава и заминава?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
SKISA написа:N.Mihaylovski написа:Не се карайте, всеки си има глава на раменете, дали кара пил или друсан си е негова работа, не е правилно, но това е живота.
П.П ако имах права тук щях да съм я заключил вече ::)
нека не е само негова работа...! щото ако аз съм на пътя с него става и моя работа.хич даже не е само негова работа,освен ако не е карал в некоя нива- негова си далеч от улици и шосета ,ма щом са го хванали значи не е..
а темата наистина е за заключване,щото в гугъл си пише колко е наказението при такива промили..
Това е примера който бяга от безотговорност!

Казано е, нарушаваш ли закона рано или късно си наказан!
Аз бих добавил че си извадил голям късмет за това че не си нарушил двойно или тройно!
Вместо едно досие щяха да са повече...от тук нататъка ще траеш за да не ти се повтаря отново грешката!Разбирам,че искаш да споделиш за белята,но нали искаме всички справедливост-за нарушителите наказание,а не оправдания!Току виж ако всеки се разминаваше с оправдания положението ще е още по-зле на пътя!
Затова КАТ са назначени да следят за нарушители-едва ли ще ти наложат глоба или арестуване без причина.Все пак са назначени да работят по закон,а не да си затварят очите за да мине Сульо и пульо без глоба защото има пари бол...на пътя всички сме равни!
Не искам да ти пожелавам лошо, а просто да се спазват правилата!Затова са ти издали книжка,а сега се виж как са ти я отнели!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Със сигурност колегата, няма да повтори тази глупост и ще си вземе поука.
Някой може ли да каже при 0.8 само на дрегер какво се прави? (без кръв)
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Jim Beam написа:Със сигурност колегата, няма да повтори тази глупост и ще си вземе поука.
Ходиш пеша и даваш едни пари- колко време и колко кинти провери в Основен форум, има тема за глобите и точките...
- ludiq1987
- Потребител
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Колега, ще те викат в съда дето е там до площад "Журналист" (това само, ако на кръвта ти е показало над 1.2) след около 2-3 месеца чрез призовка. Почти със сигурност ще ти предложат споразумение, ако разбира се това е първо твое алкохолно провинение. Наказание от 6 месеца до 1 година и от 100 до 150 часа обществено полезен труд (може и по-малки цифри и за двете и ще метеш детска градинка). Ако трябва да правиш ОПТ, глоба НЯМА да плащаш никаква в КАТ. Трудът един вид я замества. Също така, времевото наказание за книжката започва да тече ОТ МОМЕНТА НА ОТНЕМАНЕ, а НЕ ОТ ВЛИЗАНЕ НА ПРИСЪДАТА В СИЛА т.е. можеш да си я вземеш не когато ти свърши пробацията, а когато мине определения срок от КАТ за задържане на книжката ти при тях (обикновено разликата е 2-3 месеца, зависи от срока до когато ти образуват делото).
Поздрави и наздраве
Поздрави и наздраве

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Колега не се притеснявай всичко е "бошлаф" работа! Ако ти е 1,3 на дрегер имаш шанс да паднеш дори и под 1,2! При мен имаше разлика от 0,09 промила а съм чувал и за по-голяма! На кръвната 100% ще е по-малко! Ако ходиш на дело не се паникьосвай! Адвокат не ти трябва ще ти назначат служебен такъв за без пари! Само пари набутах а се оказа тотална пародия! Ако ти е за първи път не се притеснявай! Ако си изкараш свидетелство за съдимост ще пише "неосъждан"! Само при проверка в службите на МВР ще излиза на твоето ЕГН - Алкохол/наркотици! Просто си вземи поука и да не се повтаря! Сигурен съм че доста хора сме минали по този път и не е толкова сериозно! Важното е че не си направил някоя сериозна глупост и да си навредил на някого!
ПП Всички които го нападате можеше да му обясните че не е трябвало да постъпва така вместо да го обвинявате! Бил съм на негово място и знам какво е усещането и си взех поука! Надявам се че и колегата си е взел!
ПП Всички които го нападате можеше да му обясните че не е трябвало да постъпва така вместо да го обвинявате! Бил съм на негово място и знам какво е усещането и си взех поука! Надявам се че и колегата си е взел!

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Аз също съм бил в положението на колегата, но доста по-сложно и по-страшно! Няма да навлизам в подробности, но ще спомена само, че заради малоумното ми решение да карам на почти литър твърд алкохол реализирах брутално ПТП, в което щях да убия 4 човека без да броя себе си! Толкова за случките! Сигурен съм ,че момчето си е взело поука и НИКОГА отново някога няма да седне зад волана пил!
Иначе за правосъдието в булгаристан-всичко зависи какъв си, на кой си (познат на некоя голема чичка, мамин, татин и т.н) и колко парички ти е моторното преовозно средство! Пример (уникален, който само в долна изгубена държава като булгаристан може да стане)-прибирам се преди около година и нещо от Люлин (аз живея в Дружба 2) и минавам по "Тодор Александров" и покрай Син Сити, където седят двама клоуни с патрулка и дрегер. Спират ме и без да питат за каквито и да е документи ме карат да давам проба с Дрегер. Съотвеетно аз, след катастрофата ми съм тотално друг човек и бях пил цяла вечер само Ред булчета-излизат три нули! Карат ме да пробвам пак-пак 3 нули! Тия с едно зле прикрито презрение ми казват "Е, явно наистина не си пил, айде бегай...". През времето докато им загрее долнопробното измервателно уредче, от Син излиза един едър чичо, който с очеизвадно несигурна походка се запътва към паркирания ТОЧНО отпред Мерцедес Ес Клас, качва се на шофьорското място, пали и тръгва моментално с МНОГО газ! Питам палячовците "Господа, този човек беше очевидно пиян, защо допускате да шофира в това състояние?", при което получавам отговор "Ти къв си бе, ти ли му измери колко е пил-аре бегай оттука....." и т.н......
Така че пичага-спокойно! Не си направил катастрофа, не е постардал никой! Ще се оправиш! Но просто да ти е за урок-никога не карай пил! А за спазването на законите в б-г....просто си пусни някоя комедия и се посмей.......
Поздрави и успех!
Иначе за правосъдието в булгаристан-всичко зависи какъв си, на кой си (познат на некоя голема чичка, мамин, татин и т.н) и колко парички ти е моторното преовозно средство! Пример (уникален, който само в долна изгубена държава като булгаристан може да стане)-прибирам се преди около година и нещо от Люлин (аз живея в Дружба 2) и минавам по "Тодор Александров" и покрай Син Сити, където седят двама клоуни с патрулка и дрегер. Спират ме и без да питат за каквито и да е документи ме карат да давам проба с Дрегер. Съотвеетно аз, след катастрофата ми съм тотално друг човек и бях пил цяла вечер само Ред булчета-излизат три нули! Карат ме да пробвам пак-пак 3 нули! Тия с едно зле прикрито презрение ми казват "Е, явно наистина не си пил, айде бегай...". През времето докато им загрее долнопробното измервателно уредче, от Син излиза един едър чичо, който с очеизвадно несигурна походка се запътва към паркирания ТОЧНО отпред Мерцедес Ес Клас, качва се на шофьорското място, пали и тръгва моментално с МНОГО газ! Питам палячовците "Господа, този човек беше очевидно пиян, защо допускате да шофира в това състояние?", при което получавам отговор "Ти къв си бе, ти ли му измери колко е пил-аре бегай оттука....." и т.н......
Така че пичага-спокойно! Не си направил катастрофа, не е постардал никой! Ще се оправиш! Но просто да ти е за урок-никога не карай пил! А за спазването на законите в б-г....просто си пусни някоя комедия и се посмей.......
Поздрави и успех!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Да бе братле,бъди спокоен
Утре пийни 3 кила и
се засили едно хубавичко някъде
Как може да ти
хрумне изобщо да се качиш зад волана,след като си пил!
Таксита,дринк & драйв,обади се на приятел и т.н.
Пожелавам ти единствено да ти дойде акъла

се засили едно хубавичко някъде

хрумне изобщо да се качиш зад волана,след като си пил!
Таксита,дринк & драйв,обади се на приятел и т.н.
Пожелавам ти единствено да ти дойде акъла

от свинята лебед не става...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD