Жестока катастрофа около Ямбол

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Жестока катастрофа около Ямбол

Мнение от Божил|Божилов » 12 Мар 2011, 23:49

Подробности около катастрофата: с.Кукорево-центъра.Suzuki Swift и Audi 80...Сузукито идва от Тенево,посока Ямбол.Влиза в селото със 150км/ч.Отсреща е Аудито,кото прави ляв завой.Не изчаква насрещно движещия се и става меле.Момчето със Сузукито е 19г,след катастрофата е с отрязани крака...За шофьора на Аудито нямам инфо.Знам само ,че вътре е имало 8 месечно бебе...Но там всички са добре(засега)...И все пак отидох до там да видя за какво става въпрос...подкосиха ми се краката особено,когато видях сузукито...Наложило се е да отрежат тавана,за да могат да извадят момчето...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Жестока катастрофа около Ямбол

Мнение от TPAKTOP » 12 Мар 2011, 23:53

Ами за това с придружители! На 19 години с 150км/ч в населено място?! Дано всички да са живи!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 12 Мар 2011, 23:59

Дано няма нито жертви, нито последици! Дано това за момчето не е вярно.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Мар 2011, 0:04

май са живи, но не и здрави...

кого да псуваме в случая- тоя дето кара със 150 в града/селото или тоя дето отнема предимство като и двамата са виновни донякъде... аз казвам да псуваме тоя с превишената скорост...

заради такива състезатели в града със се зарекъл да си купя един ден една УАЗ-ка, да и сложа здравите тръби и ще им е*а майките на всичките- още се чуди дали му се пикае или му се е*е, но кара със 150 в населено място :dummy: то и аз на 18-20 не бях най-примерният шАфьор, ама никога не съм прекалявал толкова...

Ряпов, последици 100% има, това не са нови коли с 1000 системи и 2000 възд. възглавници, а кочини на по 15+години... знам резултата от блъснат с около 100км/ч Опел Омега и никак не е добър, не ми се мисли оная въшка Сузуки на к'во прилича при удар със 150...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 13 Мар 2011, 0:11

Аре аз няма да се изказвам, че видяхте до къде доведох нещата с 3мата с бмв-то :mhihi: .

Относно псуването :
Ако сузукито се беше движило със 50-60 и ситуацията беше същата,щеше да има само ожулени ламарини.
Жалко само че е било ауди, а не някое дърво или стена... :confused:
Последна промяна ogata на 13 Мар 2011, 0:13, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар

Мнение от ms » 13 Мар 2011, 0:13

що дърво бе, к'во против дърветата имаш- дебел и здрав бетонен стълб е трябвало да бъде ама пусти късмет...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 13 Мар 2011, 0:16

Бтв винаги съм се учудвал на дързостта и безграничната смелост на хора развиващи такива скорости със такива сапунерки на градско/извънградско.

Не че аз не съм карал лада 2105 със 140 и голф 2 със 180 де ... но всичко това се е случвало на магистрала, обикновено около 2-3 сутринта ...
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Мар 2011, 0:17

Абе как се кара в населено място със 150 км/ч.???? :kuku: Може да изкочи някое дете!!!
Не ми се мисли за това момче, че е платило за случката с двата си крака!! Жалко, много жалко! Дано другите да са добре.
От цървул, бална пантофка НЕ става!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 13 Мар 2011, 0:19

ELZAGG написа:Абе как се кара в населено място със 150 км/ч.???? :kuku: Може да изкочи някое дете!!!

Заеби детето .. те източните возила със по-малко от 150 вървят само на задна . Особено сузукитата със напомпания мускул 1.2 16в :winky:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 13 Мар 2011, 0:20

Както и да е...100% съм сигурен,че повече няма да прави така...
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Мар 2011, 0:30

Няма как да прави без 2 крака..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Мар 2011, 0:35

А представяте ли си, ако е карал някоя от нашите машини- мале, мале, щеше да е страшно, и сигурно с 200 км/ч.
Аман от пишман шофьори :help: ! Да се трепят, ама не и други да страдат заради безумието!
От цървул, бална пантофка НЕ става!

Аватар

Мнение от ms » 13 Мар 2011, 0:42

ogata написа:Бтв винаги съм се учудвал на дързостта и безграничната смелост на хора развиващи такива скорости със такива сапунерки на градско/извънградско....

Пробвал съм със Сеат Ибиза на магистралата (на добър участък БЕЗ неравности) и повече от 120 ме хвана страх да вдигна, а с Ауди 90 на същият участък спокойно си поддържам 160-170- просто с малката кола е СТРАШНО на хубав път, а в населено място не ми се мисли... Такива скорости със сапунерки за да вдигаш трябва да си пълен идиот и да не ти пука кога ще се пребиеш... Явно младежа е бил от тях...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 13 Мар 2011, 0:56

В тоя ред на мисли годината е 2000 септември месец след успешно взет изпит за категория "Б" сме на връщане вече от областния град като сме 4 човека в колата - Аз, един приятел който също беше на изпит и го взе , Конструктора и един пич който кара все още курса и той ни вози нали. Кара си нашия с 90 км/ч и влизаме в едно село тясна уличка такава вярно нов асфалт и той не намалява а има завой тва онова при което инструктора го пита що не намалява все пак сме в населено място влезли :shock: и оня най-спокойно си отговори
"Ем чи той пътя убав за ко да намалявам ?!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Мар 2011, 2:31

Абе какво значение има колата.Пак почнахме кой колко вдига,с какво ги вдигал,на колко го хванало шубето и всякакви други рибарски истории
Проблема не е в това каква е колата ами,че има някакви ограничения и правила дето не се спазват.Докато е така ей така крака,ръце ще се режат,хора ще умират и т.н.Явно още народ трябва да се осакати и убие,за да си дойдат нещата на мястото.
Изображение
8.32

Следваща

Назад към Извън Темата