Крадени огледала
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Крадени огледала
Абе някой да има идея ли плащат за откраднати огледала? Много кулутирно са свалени няма следи от насилие, но са маркирани и имам протокол от полицията? Няма следи по колата, само кабелите са срязани с ножица или нещо друго...?
Някой да има идея, че цената не ми харесва
В булИнс е колата на 10% за към 35000лева май е застрахована...
А и ГО то ми е там и не съм им ползвал нищо от каското тая година
Някой да има идея, че цената не ми харесва

В булИнс е колата на 10% за към 35000лева май е застрахована...
А и ГО то ми е там и не съм им ползвал нищо от каското тая година

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Щом имаш протокол от полицията няма как да нети платят щетата

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
///sasho написа:аз доколкото знам огледала , чистачки , емблеми и джанти не изплащат , ама ти пробвай може да са го променили
За емблеми плащат

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Протокол ли трябва да бъде или служебна белжека, че на еди коя си дата еди какво си са открадната огледалата на еди коя си кола!
Щото това което имам от 6то е една служена бележка с въпросните работи

Щото това което имам от 6то е една служена бележка с въпросните работи
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
GECATA BMW написа:Щом имаш протокол от полицията няма как да нети платят щетата

Точно 2 пъти ми крадат фарове и предно стъкло на Пежо-то и пичовете от Булинс плащат само счупените части - ключалка, стъкло на вратата, радиаторна решетка... Така че за откраднатите части забрави да гиплатят... С документа от полицията най-много да ти платят ремонт на части вътре в купето (примерно таблото, ако са ти свалили грубо музиката), ако е имало взлом...
Never mistake motion for action...
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Ами направиго да изглежда като с взлом 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Leon написа:GECATA BMW написа:Щом имаш протокол от полицията няма как да нети платят щетата
![]()
Точно 2 пъти ми крадат фарове и предно стъкло на Пежо-то и пичовете от Булинс плащат само счупените части - ключалка, стъкло на вратата, радиаторна решетка... Така че за откраднатите части забрави да гиплатят... С документа от полицията най-много да ти платят ремонт на части вътре в купето (примерно таблото, ако са ти свалили грубо музиката), ако е имало взлом...
Аз за 6 години съм имал застраховки в 4 компании и какво ли не сами чупили,крали и тн. и винаги щом съм имал протокол от полицията не съм имал проблеми.
Протокола слижи за гарант че не си извършил ти деянието зада искараш някой лев а саго извършили други

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Leon написа:GECATA BMW написа:Щом имаш протокол от полицията няма как да нети платят щетата
![]()
Къде живееш бе батенце.......2 пъти да ти откраднат предното стъкло

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Там, където 2 пъти ми свалят и халогените на БМВ-то... И ми режат гумите и ми крадат основата на касетофона или очилата от жабката... Или просто за забавление ми изкривяват капака, за да свалят една пиклива емблема... В България, приятелю, в България...
Never mistake motion for action...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Мдаа, по нашенско свалят дори джамове, понякога и два пъти на една и съща кола
Гиорце, Пепсън е застраховал Вектрата в ... аде, каква беше компанията, май ЕвроИнс и му откраднаха огледалата преди година (заради които после си го изкара на една полицейска патрулка, блъскайки я отзад
), а знаеш, че на Вектрата се свалят за норматив от 1.5 секунди без да има следи - компанията му ги плати. Вярно, не на тарифата на чисто нови, но парите стигнаха за две втора употреба и една почерпка при Кирето.
Та мисълта ми е да пробваш, щом ЕвроИнс плащат, може пък и БулИнс да платят.
Ати

Гиорце, Пепсън е застраховал Вектрата в ... аде, каква беше компанията, май ЕвроИнс и му откраднаха огледалата преди година (заради които после си го изкара на една полицейска патрулка, блъскайки я отзад

Та мисълта ми е да пробваш, щом ЕвроИнс плащат, може пък и БулИнс да платят.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
14 мнения
• Страница 1 от 1