GPS в България...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
GPS в България...
Интересува ме, ако някой е наясно разбира се, дали сред предлаганите услуги мога да направя следното. Да монтирам ГПС на 5 автобуса например и във всеки един момента на сайта на фирмата да излиза къде се намират в момента автобусите? ДА се върже към карта или просто да го изписва като 30 км след Виена, преди Виена , Мюнхен и т.н. Някой да ползва услугите или да е запознат 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Отиди на ул. Кукуш 1 в централния на М-тел и питай дали е възможно да стане това със сайта, иначе GPS 100% предлагат.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Някои от транспортните фирми имат такива на камионите си, така че е възможно. Но това със сайта май няма да стане в реално време. Трябва някой да следи компютъра в офиса и да актуализира на сайта през определено време. Ама технологиите се развиват бързо, така че знам ли... 

Never mistake motion for action...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
www.sateltrack.com
Това е точно това което ти трябва
Баща ми има 3 камиона и преди много често ги следеше кой какво прави и честно казано е много яко да знаеш по всяко време кой каде е и какво прави
Мн. грубо казано цената им беше около 1100 лв на година,или нещо такава /за 1 брой/
То е програма която ти ги показва на карта,след "позициониране" на мпс-то,съответно 15мин,60мин, и 180+мин
Това е точно това което ти трябва

Баща ми има 3 камиона и преди много често ги следеше кой какво прави и честно казано е много яко да знаеш по всяко време кой каде е и какво прави

Мн. грубо казано цената им беше около 1100 лв на година,или нещо такава /за 1 брой/
То е програма която ти ги показва на карта,след "позициониране" на мпс-то,съответно 15мин,60мин, и 180+мин
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Добре а за кой държави се отнася това? смиъсл мен ми трбват сърбия, Унгария, Австри, Германия, Словения, Хърватска и Италия
Или то няма значение къде е просто го предава в реално време?
Мен идеята ми е даже ако не може да се направи да излиза на сайта, с линк към ГПС сайта и с юзър и парола за определени функции, например само да гледат на карата къде, да могат потребителите да си отварят и да следят къде са пътниците, посрещачите да знаят кога ще пристигне автобуса т.н.

Или то няма значение къде е просто го предава в реално време?
Мен идеята ми е даже ако не може да се направи да излиза на сайта, с линк към ГПС сайта и с юзър и парола за определени функции, например само да гледат на карата къде, да могат потребителите да си отварят и да следят къде са пътниците, посрещачите да знаят кога ще пристигне автобуса т.н.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Това къде са ти рейсовете,не е публично достъпна информация, така че ако го правиш с такава цел, не виждам смисъла, освен ако не кажеш на всички юзър нейма и паролата ти за да могат да влизат когато се интересуват
Между другото юзър и парола ти се дава служебна от сателтрак и изискванията към нея са доста строгички, но като се замисля какво ги интересува кой ти глеада рейсовете и кой не
Надявам се да сам ти бил полезен

Между другото юзър и парола ти се дава служебна от сателтрак и изискванията към нея са доста строгички, но като се замисля какво ги интересува кой ти глеада рейсовете и кой не

Надявам се да сам ти бил полезен

Солено ще ти излезне това удоволсвие те попринцип постоянно си ги следят в мрежата.При всяко заклучване на колата Гпс изпраща смс на мрежата и те виждат каде е колатати а при обаждане във самия гпс център пускаш колата под охрана и тогава само казваш къде точно си паркирал в повечето случай когато си извън сф.Kогато да кажем някой отвори колата под охрана ти званят веднага и ако не си ти в колата гасят двигателя и полицията им отива на гости .Горе доло на месец излиза около 80 лв минимум на една кола.Тия Гпс фирми работят с М-тел такаче трябва да откриеш фирмата която слага Гпс М-тел може би ще те насочат на там
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
11 мнения
• Страница 1 от 1