Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- PIONEER
- ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Протест против високите цени
Точно така колега.
И аз така виждам идеята за протеста.Не става дума цените на горивата да паднат,за да бръмчим с колите,не става дума всичко да поевтинее,а става дума да се живее нормално в тая държава.Дори в Гърция,която е в доста тежко положение,задлъжняла е и в близките години не виждам как ще се издължи, гражданите живет нормално,хранят се нормално,обличат се нормално...дето се вика посрещат си разходите за един минимален начин и стандарт на живот.А тука нещата отидоха много на дъното и това да си нахранен,облечен,да имаш топло вкъщи и да обслужваш най-битовите си нужни се превърна в ЛУКС за голяма част от българите.Да не говорим колко имат средства за развлечения и отдих.Нещо доста важно според мен,защото без тях хората им се е*ава майката на психичното и физическо здраве.Тук вече не лукс ами мечта за някои е това да ходят по заведения,курорти и т.н.
Пообъркан е малко лозунга и според мен трябва да се коригира,но сигурно с времето ще се ошлайфа.Най-малкия проблем ни е цената на бензина.Просто трябва да се живее по-нормално.
			И аз така виждам идеята за протеста.Не става дума цените на горивата да паднат,за да бръмчим с колите,не става дума всичко да поевтинее,а става дума да се живее нормално в тая държава.Дори в Гърция,която е в доста тежко положение,задлъжняла е и в близките години не виждам как ще се издължи, гражданите живет нормално,хранят се нормално,обличат се нормално...дето се вика посрещат си разходите за един минимален начин и стандарт на живот.А тука нещата отидоха много на дъното и това да си нахранен,облечен,да имаш топло вкъщи и да обслужваш най-битовите си нужни се превърна в ЛУКС за голяма част от българите.Да не говорим колко имат средства за развлечения и отдих.Нещо доста важно според мен,защото без тях хората им се е*ава майката на психичното и физическо здраве.Тук вече не лукс ами мечта за някои е това да ходят по заведения,курорти и т.н.
Пообъркан е малко лозунга и според мен трябва да се коригира,но сигурно с времето ще се ошлайфа.Най-малкия проблем ни е цената на бензина.Просто трябва да се живее по-нормално.

8.32
- SKISA
- 

- 

- Кара: комби...нация и Вайълет!
наистина проблема не е само горивото... бойко ,както и царя преди време влетяха през парадният вход в политиката с огромен кредит на доверие. никой до сега не е имал комфорта 2г да не го закачат ,да има свободата да прави ,каквото намери за добре и хората да го чакат да видят кво ще стане. е ми не стана! ние ли сме виновни. изобщо не ми е интересно да слушам, че станишката му бил виновен, па кризата ,па кадафито, па европейския съюз, баба гицка или майките с малки деца ,дето не били протестирали срещу социалистите.....! тва е толко изтъркано и тъпо ,че не знам има ли някой още да се връзва...! 
правителството е съставено от некомпетентни хора с малки изключения,които са подбирани на принципа:"верен на боко ,верен на герб-начи става!" е да ,ама не става. не ме интересува вече цвета на човека зад бюрото - интересува ме какво се случва с мене и с тия около мене. и като гледам ,че не се случва хубаво ,начи тоя ,който ръководи не е за там. безработица, убиване на бизнеса ,нови налози, шмекерии...! като стане да ги питат нещо ,което са направили грешно или дори злоумишлено или противонародно и отговора им е винаги-" що не питатет еди кой си ,за еди кво си ми мене сега ме ядете!?!?" а бе ,аланкоолу...! са питат тебе! не баба ми! тва е изтъркан к**ва номер от комсомолските събрания едно време- като питат верният комсомолец- петранчо що е откраднал якето и парите на ванчо и тоя става и вика:"аааа, ма моля другарко а що ганчо не учи по биология!?!?и що драганка избяга от час по химия!?!?" лайнари!!!...те крали ,та се съдрали - ще ми отклонява вниманието към други....!!!!!

правителството е съставено от некомпетентни хора с малки изключения,които са подбирани на принципа:"верен на боко ,верен на герб-начи става!" е да ,ама не става. не ме интересува вече цвета на човека зад бюрото - интересува ме какво се случва с мене и с тия около мене. и като гледам ,че не се случва хубаво ,начи тоя ,който ръководи не е за там. безработица, убиване на бизнеса ,нови налози, шмекерии...! като стане да ги питат нещо ,което са направили грешно или дори злоумишлено или противонародно и отговора им е винаги-" що не питатет еди кой си ,за еди кво си ми мене сега ме ядете!?!?" а бе ,аланкоолу...! са питат тебе! не баба ми! тва е изтъркан к**ва номер от комсомолските събрания едно време- като питат верният комсомолец- петранчо що е откраднал якето и парите на ванчо и тоя става и вика:"аааа, ма моля другарко а що ганчо не учи по биология!?!?и що драганка избяга от час по химия!?!?" лайнари!!!...те крали ,та се съдрали - ще ми отклонява вниманието към други....!!!!!
- jordanpar
- 

- 

- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
PIONEER написа:Точно така колега.
Не става дума цените на горивата да паднат,за да бръмчим с колите,не става дума всичко да поевтинее,а става дума да се живее нормално в тая държава.
Причината е че в тоя форум има едно конфузно мълчание по истинската причина за протеста,защото преди около 2 години тук беше Бастилията на ГЕРБ.Спомняте си темите прокламиращи идването на новия месия ББ,спомняте си как срещу всички които мислеха малко по реалистично евднага се сипеха хули и обиди.Аз не мога да кажа "Видяхте ли че сме били прави 2009г." защото ще звучи тъпо.Но,не е срамно да си признаете грешката в една преценка.Не е срамно човек да потърси сметка на виновните за изгубените си надежди,които е възложил на тях.Не е срамно да кажем-ДА ГЕРБ са същите некадърници,бездарници,нежелаещи умишлено или просто неможещи да управляват по начин по който да се работи за едно по-достойно живеене в БГ.Забележете-достойно,а не доволно.
Само че по форумите това няма как да стане.Иска се масово излизане по улиците.Да не се отиде на работа в стотици институции,предприятия,фирми и учреждения а да се покаже,че ние не сме биороботи длъжни да бачкаме за жълтици докато покрай нас преминават лимузините на богопомазаните.
И нека всеки,който последните две години не само че не е по-добре,ами вече си мисли че от това по-зле няма накъде да не се колебае да потърси отговорност на виновните.СТИГА ВЕЧЕ.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
 Audi A4 1.8T
ръб написа:Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Нека спрем своеволията на изметта, наричаща се власт !
Колеги, само го организирайте по-добре! Нека да се каже коя кола /номер или нещо др/ ще води, на къде, от колко до колко часа и др. такива! Все пак да не сме някъква неорганизирана тълпа, защото миналия път всеки питаше другия- "сега накъде и кой води?". Иначе съм там!!!!

От цървул, бална пантофка НЕ става!
		- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
- 

- Кара: E38 735i
Не може само държавата да я намесваме и да казваме, че са некадърни.......къде отиде Лукойл.....и тях трябва да ги подгоним, че и те са много виновни в случая!!!
			Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
		- mitrax
- ентусиаст
- 

- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
вчера по новините чух че депутатите са си гласували по голями средства за бензин за частните им автомобили или нещо такова   нема толко нагли
  нема толко нагли   ама и ние сме пекани че си мълчиме , като нема кой да удари по масата ще ни сексът докато не изчезнеме , като останат само ромите ко ще прават паразитите от горе  не знам  , то и те не знаят ама не се и замислят - ние сме циганоидно племе - да изручаме всичко на момента , па утре ще мреме от глад:roll:
  ама и ние сме пекани че си мълчиме , като нема кой да удари по масата ще ни сексът докато не изчезнеме , като останат само ромите ко ще прават паразитите от горе  не знам  , то и те не знаят ама не се и замислят - ние сме циганоидно племе - да изручаме всичко на момента , па утре ще мреме от глад:roll:
			 нема толко нагли
  нема толко нагли   ама и ние сме пекани че си мълчиме , като нема кой да удари по масата ще ни сексът докато не изчезнеме , като останат само ромите ко ще прават паразитите от горе  не знам  , то и те не знаят ама не се и замислят - ние сме циганоидно племе - да изручаме всичко на момента , па утре ще мреме от глад:roll:
  ама и ние сме пекани че си мълчиме , като нема кой да удари по масата ще ни сексът докато не изчезнеме , като останат само ромите ко ще прават паразитите от горе  не знам  , то и те не знаят ама не се и замислят - ние сме циганоидно племе - да изручаме всичко на момента , па утре ще мреме от глад:roll:
- jordanpar
- 

- 

- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Веселин|Василев написа:Не може само държавата да я намесваме и да казваме, че са некадърни.......къде отиде Лукойл.....и тях трябва да ги подгоним, че и те са много виновни в случая!!!
Ха,Лукойл били виновни.Че кой бяга от по-голяма печалба,я да си каже с ръка на сърцето.Именно държавата е виновна че заради начина на управление чрез лобизъм позволява монополизирането в страната да става супер лесно.Забравихте май Мтел,ЧЕЗ и ЕВН,ВиК,топлофикация.............или и те са само едностранно виновни,а???????
Управляващите могат да направят най-полезното нещо досега--на няколко курса с правителствения самолет да се извозят до Папуа Нова Гвинея и да не се връщат никога.Аз лично не виждам идните две години как ще я бъде.
Готов съм да инвестирам някой лев за 3 манафа/негъра, които да оправят Дянков както те си знаят. Ще ги кръстя ДДС, Акциз и Правителство или за по-кратко НС и после ще го питам от кой го е заболяло най-много, и от кой е бил най доволен   

- Манчев73
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34-столичанка в повече
лятото на 2012......по чисто новата Тракия към морето:

поредния баварски събор:

некъде по околовръстното:

поредния баварски събор:

некъде по околовръстното:

- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
За кого да гласуваме ?
За кого да гласуваме на следващите избори  Чудя се дали има друга държава в която политиците са такива олигофрени (или пък народа който ги е избрал и си ги гледа)
  Чудя се дали има друга държава в която политиците са такива олигофрени (или пък народа който ги е избрал и си ги гледа)
Сидеров

http://news.data.bg/8/lifestyle/121907/ ... 0%B8%D0%B4
Доган

Борисов

Петков (и Цецка)

Царчето

Станишев

Костов

Чудя се дали има друга държава в която политиците са такива олигофрени (или пък народа който ги е избрал и си ги гледа)
  Чудя се дали има друга държава в която политиците са такива олигофрени (или пък народа който ги е избрал и си ги гледа)Сидеров

http://news.data.bg/8/lifestyle/121907/ ... 0%B8%D0%B4
Доган

Борисов

Петков (и Цецка)

Царчето

Станишев

Костов

- Alpina_fanatic
- 

- 

Re: За кого да гласуваме ?
spacepl написа:За кого да гласуваме на следващите избориЧудя се дали има друга държава в която политиците са такива олигофрени (или пък народа който ги е избрал и си ги гледа)
Сидеров

- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Цъкни на линка под снимката  има още матрЯл.
 има още матрЯл.

има още матрЯл.
 има още матрЯл.- HackeD
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: E92 330D
27 МАРТ 2011 ВТОРИ ПРОТЕСТ! ЩЕ БЪДАТ БЛОКИРАНИ ГЛАВНИ ПЪТНИ АРТЕРИИ И ГРАНИЦИ!

- masimo
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E60 530i
HackeD написа:27 МАРТ 2011 ВТОРИ ПРОТЕСТ! ЩЕ БЪДАТ БЛОКИРАНИ ГЛАВНИ ПЪТНИ АРТЕРИИ И ГРАНИЦИ!
Ооо става интересно
 В русе може ли да заформиме един блокаж на дунав мост
 В русе може ли да заформиме един блокаж на дунав мост  
- kemakozeE36
- 

- 

- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Казвайте у Софията дека че затапваме, цариградско, сливница, ломско, ботевградско?