Цигарите...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ludiq1987
- Потребител
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Цигарите...
Колеги, тези цигари са голяма заигравка (преебавка). Днес правя 5 години от когато пуша и доста пъти съм ги спирал за по седмица - две и пак почвам, но повече не мога. Да се чудиш кутия ли да си купиш, бензин ли да си налееш или да си купиш хляб. Вчера видях случайно един стар приятел и той каза, че от 10 месеца не пуши и качил 10 кила заради това. Отказал ги от веднъж. Воля, воля, семки, бонбонки и пак воля. От понеделник и аз ще се опитам да ги спра отведнъж ( тия дни много рожденни и знаете как е - пиене без цигари не може
). Въпроса е да си повярваш, че можеш. В тази криза парите за цигари от понеделник ще отиват за хляб, сирене и мляко. 

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Цигарите...
Грешен подход, не става с воля, семки, бонбони, капки, хапчета, лепенки, свирки и др подобни, ИНАТ му е майката щото другите неща свършват понякога, а ината си го носиш.
Не ме питай от къде знам, пуших по 3 кутии до 01.01.2004г.
Не ме питай от къде знам, пуших по 3 кутии до 01.01.2004г.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Приятел ги спря с електронните цигари,пушеше по 2 кутии на ден...аз обаче май нямам воля да почна с електронни,пуша по 10 цирари на ден поне от 15 години...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Е.Димитров написа:Приятел ги спря с електронните цигари,пушеше по 2 кутии на ден...аз обаче май нямам воля да почна с електронни,пуша по 10 цирари на ден поне от 15 години...
Някъде четох,че електронните били по-вредни от истинските

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
пуша една много добра гръцка марка - "Авантакис"
т.е. ако има --> има
ако няма --> няма
мога да пуша, мога и да не пуша
цигари не обичам да си купувам, но пък за сметка на това съм много досаден и честичко ме черпят
така съм от поне 6-7 години, спирал съм да се черпя за по половин година и честно казано хич не ми липсват
както казаха по-горе, ако ще ги спираш ги спри от инат, т.е. да си докажеш сам на себе си, че няма да пушиш, а не заради нещо друго

т.е. ако има --> има
ако няма --> няма
мога да пуша, мога и да не пуша
цигари не обичам да си купувам, но пък за сметка на това съм много досаден и честичко ме черпят

така съм от поне 6-7 години, спирал съм да се черпя за по половин година и честно казано хич не ми липсват

както казаха по-горе, ако ще ги спираш ги спри от инат, т.е. да си докажеш сам на себе си, че няма да пушиш, а не заради нещо друго

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е инат-а не е ли воля бе колеги
Слушай ся... аз вече година и половина не пуша, казваш си няма да пуша и не пипаш. Ако можеш ограничи за 1 2 седмици излизанията със сериозно наливане, че всички знаем какво става кат врътнем 2 3 ракийки.
След 2рата седмица си земи 1 хубава тежка пура, и я изпуши все едно че пушиш цигари, т.е. с гълтане
.
И си вкарай готини мисли в главата, нови гуми, някоя дрешка, нещо което те прави щастлив.
и мини на чай поне за 1 месец. че кафето си изисква
..
и така ... 10 години пуших първо синьо виктори - към края жълт камел, все тежки жигари, така че си е гадно това пушенето.
И ако можеш малко спорт, като усетиш че не се задъхваш токлова много ще си щастлив човек
Аре успех.

Слушай ся... аз вече година и половина не пуша, казваш си няма да пуша и не пипаш. Ако можеш ограничи за 1 2 седмици излизанията със сериозно наливане, че всички знаем какво става кат врътнем 2 3 ракийки.
След 2рата седмица си земи 1 хубава тежка пура, и я изпуши все едно че пушиш цигари, т.е. с гълтане

И си вкарай готини мисли в главата, нови гуми, някоя дрешка, нещо което те прави щастлив.
и мини на чай поне за 1 месец. че кафето си изисква

и така ... 10 години пуших първо синьо виктори - към края жълт камел, все тежки жигари, така че си е гадно това пушенето.
И ако можеш малко спорт, като усетиш че не се задъхваш токлова много ще си щастлив човек

Аре успех.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако почнеш да пушиш пури ще откажеш цигарите гарантирам ти 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Пуших 6 години предимно когато пия кафе и вечер когато консумирам алкохол.Направих терапия да пия чай вместо кафе известно време ( за да не ми се припушват цигари ) , а вечер с алкохола стисках зъби и това е . Най-важното е на подсъзнателно ниво , тоест не трябва да казваш "трябва да спра цигарите" , а "ИСКАМ ДА СПРА ЦИГАРИТЕ" и всичко се получава
Не пуша от 7 месеца.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Аз съм на 16г. и всички приятели около мен пушат но аз даже и не съм барал...

Lenco написа:Грешен подход, не става с воля, семки, бонбони, капки, хапчета, лепенки, свирки и др подобни, ИНАТ му е майката щото другите неща свършват понякога, а ината си го носиш.
Съгласна съм!

С воля ефекта е обратен, само се измъчваш, пyши ти се два пъти повече. Всичко е психическа нагласа.
Важно е да осъзнаеш, че когато отказваш цигарите не се лишаваш от едно yдоволствие, а точно обратното.
Цигарите са гадни, скъпи и водят до зависимост, променят ти мисленето, начина на живот..
Живота без цигари е прекрасен, само трябва да поискаш и ще го имаш.
Аз минах на електронна цигара, но много брутална, такава не съм виждал никъде на пазара или онлайн, имал съм друга преди тва, както и приятели с различни модели, тази просто няма НИЩО общо с боклуците. Внася ги познат на моя приятелка. Пускат пушек повече от обикновена цигара, батерията е литиево-йонна 900 милиампера и издържа по 48 часа при доста пушене, зарежда се с никотинови капки и усещането е по-приятно от истинска цигара
Взех си я за 85лв. от тоя пич, но както е казах е в пъти по-добра от цигарите на пазара за по 150-200лв. гарантирано
Естествено с нея не се отказват цигарите, просто пушиш евтино(около 30лв на месец ми излизат капките) безвредно и приятно, без лош дъх и вмирисани дрехи

Взех си я за 85лв. от тоя пич, но както е казах е в пъти по-добра от цигарите на пазара за по 150-200лв. гарантирано

Естествено с нея не се отказват цигарите, просто пушиш евтино(около 30лв на месец ми излизат капките) безвредно и приятно, без лош дъх и вмирисани дрехи

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
HackeD написа:Аз съм на 16г. и всички приятели около мен пушат но аз даже и не съм барал...![]()
и аз така на 17 съм почти всичките ми приятели пушат приятелката ми и тя кофти за мен защото като съм с тях все едно и аз пуша

Според мен трябва воля казваш спирам и толкова

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
На 31години съм,пушех ги от 17 години насам,без да ги спирам,но ги спрях точно на третия ден от както се заинатих,че няма да пуша щот ми омръзна някак си...та из аз качих някое 7-8кгчета..нито едни дънки не ми стават от гардероба...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Казваш си няма и тва е. И при мен всичко живо пуши, ама аз съм си инат и няма 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
за да спреш цигарите тряя да имаш силна лична причина 

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3