Категория Б1..
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Категория Б1..
Колеги става въпрос за това:
Видимо малка кола (до 550 кг. маса без товар), без ограничение в кубиците. Притежателят на категория B1 взима категория B при навършени години само с полагане на изпит.
Много желаех да карам дадените курсове и да взема книжка на 17. Кола имам-Туинго.За тези които не се сещат за това става въпрос: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/37199_160903847268360_100000462378144_476430_3734912_n.jpg
Попринцип нямам право и нея да карам,но все пак малка кола е.Говорих с един инструктор.Каза ми перфектна е колата.Няма да те закачат толкова много.
Пoговорих с наште-всичко точно.Готови бяха да платят курса..Докато майка ми не поговорила с някои бивш ,,кукер,, който съответно и напълнил главата с глупости от рода на:
Аз лично съм писал съм акт на такова момче с б1,което беше със СМАРТ!
Минималния акт е 200 лв.
Постоянно ще се заяждат с него и може ако му пишат акт,ще му забавят книжката за година-две.
И от този разговор,аз оставам с пръст в уста
Та колеги да поразчоплим темата малко..? Аз лично съм виждал момче с б1 да кара Фронтера..

Видимо малка кола (до 550 кг. маса без товар), без ограничение в кубиците. Притежателят на категория B1 взима категория B при навършени години само с полагане на изпит.
Много желаех да карам дадените курсове и да взема книжка на 17. Кола имам-Туинго.За тези които не се сещат за това става въпрос: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/37199_160903847268360_100000462378144_476430_3734912_n.jpg
Попринцип нямам право и нея да карам,но все пак малка кола е.Говорих с един инструктор.Каза ми перфектна е колата.Няма да те закачат толкова много.
Пoговорих с наште-всичко точно.Готови бяха да платят курса..Докато майка ми не поговорила с някои бивш ,,кукер,, който съответно и напълнил главата с глупости от рода на:
Аз лично съм писал съм акт на такова момче с б1,което беше със СМАРТ!
Минималния акт е 200 лв.
Постоянно ще се заяждат с него и може ако му пишат акт,ще му забавят книжката за година-две.
И от този разговор,аз оставам с пръст в уста

Та колеги да поразчоплим темата малко..? Аз лично съм виждал момче с б1 да кара Фронтера..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Категория Б1..
Принципно е оферта и показва че си минал курс и дефакто имаш книжка. Обаче е малко трудно да намериш толкова лека кола. Ако имаш всички документи и си напълно изряден не виждам защо да не пробваш 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
то може и танк да караш,ма номера е да не те хванат.
а и не се сещам за кола 550кг
а и не се сещам за кола 550кг
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
Аз не виждам смисъл да пробва, при положение, че за кола до 550кг. не се сещам.
Та според мен си изчакай книжката. Законът е ясно формулиран.
П.П.: Макар и да има конструктивна максимална скорост на мотопедите до 45км/ч.
Та според мен си изчакай книжката. Законът е ясно формулиран.
П.П.: Макар и да има конструктивна максимална скорост на мотопедите до 45км/ч.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:Принципно е оферта и показва че си минал курс и дефакто имаш книжка. Обаче е малко трудно да намериш толкова лека кола. Ако имаш всички документи и си напълно изряден не виждам защо да не пробваш
Защото колата ми тежи 900 кг. попринцип..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Чакам да ми отговорят със точност и ще ти кажа една кола дето тежи приблизително толкова и върви супер много 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз пък мисля , че една година е нищо време. Изчакай изкарай си нормално "В" и със спестените пари от актовете с туингото си купи некоя яко бръмчалка като за начало и си ти 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Имам един приятел който преди почти година изкара Б1 и до сега сериозни проблеми не е имал, а пък кола си кара почти всеки ден. А кара алфа 156 (четириврат седан).
Както каза един колега горе и танк може да караш, ама да не попаднеш на някой лош катаджия щото...
Иначе съвета ми е изчакай една година и си изкарай Б категория, една година ще си мине ей така, говори с ваще да се запишеш на курсовете три месеца преди да направиш 18 и докато се осетищ ще имаш книжка
Както каза един колега горе и танк може да караш, ама да не попаднеш на някой лош катаджия щото...
Иначе съвета ми е изчакай една година и си изкарай Б категория, една година ще си мине ей така, говори с ваще да се запишеш на курсовете три месеца преди да направиш 18 и докато се осетищ ще имаш книжка

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Аз знам че на книжката ти не пише Б1 е просто Б

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
Radoslav318i написа:Аз знам че на книжката ти не пише Б1 е просто Б![]()
Не е така

bivola написа:Аз пък мисля , че една година е нищо време. Изчакай изкарай си нормално "В" и със спестените пари от актовете с туингото си купи некоя яко бръмчалка като за начало и си ти
Много ще ми станат ,,бръмчалките,,

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Така или иначе няма да спреш да караш(
), та моят съвет е да си караш Туингото, макар и с категорията, която имаш за още по-малък автомобил
!
Като вземеш "истинската книжка" ще караш каквото си искаш!
Много колеги ще ме оборят и ще ти четат морал, но по-добре така, отколкото да се метнеш на нещо мощно, за което още нямаш натрупан опит!Знам, че "сърбежът" е голям, аз също съм карал без книжка 2 год....просто не можех да чакам повече!
Приготви се за рушвети, защото все пак си в нарушение и ще се заяждат!Дано имат предвид, че все пак си карал курсове, учил си правилник и т.н!?
Като се замисля колко много мотористи и шофьори на камиони са с несъответсваща категория и са доста по-опасни, ама айде...!
П.П. В шоф. ти книжка би трябвало да пише само "B"и да не ти обръщат внимание много-много!?

Много колеги ще ме оборят и ще ти четат морал, но по-добре така, отколкото да се метнеш на нещо мощно, за което още нямаш натрупан опит!Знам, че "сърбежът" е голям, аз също съм карал без книжка 2 год....просто не можех да чакам повече!

Приготви се за рушвети, защото все пак си в нарушение и ще се заяждат!Дано имат предвид, че все пак си карал курсове, учил си правилник и т.н!?
Като се замисля колко много мотористи и шофьори на камиони са с несъответсваща категория и са доста по-опасни, ама айде...!
П.П. В шоф. ти книжка би трябвало да пише само "B"и да не ти обръщат внимание много-много!?
Последна промяна titto на 18 Мар 2011, 20:20, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Да аз пък имам един познат все пиян кара, ама проблеми няма до момента!
От законова гледна точка ще ти пляснат акт!
Смарта е над 700кг така че 'кукера' изобщо не е приказвал глупости, това рено също е над 700.. така че ако изкараш б1 и ти напишат акт да знаеш че имат право!

Смарта е над 700кг така че 'кукера' изобщо не е приказвал глупости, това рено също е над 700.. така че ако изкараш б1 и ти напишат акт да знаеш че имат право!
Последна промяна kiro_320 на 18 Мар 2011, 20:18, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Radoslav318i написа:Аз знам че на книжката ти не пише Б1 е просто Б![]()
Тц, отделно си е

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
titto написа:Така или иначе няма да спреш да караш(), та моят съвет е да си караш Туингото, макар и с категорията, която имаш за още по-малък автомобил
!
Много колеги ще ме оборят и ще ти четат морал, но по-добре така, отколкото да се метнеш на нещо мощно, за което още нямаш натрупан опит!Знам, че "сърбежът" е голям, аз също съм карал без книжка 2 год....просто не можех да чакам повече!![]()
Едно мнение да ми хареса от всичките!

И догодина живот и здраве като взема Бто.. Е30ката ще ме чакаа..

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
chenchev написа:titto написа:Така или иначе няма да спреш да караш(),...............
Едно мнение да ми хареса от всичките!![]()
![]()
И догодина живот и здраве като взема Бто.. Е30ката ще ме чакаа..
Е са ми е.аха майката колегите!

Не, че съм подстрекател, но си е така!Нищо не може да те накара да чакаш, познато ми е!
Сериозно- Трябва обаче да не ти излиза от акъла, че не си изряден и да спазваш правилника

Последна промяна titto на 18 Мар 2011, 20:39, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3