Либия...
Модератор: Общи модератори
Либия...
Ще има ли международен удар(тип война)в Джамахирията или не?
Като гледам последните новини,май франция ще удари Кадафи и ще започнат ожесточени бойни действия...Аз лично съм против какъвто и да е вид война,но в следствие на делото срещу нашите медици преди години и петното на срам нанесено върху българският народ от Либия бих подкрепил свалянето на либийският диктатор.
Също така подкрепям либийският народ,който явно иска махането на Кадафи от власт.
Като гледам последните новини,май франция ще удари Кадафи и ще започнат ожесточени бойни действия...Аз лично съм против какъвто и да е вид война,но в следствие на делото срещу нашите медици преди години и петното на срам нанесено върху българският народ от Либия бих подкрепил свалянето на либийският диктатор.
Също така подкрепям либийският народ,който явно иска махането на Кадафи от власт.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Либия...
Как няма да има. Сигурно е, че ще има. Е са си е*а майката
Ама да го махат тоя. Кадафи е болен човек!

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ся казаха, че е изпратил писма до френския премиер, италянския президент, обама и т.н. като им казва, че ще съжаляват че са взели страна в размириците. И че Либийския народ го иска
ебати пича...
Войната съзрява..

Войната съзрява..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Обама, каквото и да стане, ще те обичам като син. Саркози, мамицата ти ще разплача. Ко да коментирам....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Всичкото е въпрос на интереси свързани с петрола, аз съм против намесата на чужди сили във вътрешните работите на дадена държава.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ти глей къв фал ще стане, ако Първанката реши да изпрати някакви хора там.. Както ни обича Кадафи, ще се крием като агличаните от фау 1-2 .....
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Така или иначе неизбежното вече е факт. Сега ако Кадафи реши да посегне на Европейски страни като им прати ракети ще бъде вече наистина мазало , защото те невинни цивилни граждани колатерал демиж ще има то е ясно!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Щатите, Англия и Франция що ми се струва, че бяха първи дружки на Моамър. Какво се обърка?
- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Кадафи е най-големия гамен в политиката. Няма как да се разберат с него. Само си спомнете снимката на ревера при посещението му в Италия. А Берлускони му се мажеше...
Разказва, че е дал пари на Саркози, за да стане президент и го нарича луд...
Спазари си човека от Локърби...
Обяви ни за убиийци на деца...
Нема такъв идиот като тоя...
Мене ако питате-Саддам и тая гад са едно и също.
Разказва, че е дал пари на Саркози, за да стане президент и го нарича луд...
Спазари си човека от Локърби...
Обяви ни за убиийци на деца...
Нема такъв идиот като тоя...
Мене ако питате-Саддам и тая гад са едно и също.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
StuNNeR написа:Всичкото е въпрос на интереси свързани с петрола, аз съм против намесата на чужди сили във вътрешните работите на дадена държава.
+1

8.32
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
цитат от емисията новини на BBT от преди 3 минути, които цитираха писмо на Първанов:
"България няма да изпраща военни части в Либия и базите в България няма да бъдат използвани при операции на НАТО. Ще се оказва единствено хуманитарна помощ."
"България няма да изпраща военни части в Либия и базите в България няма да бъдат използвани при операции на НАТО. Ще се оказва единствено хуманитарна помощ."

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Срамота е факта, че вярвате, че САЩ прави добро на Либийския народ, месейки им се във вътрешната политика.
САЩ само и единствено бранят собствения си интерес, и разпалването на такива конфликти помага за реализацията на огромен оборот от оръжия произведени от и за САЩ.
Ако Либийците бяха против Кадафи надали ще чакат 40-50 години добрия "тригър френдли педал" американец да лети над тях с Апачито и да им "помага" грабейки ги повече и от най-злия тиранин.
Спрете да гледате и четете новините дословно, това се иска от вас.
САЩ само и единствено бранят собствения си интерес, и разпалването на такива конфликти помага за реализацията на огромен оборот от оръжия произведени от и за САЩ.
Ако Либийците бяха против Кадафи надали ще чакат 40-50 години добрия "тригър френдли педал" американец да лети над тях с Апачито и да им "помага" грабейки ги повече и от най-злия тиранин.
Спрете да гледате и четете новините дословно, това се иска от вас.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Просто хората не сме хора а пълни буклуци,как си влизат кътето си поискат и облъчват хората че са "миротворци",влезни самолетите на "разознавателна" мисия и да пази да няма самолети на либия и...спрелял по танк...Предполагам че танка е летял...
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Е.Димитров написа:Просто хората не сме хора...
Ей тва нещо ми се върти в главата от маса време... това е тъжната истина...