Да сеем картофи ?
Модератор: Общи модератори
Да сеем картофи ?
черешката на слодоледа, премиера преди 10 мин отговори на живо по бтв в опасно близо, относно увеличаването на цената на картофите с 200%, че много хора се издържат така т.е да си сеем картофи, бил сигурен че много семейства не ги засяга увеличаването им понеже имат в двора си. не знам за вас, но на мен ми прозвуча толкова селско тип "аз съм сеел картофи сейте и вие", още ми е трудно да възприема, човек на такъв посто да се изкаже така
Последна промяна acer на 20 Мар 2011, 19:05, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Да сеем картофи ?
а водещата колко е тъпа...само тя си знае
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Бате Бойко толкова глупости наговори че направо започва да ми прилича на Митьо пищова
.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Не помня на Монсанто ли бяха или на Байер картофите които сами си произвеждат отровата за колорадски бръмбари, бойко дали знае къде ги продават ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Не съм го гледал това ама преди той беше казал и по повод на многодетните семейства, че като са правили деца да са мислили! В нормалните държави има нормална издръжка за децата още повече ако са допринесли с някое и дете повече , а тук ти казват да се оправяш сам! И то най-безочливо! След 20 години България няма да я има! Всички малко по-малко ще се изнесем!
не знам братлета, ама ми идва или да се телепортирам в чужда държава на мига, или да се организира нещо и да се заменят тия хора, само от моите приятели има, по-надарени словом и по-спокойни с тона си на изкаване
пп- за децата е прав с оглед на икономическата обстановка от мноооого време насам.
пп- за децата е прав с оглед на икономическата обстановка от мноооого време насам.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
BMWPetar, защо мислиш така. Водещата го прекъсваше много на място иначе постоянно щеше да говори за магистралите.
Изказа му че всичко безработни са некомпетентни щото не могат да си намерят работа е просто ..... Това с картофите го допълни.
Писах и в темата за АЕЦ Белене ... явно ще го правиме, 6,3 милярда какво са. Немаме пари за картофи ама АЕЦ ще правиме.
Изказа му че всичко безработни са некомпетентни щото не могат да си намерят работа е просто ..... Това с картофите го допълни.
Писах и в темата за АЕЦ Белене ... явно ще го правиме, 6,3 милярда какво са. Немаме пари за картофи ама АЕЦ ще правиме.
- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Що бе?
Прав си е човека - не може да раждаш деца като заек без да се грижиш за тях. С единствената цел да вземеш помощ за тях.
За картофите-тъпо. Къде да ги садя тия картофи?! В неговия двор ще ми даде ли 10-20 квадрата? Че тука при мене е само бетон.
За АЕЦ-що в цял свят работят, а нас ни напъват да затваряме?! Имало е години, в които сме продавали здраво ток. Сега като гледам как Цветелинка ще започне изграждане на алтернативни генератори-няма да има АЕЦ...
Сега по новините каза, че е трябвало още като са арестували сестрите да е била атакувана Либия. Така е. Но не сме Русия или САЩ. Те могат, но ние...
Прав си е човека - не може да раждаш деца като заек без да се грижиш за тях. С единствената цел да вземеш помощ за тях.
За картофите-тъпо. Къде да ги садя тия картофи?! В неговия двор ще ми даде ли 10-20 квадрата? Че тука при мене е само бетон.
За АЕЦ-що в цял свят работят, а нас ни напъват да затваряме?! Имало е години, в които сме продавали здраво ток. Сега като гледам как Цветелинка ще започне изграждане на алтернативни генератори-няма да има АЕЦ...
Сега по новините каза, че е трябвало още като са арестували сестрите да е била атакувана Либия. Така е. Но не сме Русия или САЩ. Те могат, но ние...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- trance4life
- Потребител
-
Водещата нещо не е наред...
а,за магистралите е много прав Бойко! 22г. нямаме магистрали и какво хубаво се е случило?
пп.там където има вени там тече кръв...

а,за магистралите е много прав Бойко! 22г. нямаме магистрали и какво хубаво се е случило?
пп.там където има вени там тече кръв...

:)
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Е магистрали та магистрали,като ги направят ще кажат айде сега и такса че се движите понея.Много глупости каза Бойко,това за картофите просто....и за това че преди не са карали хляба защото е нямало магистрали,пълни глупости,имаше си хляб за стотинки и си го караха с Газки или Зилове и се беше хубав топал хляб,а сега????
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
тоя човек само глупости наприказва 

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да се чуди човек да коментира ли изобщо или да си замълчи
Ще кажа само това, което мисля: в България управляващите си играят на правителство. Всеки ден проява на пълна некомпетентност, несериозни изказвания като тези на Бойко, и куп други неща, които са всичко друго но не и нормални. Искрено се надявам колко се може по-скоро да стана гражданин на страна, която да обичам. Уви, България не може да ми предостави нищо човешко.

световните медии трябва да отразят неговите думи, представям си в някой европейски вестник заглавие на първа страница
"The premi-minister of Bulgaria send his citizes to dig potattos"
ние сме си виновни, докато ние пасуваме в щатите и западна европа,дори и гърция, хората се скъсват от протести, абсолютно заслужаваме да сме най-бедната членка. в ес всеки премиер би си подал оставката за подобно изказване, ама така ще е, докато сме всеки за себе си, природен закон - преди да получиш трябва да дадеш
"The premi-minister of Bulgaria send his citizes to dig potattos"

ние сме си виновни, докато ние пасуваме в щатите и западна европа,дори и гърция, хората се скъсват от протести, абсолютно заслужаваме да сме най-бедната членка. в ес всеки премиер би си подал оставката за подобно изказване, ама така ще е, докато сме всеки за себе си, природен закон - преди да получиш трябва да дадеш