Либия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Либия...

Мнение от deyan-enchev » 20 Мар 2011, 17:55

Ако защитите тезата си че НАТО и САЩ са праведните в случая може и да ме разубедите. Доколкото помня имаме право на мнение базирано на впечатленията си от светът.
А случая за медиците ни е толкова дискутиран и още има тонове неизказани приказки. Най-малкото мисля, че те имаха отношение по хвърленото им обвинение.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Мар 2011, 18:04

deyan-enchev написа:Ако защитите тезата си че НАТО и САЩ са праведните в случая може и да ме разубедите. Доколкото помня имаме право на мнение базирано на впечатленията си от светът.
А случая за медиците ни е толкова дискутиран и още има тонове неизказани приказки. Най-малкото мисля, че те имаха отношение по хвърленото им обвинение.

Колега на тоя принцип кажи тезата си че не са праведни! В случая има мнение че защитават народа от диктатора. И няма други доказателства че това не е така освен милион теории за конспирация. Аз си мислех, всички казаха че САЩ се облагодетелстваха от войната в Ирак. Какво спечелиха? Как взеха петрола на Ирак? Всички знаят теориите за конспирация но май никой не знае нищо конкретно. Не казвам че може да не е така. Но все пак дайте факти за да се убедим и ние че имат полза от тия мисии НАТО и САЩ!
И кое те кара да мислиш че медиците ни имат вина? Това че Кадафи казва така ли? Или знаеш нещо което ние не знаем?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Мар 2011, 18:07

deyan-enchev написа:Ако защитите тезата си че НАТО и САЩ са праведните в случая може и да ме разубедите. Доколкото помня имаме право на мнение базирано на впечатленията си от светът.

Всеки си гаси пожара в неговия двор. (макар и супер егоистично) И ми е по-добре Нато и Сащ да освободят един народ от диктатура възможно най-бързо , на цената на някакви жертви (щото на война, като на война) , да си съберат ползите за които всъщност са отишли, отколкото резаните пишоци да обърнат "запада" и само да се спекулира със цената на нефта.

ПП. И наистина ли заслужава да живее и управлява човек, който прави жив щит от жени и деца :?: :?: :?:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Мар 2011, 18:29

Последно мнение ми е по темата. Не съм си мислил никога че медиците ни в Либия са виновни за това в което ги обвиниха, но нека се фокусираме по темата за добрите американци помагащи на народи под диктатура.
Ето видео, искам да разбера какво мислите по въпроса:
http://videosift.com/video/Wikileaks-U- ... in-Baghdad
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Мар 2011, 18:43

Ivo_Borisov написа:

Колега на тоя принцип кажи тезата си че не са праведни! В случая има мнение че защитават народа от диктатора. И няма други доказателства че това не е така освен милион теории за конспирация. Аз си мислех, всички казаха че САЩ се облагодетелстваха от войната в Ирак. Какво спечелиха? Как взеха петрола на Ирак? Всички знаят теориите за конспирация но май никой не знае нищо конкретно. Не казвам че може да не е така. Но все пак дайте факти за да се убедим и ние че имат полза от тия мисии НАТО и САЩ!
И кое те кара да мислиш че медиците ни имат вина? Това че Кадафи казва така ли? Или знаеш нещо което ние не знаем?

Поинтересувай се малко за войната в Ирак, как целия им фронт на действие минава първо през градовете с находищата, в Багдад първата "освободена сграда е министерството на петрола /в Ирак е имало такова министерство/ и там спират, понеже Турция се впуска да "освобождава" кюрдите в Ирак..
Има и данни и факти, как веднага почва пълнене на танкери...
САЩ и НАТО се изтеглят вече от "освободения" Ирак...
А либийците ги чака същото. Така хубаво ще се освободят, че няма да спрат да се избиват един друг.
А ако мислиш, че не е така. Защо не се намесят в брега на слоновата кост.А Бахрейн, там дори Саудитска арабия праща войски срещу народа, борейки се за свобода ;)

А вие верно ли си мислите, че отиват да помагат на либийския народ??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Мар 2011, 18:47

Ivo_Borisov написа:[Колега на тоя принцип кажи тезата си че не са праведни! В случая има мнение че защитават народа от диктатора. И няма други доказателства че това не е така освен милион теории за конспирация. Аз си мислех, всички казаха че САЩ се облагодетелстваха от войната в Ирак. Какво спечелиха? Как взеха петрола на Ирак? Всички знаят теориите за конспирация но май никой не знае нищо конкретно. Не казвам че може да не е така. Но все пак дайте факти за да се убедим и ние че имат полза от тия мисии НАТО и САЩ!

Ти сериозно ли???
Най малкото е милиардите дето се финансира тая война,като почнем от "боинг" дето преди войната в сърбия е била пред фалит и благодарение на военната инвази я"живна",после в ирак,предлога че има химическо оръжие което не бе открито,но пък на кого му пука,съживиха си икономиката с повишеното производство на оръжие,а за нефта е повече от ясно,срещу "помощ" за сваляне на режима на садам си осигуриха доволно "договори" за разработване на находищата и си затвориха собствените петролни кладенци в щатите,просто е,на всеки поне малко мислещ човек му е ясно защо са тези войни точно в тея територии богати на нефт и газ...
И темата не е за медиците въобще,защото след като народа се вдигна в българия за освобождаване на медиците,какво поискаха освободените дето се разминаха със смъртта,поискаха държавата да им плати обещетение...Българска му работа...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Мар 2011, 19:00

Добре , че България няма нефт и диаманти, че тогава щяхме да имаме същата съдба....
Имаше в темета за вицове история как всичко ще се върти около България ако се окажело, че под Стара Планина лежи огромно парче златна руда :mhihi:
Е няма такива филми! Щяха съвсем спокойно да ни освободят и нас без да се замислят! Днес ако се окаже примерно , че имаме такова богатство огромно то до седмица ООН и всички Лидери на Света ще приемат единодушно решение, че не може да продължава геноцида срещу Българския народ с тези цени , картели и всякакви подобни неправди при такива спешни доходи и ще дойдат да ни освободят :mhihi: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 20 Мар 2011, 19:15

И как все се опитват да внушат колко международна била операцията :lol: Франция нанесла първия удар ,след това видиш ли предала контрола на САЩ , някви Норвежки изстребители летят край тях . Демек Американците едва ли не насила участват в тая операция и досега са си стояли спокойно отстрани. :angel:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Мар 2011, 19:21

ХХАХхахАхахахахахА, американски шпионски самолети открили оръжия за масово поразяване... БуахАХАХАХаХахха

Неееееее, голям срам ме хваща, че съм член на ЕС... Мама им деаба малоумна деаба! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Еееей, допреди месец си пиеха кафето заедно, сега се бият....ХахАХхахахах, няма такъв цирк, ей!
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар
Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения

Мнение от ivelintiulev » 20 Мар 2011, 19:25

ее вие кокво искате кадафи да ибива народа си и ние да гледаме сеир ли,е нестава така добре направиха че се намесиха даже и закъсняха,се пак говорим за елементарни човешки права :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Мар 2011, 19:28

Пцувайте ме, хранете ме колко си искате обаче от днес съм върл фен на Кадафито! :bowdown: :bowdown: И го заявявам най-сериозно, тоя човек ще си го татуирам. Диктатор бил ненам къв си бил, къвто ще да е ама сега е там и си защитава народа, раздава оръжие на поразия и храни яко евро - гринго - педерастите :mrgreen: :mrgreen: Вместо да си задели 1-2 милиарда и да си бие камшика, както би го направил примерно нашия Биби Рапона, човеко казва "Мама ви тука ше умрем!" Нема такива мъже вече, и такива лидери - Н Е М А :banghead: :banghead: :banghead:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 20 Мар 2011, 19:42

E34 написа:Пцувайте ме, хранете ме колко си искате обаче от днес съм върл фен на Кадафито! :bowdown: :bowdown: И го заявявам най-сериозно, тоя човек ще си го татуирам. Диктатор бил ненам къв си бил, къвто ще да е ама сега е там и си защитава народа, раздава оръжие на поразия и храни яко евро - гринго - педерастите :mrgreen: :mrgreen: Вместо да си задели 1-2 милиарда и да си бие камшика, както би го направил примерно нашия Биби Рапона, човеко казва "Мама ви тука ше умрем!" Нема такива мъже вече, и такива лидери - Н Е М А :banghead: :banghead: :banghead:

Не си сам, колега :yes: Това че се опитват да го изкарад луд, диктатор, терорист, и т.н. е евтина замазка на подмолните цели на запада. Кадафи си държи на народа, и не виждам защо протестират срещу него. Но Кадафи е един от онези, които няма да клекнат пред еврейско-американските идеи, и ще се бори докрай. И не знам кой ги е излъгал либийците че живеят зле в момента при Кадафи, и че ще живеят по-добре без него. Ама явно някои се връзват. :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от ivelintiulev » 20 Мар 2011, 19:44

а кадафи не е ли луд да избива собствения си народ

Потребител
Аватар

Мнение от ivelintiulev » 20 Мар 2011, 19:47

Ако ся го оставиме да прави каквото си иска с народа нали се сещате какво следва по нататак

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Мар 2011, 19:51

ivelintiulev написа:ее вие кокво искате кадафи да ибива народа си и ние да гледаме сеир ли,е нестава така добре направиха че се намесиха даже и закъсняха,се пак говорим за елементарни човешки права :bchug:

Аланкоолу от 1990 година насам липсват ли 2 милиона Българи от България ? Това не е ли "избиване" ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата