Либия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: Либия...

Мнение от nightdriver » 20 Мар 2011, 19:58

E34 написа:Пцувайте ме, хранете ме колко си искате обаче от днес съм върл фен на Кадафито! :bowdown: :bowdown: И го заявявам най-сериозно, тоя човек ще си го татуирам. Диктатор бил ненам къв си бил, къвто ще да е ама сега е там и си защитава народа, раздава оръжие на поразия и храни яко евро - гринго - педерастите :mrgreen: :mrgreen: Вместо да си задели 1-2 милиарда и да си бие камшика, както би го направил примерно нашия Биби Рапона, човеко казва "Мама ви тука ше умрем!" Нема такива мъже вече, и такива лидери - Н Е М А :banghead: :banghead: :banghead:

...татуирай си го на гъза ! Педала е натоварил в един самолет 150 млр $ и още толко злато и е готов да излети , а ти си го татуирай ! ебал си е народа той...терорист
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 20:12

не съм чел напред всичко.
моето мнение е такова:
кадафи е ненормален и когато и да го думнат- все е късно.
изводи си правя от Локърби, от медиците ни ,от Берлинската дискотека и от малоумните му палаткаджийства по света....!
американците ,както и всички други ,които в момента атакуват са си направили сметката. те са силата и ,нормално! ..., правят така ,че да извлекат най-много полза от силата си в света! и аз да бях и аз точно така щях да действам. ако покрай налагането на политиката им се въдвори и неква демократична управа на някаква страна в африка....ми още по-добре! берекет-версин.
че петрола ,а и местоположението са ключовите фактори-факт!

само да попитам защитниците на кадафи и противници на нападенията от нато и европа: защо не нападнаха тунис или египет!?!? не бе питам! и там всичко тръгна и протече по същият начин, огпомната част от народа се противопостави на явната диктатура на некви самозабравили се тупани,но те се предадоха ,отдръпнаха се и всичко протече без много кръв и външна намеса! ква е разликата с либия!? и там има скочили срещу режима на малоумния бедуин, но той реши да ги издумка и да ги изпозастреля! нормално да му се постави хомот и усмирителна риза! що не предаде властта и да насрочи избори с чужди наблюдатели!?!? а!?!? е ми като не ще - тогава ще бъде издумкан от нато ,ще му сринат хралупката и тва е! да е мислил нормално! и реакцията на нато ,европа и щатите е напълно нормална! за къв суверенитет говорим!?!?
по същият начин бих подкрепил да издумкат и северна корея ,и иран ,и други малоумни държави ,които могат да направят земята кофти място за живеене.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Мар 2011, 20:17

А Бахрейн? Йемен? Саудитска Арабия? Само вчера са убити 46 протестиращи в Йемен...
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 20:19

MatriX_Fucked написа:А Бахрейн? Йемен? Саудитска Арабия? Само вчера са убити 46 протестиращи в Йемен...

съгласен! за тва написах и други...
а тия пеераси в бахрейн ми провалиха и старта на сезона във формулата ,да им се не види!! :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Мар 2011, 20:22

А за Кадафито, за 3-ти път ще го напиша - допреди 1 месец си пиеха кафето със Сарко, с Берлускони и компания! До вчера обстрелваха Бенгази с италиански самоходни гаубици... Абе, пълни боклуци и помияри, до един!
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 20:25

има една много стара приказка в политиката!!!
"няма вечни партньори! има вечни интереси!"
така че секи си гледа интереса и ако бях американец със сигурност щеше да ми хареса кво прави обама. както и ако бях французин щях да искам саркозито да защитава моите интереси! факт.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Мар 2011, 20:26

SKISA написа:само да попитам защитниците на кадафи и противници на нападенията от нато и европа: защо не нападнаха тунис или египет!?!? не бе питам! и там всичко тръгна и протече по същият начин, огпомната част от народа се противопостави на явната диктатура на некви самозабравили се тупани,но те се предадоха ,отдръпнаха се и всичко протече без много кръв и външна намеса! ква е разликата с либия!?

Това, че Кадафи е самозабравил се идиот то е ясно и никой не го оспорва. Тунис и Египет какво имат ? До колкото ми е известно Египет имат 3 пирамиди от която едната е "Дъ Грейт Пирамид" и печели главно от туризъм, а Тунис не съм 100% сигурен , но мисля че пак от туристическа дейност печели и затова гражданите и ако не работят по курортите работят в Либия "работеха" по петролните платформи. Не защитавам Кадафи! , но си мисля че харашото което си го правеше до сега да управлява и правис народа си каквото иска и терористичните операции ще му липсва прекалено много и той живота си ще даде , но няма да пусне властта от днес за утре. По силно е от него просто! :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Мар 2011, 20:29

много добре защити френските интереси,ще имат проблеми французите,нема да се оди на екскурзия у франция

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 20 Мар 2011, 20:32

Ivo_Borisov написа:
lowrider написа:Ужасно и безочливо, до колегата с примера със семейството - ти сериозно ли???

А не е ли същото??? Някой да ти се намесва в неприкосновената собственост защото е решил че така е редно. Някой да определя как да се държиш в семейството си. Не е ли така?

Да бе същото е идват да освободят семейството като го избият - така ще го отърват от тиранските мъки. Всичко е такъв огромен ФАРС, а те отиват и "помагат" безкористно... тва само някой с мноооого промит мозък може да го подкрепя или такъв, който ще се назоба в следствие на разигралите се събития.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 20:32

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 20 Мар 2011, 20:43

Както и да е, неприятна е цялата ситуация. Един приятел, който наскоро стана морски пехотинец в Американската флота, ще го пращат в Либия сега... на него му е забавно, на мен пък ми е още по-тегаво...

http://www.dvidshub.net/news/66421/bulgarian-comes-america-goes-marine
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Потребител
Аватар
Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения

Мнение от ivelintiulev » 20 Мар 2011, 20:57

Да нападат кво ме интересува тъкмо ше имаме нефт в излишък.Искате да има евтин нефт а не искате война е нестава така

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Мар 2011, 21:06

SKISA написа:има една много стара приказка в политиката!!!
"няма вечни партньори! има вечни интереси!"
така че секи си гледа интереса и ако бях американец със сигурност щеше да ми хареса кво прави обама. както и ако бях французин щях да искам саркозито да защитава моите интереси! факт.

И като почнат камикадзета да взривяват влакове,самолети,гари,училища и не знам си какво и хората ще почнат горчиво да съжаляват,че заради "игрите" на големите страдат нормалните хора,умират близки и т.н.
За мен тая намеса е като да бъркаш в кошер с пчели.Те са откачени тия и нормалните хора по света ще го отнесем ако решат да отмъщават.

Иначе разликата м/у Кадафи и останалите е,че той е абсолютен изрод и луд,НО не го крие.Докато всички тия в тая "коалиция" са същите политически психопати,които обаче не си го признават ами се правят на месии,спасители и миротворци :!:
Изображение
8.32

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 21:15

пак питам ,щото никой не ми отговори!
каква е разликата с тунис и египет!?!?
защо не казвате ,че тунизийци или египтяни ще се взривяват на колоните на 3-ката ,на пиротска или ще издумкат 280 ,докато е пълен със студенти!?!?
там също си скочиха срещу диктатора ,свалиха го и протече промяна и революция!?!?!?
защо египтяните и тунизийците няма да ни издумкат горките нас-обикновенните земляни ,а либийци ще ни издумкат!?!?
ми по тая логика кадафи и неговите откаченяци си думкат мирни хора и без атаки срещу тях!!!! локърби, берлин, българските медици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Мар 2011, 21:20

lowrider написа:
Ivo_Borisov написа:
lowrider написа:Ужасно и безочливо, до колегата с примера със семейството - ти сериозно ли???

А не е ли същото??? Някой да ти се намесва в неприкосновената собственост защото е решил че така е редно. Някой да определя как да се държиш в семейството си. Не е ли така?

Да бе същото е идват да освободят семейството като го избият - така ще го отърват от тиранските мъки. Всичко е такъв огромен ФАРС, а те отиват и "помагат" безкористно... тва само някой с мноооого промит мозък може да го подкрепя или такъв, който ще се назоба в следствие на разигралите се събития.

Ти не четеш какво съм ти написал ама това си е твоя работа. ;) Интерпретирай ме както си искаш!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата