Либия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Либия...

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 21:48

оставят ли го да избие противниците си утре може да реши ,че и ние сме му противници....! и да дойде да пробва да ни избие....
та за мене добрият кадафи е мъртвият кадафи. с прилежно ритната глава на поне 10м от тялото.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Мар 2011, 21:49

SKISA написа:пак питам ,щото никой не ми отговори!
каква е разликата с тунис и египет!?!?
защо не казвате ,че тунизийци или египтяни ще се взривяват на колоните на 3-ката ,на пиротска или ще издумкат 280 ,докато е пълен със студенти!?!?
там също си скочиха срещу диктатора ,свалиха го и протече промяна и революция!?!?!?
защо египтяните и тунизийците няма да ни издумкат горките нас-обикновенните земляни ,а либийци ще ни издумкат!?!?
ми по тая логика кадафи и неговите откаченяци си думкат мирни хора и без атаки срещу тях!!!! локърби, берлин, българските медици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как ква е разликата, ми разликата е че там успяха, циганите, да направят уж нещо...А да видим кога ще отидеш там.
Разликата е огромна, Кадафи не се даде, и си ги лешна, и понеже тия видяха, че пак ше си вземе контрола. И знаеха, че кадафито повече с тях няма да играе /приеха ги като легитимни, вече по телевизии е другия флаг :dunno: /...взеха да освобождават.
Чакай малко, локърби е щото му бомбандираха двореца и убиха щерка му. Медиците са по-голяма жертва на нашите служби, от колкото на либийците. Полякините как избягаха и никой не ги намесва ?? Щото наще тъпани, пак са разбрали последни, и пак нищо не са правили /конусли, посланици и т.н/, за пиенето и другото винаги могат да те осъдят та. /за пиене е 6г затвор/.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 20 Мар 2011, 21:59

...а защо му бомбардираха двореца и го изтърваха за малко ??? ...ей така за кеф сигурно
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 22:00

много внимателно даже действаха преди да тръгне да ги пердаши с армия и самолети и танкове. той наистина тръгна на война и я получи. стреля по собствените си сънародници с армейски средства. ок. сега пък тия се оказа ,че имат некви големи батковци от нато ,които са на тяхна страна и ще му наврът палатката в бедуинския задник.
по повод локърби-що не думна на американския президент щерката или кучето ,а удари невинни!?!? а в берлин!?!?
начи според тебе е нормално за тва ,че някой пие алкохол да лежи 6г!?!? ми са като го занема малоумника и тоя закон малко ще го занема...!
а тва па е ебати откачената философия! международният престъпник и откаченяк арестува едни хора и ги набеждава за едни работи и виновните са службите ,които не са ги извели!!! евала! службите и целият държавен апарат имат вина в ситуацията ,но вината на копелето е точно 100хил пъти по-голяма . па да земем да кажем на сестрите ,че чичко кадафи е един много добър и свестен човечец ,а лошите тайни служби са единствените виновни да висят в затвора 8г!?!?!?!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 20 Мар 2011, 22:07

Като ходиш в дадена държава се съобразяваш с нейните закони..те са техни закони и ги спазваш.
Ми предисторията за заразените със спин, е че само наще остават в ареста всички други държави ги изваждат от там. И всичките, които са и работят в Либия много добре знаят къв е кадафито, и кви са им законите.
А сестрите, може и друго да са му правили на кадафито ;) , справка личната му масажистка...Тва там пак е подсъдно и е мурвалък /а за тва се лежи повече :mhihi: /

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 22:14

аз пак нещо не те разбрах. ти оправдаваш кадафито в случая с мед-сестрите ли!?!?
да-има закон някъв там. то закони бол! и когато на нормалните хора тия закони не им харесват -стават ,свалят тоя ,дето ги прилага и измисля и идва друг!
и понеже тоя си е приел некъв закон ,че като слезе от поста ще застане сина му и после внука му , и после баба му ,а пък на хората явно тва нещо не им е харесало и са има ядове. и понеже на по-силната част на света явно по-им харесва мисленето на тия, а не неговото и са решили тех да подпомогнат . и с тех да живеят!
тва със службите не знам точно как да му направя паралел ,ма се едно некой да те размаже с колата ,да те изпотроши целия и да дойдат ченгетата и да кажат:"Ааааа....! А ти що не си си укрепил резервната гума добре и са ревеш ,че ти се е наденала на врата и те е напраила сакат!!!??" е тва ти е асоциациата на вината на службите ,които толко си могат и толко средсва и възможности имат и вината на кадафи в случката!
сонда ,ти да немаш нещо арабелско в тебе ,бе бате!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 20 Мар 2011, 22:24

Бе тебе по те видех да имаш нещо общо, нещо бели чаршафи, чалми :mhihi: .

Аз теб немога да те разбера, да не мислиш, че нещо ше се оправи там..
И техните закони са по корана, демек по религия. И утре като почнат да думкат наляво и надясно, хич няма да е готино.
А и кво толко се кефиш, тук така или иначе грам нефтец няма да капне, изгода 0. Преди по-имахме изгода.
Както преди имахме изгода от Ирак, сега пак 0.

Паралела за медиците, е че те са съдени не само за спина, а и за другото.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Мар 2011, 22:30

SKISA написа:пак питам ,щото никой не ми отговори!
каква е разликата с тунис и египет!?!?

Веднага отговарям, ама се чудя как нормален мислещ и в активна възраст човек не може да си направи един елементарен анализ на определени събития и да излезе от рамките на клишираното и скалъпеното за народонаселението с коефициент на интелигентност колкото на Биби Р.
Та по въпроса, Либия няма нищо общо с Тунис и Египет, освен че са в СЕверна Африка. Разбирай го, икономически, стратегически та дори и на верска основа дето уж са братя мюслими. Темата е дълга, но извода, е че либийците са много по-напред от другите посочени. По-социално развити, по-богати. ГДП-то им е на 84 място, на Тунис - 113, а на Египет - 136, на нашта "цивилизована" БГ - 89. Това говори ли ти нещо СКИСА?!
Евро гейовете удрят съвсем целенасочено силна и добре уредена страна със стабилно управление. За кво го правят е ясно на всички :no:
Сега виждам, че Кадафито е трън в очите на бая изявени "антикомунисти", та малко думи за него. Този човек е създал тази държава от нищото (разбирайте песъко, колибите и камилите)! Практически той я създал, отвоювал, запазил и развил от 1969год та до сеа. Бая работа е свършил човеко и с право може да си прави квот си иска. Ебаси и диктатора и аз искам такъв! Че си траем и че му чествам рождения ден сека година, нека съм залупен нецивилизован недемократ. Ако нещо ми домилее за развитата цивилизация, през морето - лодката и айде у просперираща Сицилия.......ама надали :mhihi:
Една дума за Локърби. Кадафи е социалист, революционер, пич. Нормално е да има търкания с другите "нормалните" европейските и се за толко години стават глупости, ноооо тва не пречи пак да се целуват с Берлусконито и другите лилипути гейчета.
За медиците. Еле па за тия! Човеко каза, има си справедлив и законоустановен съд - аз не моем нищо да направя. Мани ами парадокса, е че май баш бунтовниците с насраните гащи са правили мизерии на наще сулювци дето и на тая история ще и излязат кириите ама знае ли се кога.
Много дълго нещо стана и малко хора ще го прочетат ама па кво ме брига :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 22:32

то не е до чаршаф ,а до съзнание...
и -да! сега е момента да се закачиме ,ако изобщо ни допусне некой и да извлечеме полза. в ирак не го напрамихме и тука е възможно да не го направим. но това не променя правилността на взетото решение кадафи да бъде отстранен от властта и да му се стъжни...
а тва за медиците ми е интересно как ще им го кажеш примерно в лицето на някой от тях. да не говорим, че всички чужденци пият там, но в квартирите си. и те са го правили сигурно. ма те висяха 8г !!! и ни струваха 120млн. така че нека не спорим за медиците и правилността на прилагане на корана и закона от страна на лудия....

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 22:39

мерака на някои хора да ги ръководят диктатори е интересен!мене не ме влече!! тоше нали ни водИ толко време!?!? екстра си бехме!

ти кво предпочиташ да си!? либиец от 2000та година , българин от 1980та или французин, англичанин или швейцарец!?!?
ако отговора ти е от първите два възможни-не се учудвам ,че тва ти е трактовката .
аз не казвам, че няма интереси и че големите няма да намажат от целата патардия. ще намажат и то много и много ми се искаше и моят парламент и министър председател да направят така ,че и ние да намажем малко. ония със сигурност ще намажат.

не бях чувал, че един човек може да си има държава! евала на кадафито! напраил е либия! па да напраи и друга!? и понеже е такъв любимец и понекога и ......"Нормално е да има търкания..." да земе да му кажеме да думне тука до враждебна два-три самолета!?!?!?....е така -за шоу!?!? кво толко!?!? или да фане да срине червило!?!? що да не го!? човека държава е напраил!!! великан! па да земе да го произведат освен в полковник в бог!?!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 20 Мар 2011, 22:49

Бе скиса, ние с тоя сме били първи приятели :mhihi: 80те...И тогава стратегически сме били по-добре, са сме, как беше "кенефа"...добре, че сме близо до русия та пак може да потпръцкваме от време на време..иначе си само една магистрала и да минат от тук да си метнат боклука..., франция Германи и Швейцария :mhihi: , мечтай си..
И тва за законите, в почти всички арабски държави е сух режим... ся че може да се пие може, ама ако те гепат, нема да плачеш, че са диктатори.

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 23:08

много добре знам, че бехме приятели с тоя тогава. бях в пълно съзнание тогава. ма приятел е бил тошЕ ,а не аз. и ако имаш мерака да се върнеш в 80те-аз го нямам. и предпочитам да не ме замъкне некой с него ,щото мноу го кефело тогава без да е бил свидетел.
а иначе ,колкото и да е мъчно на толкова много защитници на диктатора ще се случи следното: ще се случи това ,което писах в някоя от първите страници на другата тема за африка ....! и хич нема да им запука на нато и европа-та ,че некой си некъде толкова го аресвал тоя папуняк...!
за пиене ли говорим или за спин!? и за нормални закони ли говорим или!? по неква случайност имам приятели ,които са живяли и работили по такива страни и са ми казвала ,че пиеш ли си в къщи ,дори и да те усетят не те закачат .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Мар 2011, 23:12

SKISA написа:ти кво предпочиташ да си!? либиец от 2000та година , българин от 1980та или французин, англичанин или швейцарец!?!?

Глей сеа, аз по принцип те разбирам. Аз съм от тва поколение с едногодишно и половината казарма, ти си от двегодишната - близки сме. Бай Тошо го фанах кога бех в нормална разсъждаваща възраст и не му се радвАх много. Така че тия финтове с либиец 2000 или българин 1980г. нема как да ме финтират, щото знам, че немат абсолютно нищо общо! даже и либиец 1980 с бг 1980 пак немат баце ;) Щото кога наще меткаха гащи по Либията и после с доларесите на Кадафито в Корекома, я с некоя лада 5-чка белгийка че изпъкнат я с некое уокменче, другите шматки разбирай БГ 1980 примерно гледахме на Либията кат некво ибааааааасииииии далаверата :mhihi: Ти си малко заблуден да приравняваш режима на Бай Тоце с тоа на Полковнико (забележи, не ГЕНЕРАЛО!), и оттам явно си му набрал. А французин или швайц нема как да си и да искаш, генетика баце ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Мар 2011, 23:12

Вътрешно чувство имам, че Франция ще бъде ударена тея дни :paranoid:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Мар 2011, 23:16

аз па имам вътрешно чувство ,че тая нощ който е на страната на покойника ще страда много.... :twisted:
не приравнявам тошЕ и кадафиту. но всеки диктатор, дето мисли ,че без него горката му държава не може и не би могла да съществува леко се е объркАл.
не ми припомняй за казармата ,че мойта беше мноооооого дълга! ма много! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата