В американските филми ...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
В американските филми ...
Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.
Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- sandi_sandi
- Потребител
-
- Кара: e39
Re: В американските филми ...
има го и в доста европеиски даржави
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
И на мен ми беше странно отначало като го забелязах това. Масово се влиза с обувки в къщи. И аз си мисля, че го има и в много европейски държави. Може би просто така е прието. Най-добре някой колега който живее в Щатите може да разясни 

имам вуйчо в америка и зависи от жената вкъщи
, няколко причини са- работят много, включително и в неделя,
а ако нямаш диплома и си направил грешката да създадеш семейство може и на 3-работи да си и няма да ти
остава време да се нахраниш спокойно кво остава за маратонките. по-заможните просто имат чистачки, които идват за час
два и не им дреме особенно/ трето те са каубои (диви селяни) и като цяло всичко им е през **я

а ако нямаш диплома и си направил грешката да създадеш семейство може и на 3-работи да си и няма да ти
остава време да се нахраниш спокойно кво остава за маратонките. по-заможните просто имат чистачки, които идват за час
два и не им дреме особенно/ трето те са каубои (диви селяни) и като цяло всичко им е през **я
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува?
Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.
Надали някой си кара гостите да се събуват.Но пък аз съм свикнал като съм на гости да се събуя.Въпрос на навик и възпитание
Надали някой си кара гостите да се събуват.Но пък аз съм свикнал като съм на гости да се събуя.Въпрос на навик и възпитание

8.32
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Защото ще ти споделя личния си опит - ако излезеш на разходка навън по бели чорапи, като се прибереш те пак ще са бели. Там обувките съм си чистил веднъж на 2 месеца, а тук два пъти на ден

_65536_kb_sec_ написа:BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Защото ще ти споделя личния си опит - ако излезеш на разходка навън по бели чорапи, като се прибереш те пак ще са бели. Там обувките съм си чистил веднъж на 2 месеца, а тук два пъти на ден

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
И пак аз с чорапи не мога да си легна, пък с обувки

Live it like you Love it
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
PIONEER написа:Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.
Това е

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_65536_kb_sec_ написа:BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Абе бегай с тая работа . Не се събуват защото са 99% на ламинат или теракот , които се чистят лесно . На килим забрави да влезеш с обувки - бати мръсотията .
А от резняците сме наследили доста полезни навици за хигиената

Защото тука като излезеш на улицата и веднага нагазваш в кал,боклуци,кучешки....екстракти,дъвки,фасове и т.н. символи на цивилизацията,в резултат на което след 2 часа върху обувките ти започват да се зараждат нови форми на живот.А там хорицата си подържат чистичко,хубавичко и разлика между пода в хола и плочките на тротоара няма.

Dirty M5 driveR написа:PIONEER написа:Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.
Това еТака сме възпитани, за това и да накараме гостите ни да влязат с обувки, надали ще го направят.
Момчета,там е грешката във възпитанието.Това със събуването е останало от 500 години робство,при фесовете е такава традицията.Във всяка нормална държава ако накараш госта да се събуе е направо скандално.Точно по тая причина първия етаж е теракота и гранит а горния където са спалните е паркет ,но там гостите си нямат работа.

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3