В американските филми ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

В американските филми ...

Мнение от BAHKATA_TDI » 20 Мар 2011, 22:27

Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.

Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: В американските филми ...

Мнение от А.Марчев » 20 Мар 2011, 22:31

еми защото са американци и могат да си го позволят :mhihi: :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 20 Мар 2011, 22:40

Това го има не само в Америка и не само по филмите.Повярвай ми!!
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39

Мнение от sandi_sandi » 20 Мар 2011, 22:44

има го и в доста европеиски даржави

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Мар 2011, 23:52

И на мен ми беше странно отначало като го забелязах това. Масово се влиза с обувки в къщи. И аз си мисля, че го има и в много европейски държави. Може би просто така е прието. Най-добре някой колега който живее в Щатите може да разясни ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Мар 2011, 0:44

имам вуйчо в америка и зависи от жената вкъщи :lol: , няколко причини са- работят много, включително и в неделя,
а ако нямаш диплома и си направил грешката да създадеш семейство може и на 3-работи да си и няма да ти
остава време да се нахраниш спокойно кво остава за маратонките. по-заможните просто имат чистачки, които идват за час
два и не им дреме особенно/ трето те са каубои (диви селяни) и като цяло всичко им е през **я
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 21 Мар 2011, 0:49

Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува? :shock: Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 21 Мар 2011, 0:57

Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.
Надали някой си кара гостите да се събуват.Но пък аз съм свикнал като съм на гости да се събуя.Въпрос на навик и възпитание :)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Мар 2011, 1:04

BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.

Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.

Защото ще ти споделя личния си опит - ако излезеш на разходка навън по бели чорапи, като се прибереш те пак ще са бели. Там обувките съм си чистил веднъж на 2 месеца, а тук два пъти на ден :evil:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 21 Мар 2011, 1:11

_65536_kb_sec_ написа:
BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.

Защото ще ти споделя личния си опит - ако излезеш на разходка навън по бели чорапи, като се прибереш те пак ще са бели. Там обувките съм си чистил веднъж на 2 месеца, а тук два пъти на ден :evil:

:yes: :yes: :yes:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Мар 2011, 1:24

И пак аз с чорапи не мога да си легна, пък с обувки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Мар 2011, 1:30

PIONEER написа:Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.
Надали някой си кара гостите да се събуват.Но пък аз съм свикнал като съм на гости да се събуя.Въпрос на навик и възпитание :)

Това е :yes: Така сме възпитани, за това и да накараме гостите ни да влязат с обувки, надали ще го направят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Мар 2011, 1:43

_65536_kb_sec_ написа:

Абе бегай с тая работа . Не се събуват защото са 99% на ламинат или теракот , които се чистят лесно . На килим забрави да влезеш с обувки - бати мръсотията .
А от резняците сме наследили доста полезни навици за хигиената :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 21 Мар 2011, 1:46

Защото тука като излезеш на улицата и веднага нагазваш в кал,боклуци,кучешки....екстракти,дъвки,фасове и т.н. символи на цивилизацията,в резултат на което след 2 часа върху обувките ти започват да се зараждат нови форми на живот.А там хорицата си подържат чистичко,хубавичко и разлика между пода в хола и плочките на тротоара няма.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 21 Мар 2011, 1:47

Dirty M5 driveR написа:
PIONEER написа:Абе не знам за рязаните ама ако навънка е дъжд или сняг надали е по-хубаво да върви домакинът подир госта с парцала и да му попива водата от обувките преди да са се образували Рила,Пирин и Родопи по паркета.

Това е :yes: Така сме възпитани, за това и да накараме гостите ни да влязат с обувки, надали ще го направят.

Момчета,там е грешката във възпитанието.Това със събуването е останало от 500 години робство,при фесовете е такава традицията.Във всяка нормална държава ако накараш госта да се събуе е направо скандално.Точно по тая причина първия етаж е теракота и гранит а горния където са спалните е паркет ,но там гостите си нямат работа.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата